Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirandelli

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány egyetért Orbánnal – írja a Mandiner a volt kormányfő blogjából idézve, a hozzászólók némelyike pedig nehezen tudja eldönteni, hogy akkor most hol is a fehér és hol is a fekete. Pedig a kormányfő a mai parlamenti beszédében sokat tett azért, hogy előcsalogassa az…..
Mióta megjött a Sony PRS-600-am, tele vagyok papírkönyvekkel, így kellett egy kis idő, hogy részletesebb tapasztalatokat szerezzek a Reader hétköznapi használatáról. Jelenleg másfél könyvön vagyok túl, és olvastam otthon, buszon, napfényben és éjszaka is.Az előző olvasómhoz…..
Ha már állami múzeumok is biciklitörténeti kiállítást rendeznek, az annak a jele, hogy a biciklizés Magyarországon is kilépett rétegkultúra státuszából, vontam le elhamarkodott következtetést a Kiscelli múzeum felé kaptatva. A sokkoló Freecikli címen rendezett kiállítás…..
Nádasdy Ádám: Búcsú a nyelvhelyességtől Elolvasni, felfogni, megfontolni, jól megjegyezni! (Egyébként szegény Nádasdy, itten, azt hiszem, ki lett vele cseszve (ha én lennék Papp Sándor Zsigmond szerkesztője, leordítottam volna a fejét). B. G. meg, figyeljetek, bótot szimatol.)…..
Pirandelli 2010.08.21 22:52:23
@Mensikov:

Igen, de van aki szerint (tévesen hiszik) csak az -ott, - ött helyes. Tévesen hiszik, és agresszivan!
A Vatikán közzétette újabb nevezetességének gömbpanorámás felvételét, így olyan módon tudunk körbenézni a Szent Péter-bazilikában, mintha a Counter Strike egy nagyon részletesen kidolgozott helyszínén állnánk, azzal a különbséggel, hogy nem tudunk lövöldözni. A pacifista…..
Pirandelli 2010.08.02 21:10:35