Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aron.t

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AMTS-re nem csak a gyíkarc tunerek mennek ám ki, ó nem. A hivatásos gengsztereknek is itt a helyük, és nem szégyenlősködnek, mikor meg kell mutatni mesterségük címerét. Beletolják a szádba a kilencmilliméteres csövét, csak kocog a fogaidon. Nincs álszerénység, itt kipakolják…..
aron.t 2015.03.22 15:38:31
  Két hét múlva ilyenkor madárcsicsergésre ébredünk Földváron, kiverjük a szemünkből a csipát a mosdó szélén, mint hamut a nagypapi pipájából – elég az alliterációkból –, azt a három, S-es méretű Tesco-szatyrot, amit összekészítettünk a kéthetes útra (és…..
aron.t 2014.07.06 21:17:06
Belsőség London, jövünk! 2014.06.15 18:16:23
Majd' két héten át Londonban és környékén portyázunk, gyűjtjük az anyagot, tapasztalatot, interjúkat csinálunk. Bende Tibbyvel tíz napon át együtt szívjuk szűk szállodai szobák, a bérautó és lepukkant útszéli etetők levegőjét. És egymás idegeire megyünk, kihullik a…..
A tokiói forgalom, ha engedik, egyáltalán nem lassú, a japán ember nyomja a gázt, ha lehet, kicentizi a dolgokat, bár tény, hogy agressziónak, hektikus vezetésnek nyomát se látni. Mivel a hatalmas dugók és a szabadabb szakaszok elég gyakran tudják váltogatni egymást, az egyszeri…..
Hosszú percekig töprengtünk, hogy mit lehet fűzni egy ilyen felvételhez. Talán csak annyit, hogy reméljük, szólnak majd a vadonatúj Rolls-Royce Phantom következő tulajdonosának, hogy ez a Rolls már haladt kilinccsel előre a mezőn. A kisfilm amúgy szépen komponált, és nem…..
aron.t 2012.12.16 23:50:01
Bizony néhanapján felmerül a kommentek között, hogy ideje lenne az extremitásokból egy picit a mindennapi közlekedés felé elkanyarodni. Érezzük ezt mi is, többek között ezért is került terítékre a Dacia Lodgy, mint mindenes válságautó az olcsóbbik fajtából. Bár a…..
Ön megőrizte a tíz évvel ezelőtti parkolócéduláit? Nem? Akkor lehet, hogy hamarosan kopogtat a végrehajtó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Elkészültek az én BBS eRőS-eim is, kaptak krómcsavarokat, polírozást, fényezést, a héten fel is kerültek rájuk a 245/45 R17-es RE050-es Potenzák:) Hamarosan lesz kép a vasra csavarozva is, csak ehhez már kell kerékőr is. Persze a penták megmaradnak, jó, ha lehet variálni a…..
Kisautó blog Garázsba tetszetős 2010.08.16 12:24:00
Már-már eufórikus hangulatban vagyok, mert a blog indulására szinte kivétel nélkül minden visszajelzés pozitív volt. Nehezen elmondható, mekkora öröm látni, hogy másoknál is be lehet kapcsolni a régi, megtelt merevlemezeket, és előjönnek belőlük az emlékek. Meg hogy vannak,…..