Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bignagyzold

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanára mondhatni unalmas lett a Kairos sztori. Főleg persze azoknak, akik kívülről szemlélték, és most nem kell a pénzük után futni, vagy a hatóságoktól tartani. Az utóbbi időkben a kifizetési ígéretek és a kifogások rendszeresen követték egymást, amit már nehéz volt komolyan venni, a mostani…..
bignagyzold 2017.04.13 08:27:39
@Fanto: Nem nagy teljesítményű számítógépeket tolnak hanem ASIC-okat, amik célhardverek direkt bányászatra. Például ott az AntMiner S9 aminek potom $2,279.95 darabja, de az egyik legjobb most a piacon mert 13.5 Th/s sebességgel dolgozik, 0.098 W/Gh hatékonysággal, így körülbelül havi 0.3603 Bitcoint termel. Egy átlag számítógép, amit megkapsz ugyanennyi pénzért, ennek a teljesítménynek csak a töredékét tudja.
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
Az MLM-ről mindenkinek meglehet a véleménye. Kinek jobb, kinek rosszabb, de tény, hogy valamikor egy jó ötlet volt, bár áttörő sikert az ágazat sosem ért el a piacon. Vannak nagy számok, nagyon sok résztvevő, de egy márka sem számottevő a saját piacán, még ha sok is fogy belőle. Ennek ellenére egy…..
Kevés jó hír éri ebben a hónapban a Kairos partnereit. Azon felül, hogy már 3. hónapja a legtöbben nem kapják meg a kifizetéseket, a mainstream média is felkapta a témát majd a Cseh Nemzeti Bank is közleményt adott ki arról, hogy AGC-nek semmiféle engedélye nincs pénzügyi tevékenységet…..
bignagyzold 2016.11.25 08:52:59
@Yoyoyo: Csak hogy arcot is párosítsunk hozzá: www.facebook.com/monika.lokos.9 ;)
Vezércikként hozta az index.hu - Magyarország legolvasottabb hírportálja - a Kairosról szóló cikküket. Az egyébként remek, csalókról és csalásokról szóló cikksorozat legújabb része eléggé összefoglaló jellegű, elsősorban "kívülállóknak" szólva, de mégis tartalmazhat olvasóinknak is pár új infót. A…..
Napi olvasóink és kommentelőink számára talán nem sok újdonságot fog tartalmazni az alábbi poszt, itt ugyanis pontokba szedtünk olyan eseményeket, aminek egy részét korábbi posztok alatt már kitárgyaltunk, de azok sokasága és kuszasága miatt sok fontos információ veszhet el és bizonyára nincs is…..
bignagyzold 2016.11.02 08:56:38
Mint azt előre sejtettük, eljött a böjtje a piramisjáték-építésnek. A hatósági figyelmeztetések/vizsgálódások után, úgy látszik Fehéroroszországban léptek a hatóságok a tettek mezejére: 30 helyi Kairos-hálózatépítőt vettek őrizetbe, foglaltak le telefonokat, számítógépeket, luxusautókat. A hatóság…..
bignagyzold 2016.10.17 07:47:02
@goto10: Ezt már tényleg nem hiszem el! Sokadjára ismét megbukik a rendszer, de a birkák még mindig nem kapcsolnak! Tényleg érdekes hogy OpenVPN kell az UK kapcsolódáshoz, de minek ha a csoda cégük szállítja nekik a rahedli pénzért a Kairos Surf szolgáltatást?

"Kairos Surf egy névtelen VPN hálózaton keresztül titkosítva továbbítja az adatokat. A rendszer egy virtuális technológián alapuló, úgynevezett onion rootolású hálózaton küldi illetve fogadja az csomagokat titkosított formában. Ez a védelmi szint teljes mértékben megnöveli az anonimitást és garantálja az Interneten történő biztonságos böngészést. A rendszerben a számítógépek nem közvetlenül kapcsolódnak az internetre, csak néhány véletlenszerűen kiválasztott szerveren keresztül. A titkosított üzenet eljutásakor az onion router eltávolít egy titkosítási réteget, hogy újra titkosítsa ezúttal az üzenetet és ezt az üzenetet elküldi a következő routernek, ami megismétli a folyamatot, így biztosítva a titkosítást. Ezzel a folyamattal teljesen védettek vagyunk az illetéktelen ellen, akár torrentezünk, böngészünk."

Ja hogy ez sem működik, ugyanúgy mint a tárhelybérbeadás? Mert ugyebár ha működne nem kellene OpenVPN! xD
bignagyzold 2016.10.17 08:17:02
@vajkay: Passzolom. Elvileg ez a szolgáltatás a Gold csomagosoknak működik, de szerintem az már akad majd minden fő beszervező ügynöknek. :D
Ismét egy kevésbé technikai poszt következik, ami azt szeretné röviden körbe járni, kié a felelősség, ha bizonyítottan hazugságokkal próbálnak becsábítani embereket egy "üzletbe". Sokan ezt játéknak hiszik, amivel nagyot lehet nyerni, és csak kicsit bukni, de minél jobban hárítja az anyacég…..
Három gigantikus űrhajó (vagyis nem meteor vagy valami beazonosítatlan űrszemét) közeleg már jó ideje a Föld felé. A lélegzetelállító járművek hossza több tíz kilométer, ha ebben a tempóban haladnak, akkor decemberre elérik a bolygónkat. A koordinátáik alapján bárki…..
bignagyzold 2012.11.26 14:22:22
IDDQD Neked ez nem jár 2012.09.15 09:09:07
A régi rossz vicc szerint a pszichiáter az az ember, aki a sztriptízbárban nem a műsort, hanem a közönséget figyeli. Hogy a gémerszájtokon nem a híreket, hanem a kommentelőket figyelő látogató micsoda, azt nem tudom, de időnként ez a vidék fentről pusztítandó vasútnak és…..
Múlt héten az Időrégész-cikkben kétségbeesett segélykiáltást küldtem az űrbe, az Impossible Mission II egy fejlesztőjét, Szentesi Józsefet kerestem. Őt teljes kapcsolati hálóm mozgósításával sem bírtam megtalálni, de egy blogolvasótól pár órán belül meglett az…..
bignagyzold 2012.07.16 10:00:09
 Nemrég voltam egy kellemes kis DJ Meetingen, amit alkalomadtán a zaj.hu fórumtagok  szervezgetnek, ezúttal a leghosszabb ottalvós, hupákolós, csobbanós, iszákolós, leginkább társaság-központú meetingen volt a sor Tompán. Annak ellenére, hogy ez a meeting eredetileg…..