Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                  Ranglétra      Mondhatom, sose ijedtem meg azoktól – még ma         sem -, akiket nálam sokallta…..
Drága Bloggerek!Véget ért szponzorált felhívásunk, melyben ti is népszerűsítettétek az olvasást! A meghirdetett nyereményeket kisorsoltuk, a szerencsés nyerteseket emailben értesítjük, így kérjük, hogy aki részt vett, lépjen be postafiókjába és ellenőrizze, hátha ő lett az…..
2010. július 2-án, pénteken a Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület szervezésében turisztikai rendezvény lesz a Végardó Fürdő Herceg utcai parkolójánál!  A fellépők és a műsorok mellett kirakodóvásár és tombola várja az érdeklődőket!Zenél a Hurkatöltő,…..
A siker mindent igazol, a kudarc mindent megcáfol. Ha vitatható is a végletekig lecsupaszított igazság – hiszen a szavazatmaximalizáláson túli célok is létezhetnek -, alapvetően jól ragadja meg a politikai stratégiák értékelésének lényegét. Így aztán azzal kapcsolatban,…..
Orbán szereti átvenni nagy olasz barátjának Silvio Berlusconinak az ötleteit. A Forza Italia! szlogenből így lett magyar használatra Hajrá Olaszország. Érdemes hát figyelni mi történik Itáliában hiszen ki tudja Orbán legközelebb mit vesz át főleg, ha cikkben tárgyaltakhoz…..
„Jobban tetszett, míg nem láttam. Valahogy olyan hitvány jelenség, de a csókja csodás volt” – a történet egy házi jelmezbálon játszódik, ahol egy srác beleszeret a titokzatos lány csókjába. A romantikus vagy vicces csattanó, szinte garantált, az viszont nem, hogy…..