Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bignagyzold

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
Három gigantikus űrhajó (vagyis nem meteor vagy valami beazonosítatlan űrszemét) közeleg már jó ideje a Föld felé. A lélegzetelállító járművek hossza több tíz kilométer, ha ebben a tempóban haladnak, akkor decemberre elérik a bolygónkat. A koordinátáik alapján bárki…..
bignagyzold 2012.11.26 14:22:22
IDDQD Neked ez nem jár 2012.09.15 09:09:07
A régi rossz vicc szerint a pszichiáter az az ember, aki a sztriptízbárban nem a műsort, hanem a közönséget figyeli. Hogy a gémerszájtokon nem a híreket, hanem a kommentelőket figyelő látogató micsoda, azt nem tudom, de időnként ez a vidék fentről pusztítandó vasútnak és…..
Múlt héten az Időrégész-cikkben kétségbeesett segélykiáltást küldtem az űrbe, az Impossible Mission II egy fejlesztőjét, Szentesi Józsefet kerestem. Őt teljes kapcsolati hálóm mozgósításával sem bírtam megtalálni, de egy blogolvasótól pár órán belül meglett az…..
bignagyzold 2012.07.16 10:00:09
 Nemrég voltam egy kellemes kis DJ Meetingen, amit alkalomadtán a zaj.hu fórumtagok  szervezgetnek, ezúttal a leghosszabb ottalvós, hupákolós, csobbanós, iszákolós, leginkább társaság-központú meetingen volt a sor Tompán. Annak ellenére, hogy ez a meeting eredetileg…..