Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti-Journalist

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
Anti-Journalist 2010.07.05 18:05:37
@garizim:
Ne huzd fel magad ezeken a kamu- Argentinokon.

Szora sem erdemesek egyszeruen.Megakarjak v itatni itt a semmit mikozben bemagyarazza sajat maganak is ,hogy a Nemetek nem voltak jok, csak az Argentin volt gyenge !!! :))))))

Ez aztan roppant ertelmes meglatas:P)

Lewdaraltak oket egyszeruen a Nemetek, ugyanugy mint Angliat vagy Ausztraliat mar az elso meccsen.

A kokainbaronak meg sportember letere nem faszvastagsagu szivarral kellene jatszani agy agyat a palya szelen egy sportesemenyen.

Egy budos szaros kis torpe-szinesz aki mar semmire nem jo.

Majd amikor lelettek alazva meg verekedni is akart a bolha.
Ugyanolyan kis erthetetlen barom mint a hulladek csapata akik azon voltak felhaborodva ,hogy nem gol az ahol 4-en allnak lesen. :))
Bekellett volna engedniuk a bohocot a nemet szurkolokhoz, es jol szajbaverdesni a vuvuzellaval es csak utana letolni a torkan a kis fustolgo vakarcsnak!!!!

Don`t cry for me Argentiiiiiiiina!!!! wheheheheeee.... Deutschland ist Weltmeister!!!!!!!!!!!!!

Oleeee oleee ole oleeeeeeeeeeeeee!!!
A franc essen a pofájukba! - dühöngött Lacika a fotelben és töltött magának még egy kis sört, mert már lement a hab a korsóban. A meccs elején felolvasott antirasszista nyilatkozat borzolta a jámbor szurkoló idegeit. Ez a jóember azonnal a plafonon van, ha a rasszizmus kerül szóba,…..
Anti-Journalist 2010.07.04 18:53:15
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
Anti-Journalist 2010.06.28 20:19:29
@kds: Talan csak annyi a kozos bennuk meg a Tc-s munkatars kozott ,hogy mindketto vagy mindharom bantja a fulemet amikor kinyitja a szajat.

Tudod a tajszolasnak meg annyi koze van a mediahoz, hogy pl. Ausztriaban olyan nemetet beszelnek az emberek amit a nemet nem is ert!
De ha egy Osztrak tv csatornara kapcsolsz pl nemetkent akkor erteni fogod amit mondanak az osztrakok mert hoch deutsch-ot beszelnek mint pl nemetorszagban.
Nem nagyon latok olyan tv -adot amugy Magyarorszagon sem ahol Szogodiesen beszelnenek! Erted?
Tehat ha lemesz Szegedre es egy helyi radiot befogsz az autodban nem ugy fog beszelni a musorvezeto mint ahogy amugy beszelnek a varosban pl. a kozertben!

Gondolom ez neked eddig nem tunt fel!