Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmark

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tintahalat is nagyon szeretem. Még nem is olyan régen azt mondtam, hogy én halféleségeket nem készítek, úgy éreztem ha én foglalkozom vele elejétől a végéig......nem esik jól megenni. De ahogyan az történni szokott ez is változóban van :-) Így hát…..
Kicsit túl prezis nekem, pár egyszerű kép nekem többet mondana, de biztos ez volt a feladat. Na de a lényegből ez semmit nem von le, az elképzelés nekem tetszik: villamost az Infoparkba! (tipp: delbudamaskepp.blog.hu) Frissítve: Az egyik szerző, Munkácsi Kristóf képekben is…..
Folytatódik a város legjobb reggelizős helyeit felkutató sorozatunk, ezúttal egy pékséget látogattunk meg, ahová reggel beugorva, az ablaknál, egy pulthoz támaszkodva tömhetjük tele magunkat. Sokszor elhangzik egyes olvasók részéről az adag, hogy nekik még egyetlen nálunk…..
Geekblog X-Men: Az elsők 2011.06.02 00:40:00
Üzenem mindenkinek, aki azzal mentegeti a csapnivaló Transformerseket, Álomháborúkat és társaikat, hogy „de hát ez csak egy látványfilm, nem kell tőle fasza akcióknál többet várni”: az X-Men prequel cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy egy hollywoodi nyári…..
vmark 2011.06.04 09:42:52
@doggfather: oké, tévedtem. a neve azazel, képességei ugyanazok mint árnyéknak, csak piros!
Az uncanny x-men 428-adik részében jelenik meg először a wikipedia szerint. szerintem az ottani leírás alapján is egy erőltetett figura.
vmark 2011.06.04 09:55:02
@doggfather: igen én is olvastam, csak mivel a filmből nem derül ki, gondoltam nem írom ide..
Óvodás homokozólapát-hisztin kívül semmilyen értelmes magyarázatot nem találok arra, miért tesz a II. kerület minden különösebb indok nélkül keresztbe egy fővárosi fejlesztésnek.  Fiatal, független közlekedésmérnök-hallgatók csoportja új megoldással állt elő, hogy…..
Török túra Üdvözlet! 2010.06.28 13:13:00
Légy üdvözölve a blogon kedves Olvasó!Az idei nyarat a Balassi Intézet által meghírdetett nyári egyetemi ösztöndíj segítségével a törökországi Bursában fogom tölteni. Ebben a blogban a következő két hónapban arról lehet majd olvasni, mi mindenféle történik majd velem a…..
vmark 2010.06.28 15:35:41
vmark 2010.06.28 16:25:36