Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssirhC

38 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Showtime a Tudorok sikerén felbuzdulva újabb, sikergyanús történelmi sorozatot készített, Jeremy Ironsszal a főszerepben. A Borgia családról szóló, részben Magyarországon forgatott Borgiák az amerikai premier után alig három hónappal, június végén érkezik a magyar…..
ssirhC 2011.04.23 14:17:53
@sage5: Épp ez jutott eszembe nekem is :D
A rutinos filmnéző számára a "tiszteletadás" kifejezés egyenlő a vérlázítóval, a "fejhajtás" pedig a szentségtöréssel. A legális plagizálás divatja az inger(ötlet)szegény filmipar mentsvára, ami csak akkor tud igazán sikeres lenni, ha az eredti filmet …..
Mint ismeretes az első Alien film rendezője, Ridley Scott ismét a kezébe vette a savas vérű űrszörny sorsát és maga fogja dirigálni a franchise következő darabját, amely nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy előzményfilm. Scott nemrég az MTV-nek nyilatkozott a produkcióról.…..
ssirhC 2010.04.23 17:35:31
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
ssirhC 2010.04.01 09:59:15
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
ssirhC 2010.03.16 19:11:07
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
Dubai, a maga öncélúan különleges épületeivel erősen emlékeztet egy rövid határidővel tervezett halálcsillagra, így Cédric Delsaux fotós téma- és helyszínválasztása telitalálatnak bizonyult a Recreation számára készített, The Dark Lens című sorozathoz. Az univerzum talán…..
ssirhC 2010.02.10 14:35:06
Riadó van a bázison, Walter hangosbeszélős tájékoztatása szerint baszottul veszélyes a helyzet. Katonai zsargonnal FAS szintű (Foxtrot Alpha Six). Biztonsági osztag rohan a folyosón, Teal’c meg jobb híján utánuk az indítócsarnok bejáratához, ami mögül komoly lövöldözés…..
ssirhC 2010.01.06 13:27:17
Egy 24 éves Nintendo-klasszikussal folytatódik retró alrovatunk: a Battle Cityben a bunkerünkbe rejtett sast kell megvédeni az agresszív ellenséges tankoktól. "Nekem a Contra, a Kung Fu, meg a Battle City jelentették a gyerekkoromat, hamarosan veszek egy nintendot is és kitolom őket…..
ssirhC 2009.12.10 09:55:10
A Civiballs című játékkal kezdjük a hetet, mert ezt többen is beküldtétek. Ádám így foglalta össze a lényegét: „Logikai-ügyességi, think-out-the-box játék. Fizika, lendület, momentum. Érdekes-érdemes. Munkakerülésre kimondottan alkalmas.” Plüssmacska fedőnevű…..
Alig pár hónapja írtam az Assemblerről, azóta megjelent a második része, most pedig a harmadik. Nem igazi folytatások ezek, inkább pályagyűjtemények, mert a játék más tekintetben nem változott, de akiknek tetszett az Assembler, próbálja ki ezt is. A feladat továbbra is a zöld…..
Tudom, a shockwave-es játékokat sokan utáljátok, de néha azért elfér egy-egy itt a blogban. Az Under Arms is ilyen, kicsit az ősrégi fps-t, a Wolfensteint idézi, amennyiben ebben is nácikat kell irtani. A grafika pofás, a framerate is okés, de az irányítás lehetne gördülékenyebb,…..
Ezt meg nem akarom sokat ragozni: a múlt hónapban posztolt Perfect Balance-hez van 30 új pálya, ezeket Perfect Balance: New Trials néven lehet elérni a Kongán. 30 szint mindenkinek, akinek az előzmény kevés volt...
Words of Music Berlin Calling 2009.02.12 10:53:00
Egy újabb film a partikultúráról, ezúttal német szemmel. Elvégre Berlin legalább akkora (sőt, mára talán nagyobb) központja az elektronikus zenei életnek, mint London, ahol a Sorted (Szétcsúszva) című mozi játszódott. A filmet Hannes Stöhr rendezte, a főszereplő Paul…..
A nagy sikerű Dreams után adós maradtam egy játékkal, ami a kommentekben felmerült, és most a Kongán is megjelent. A The Dragon and the Wizard ugyanolyan szép, sztorimesélős különbségkereső játék, mint a Dreams volt, csak ennek más a stílusa, és ha bénázunk, a sztori negatív…..
Az Index szavazást rendezett arról, hogy ki milyen már kihalt élőlényt szeretne klónozással visszahozni a földre. Az apropót az adta, hogy a hírek szerint sikerült klónozással létrehozni egy pár éve kihalt kecskefajt, bár az utód csak pár pillanatig élt. A baj az, hogy már ez…..
A Super Stacker azért került a rövid játékok dömpingjébe, mert csak 12 pályája van, de egyébként korrekt logikai játék. Kicsit hasonlít a Perfect Balance-ra, a feladat ugyanaz: az elemeket úgy kell egymásra pakolni, hogy ne boruljanak le.[alternatív link]..
Nagyon kellemes és eredeti logikai játék a Perfect Balance: tetriselemekből és körökből kell felépítenünk olyan tornyot, hidat, vagy bármilyen más konstrukciót, ami stabil, tehát nem dől össze. „Kicsit bugos, de csak pont annyira, hogy néhány pályán megkönnyíti a…..
ssirhC 2009.02.02 18:08:42
Na mi volt régen a blogban? Úgy van, lövegtoronyjáték, ami valahogy egyszerre lett a KMK legkedveltebb és leggyűlöltebb műfaja. A Viking Defense egy igen tisztességes klón, és bár technikailag nem hoz sok újat (tornyokat telepítünk, rúnákkal tápoljuk őket, újabb tornyokat…..
addict Lejárt Beckham ideje? 2009.01.03 13:50:00
David Beckham és a Pepsi útjai 10 év után elválnak egymástól. Ez a borzalmas hír futott körbe a világsajtóban az elmúlt napokban, még az egyik legtekintélyesebb reklámszakmai folyóirat, az AdAge is erről cikkezett erről, feltéve a sokakat foglalkoztató kérdést, hogy ez az…..
ssirhC 2009.01.03 16:33:56
Próbababák Aquaworld 2009.01.03 09:00:00
A megyeri híd pesti hídfőjénéél nyílt meg nagy csinnadrattával kis hazánk sokadik aquaparkja. Mi nagy vízimádók lévén már elég sokat kipróbáltunk (nem csak itthon), naná hogy ezt sem akartuk kihagyni. Főleg mert itt van trambulin és szörfmedence, amihez még nem volt…..
Filmdroid A szállító meleg 2008.12.02 10:46:00
Frank Martin a szállító, a figurát Jason Statham alakította három részen keresztül. Louis Leterrier (az első kettő rendezője) elmondása szerint Martin meleg."Sokkal jobban szórakozol a filmen, ha tudod, hogy Frank Martin buzi"-mondta Leterrier a Szállító 2 után. "Ő…..
Az utóbbi idők legzseniálisabb, legösszetettebb logikai játéka a Blocks With Letters On. A feladat kettős: először ki kell gondolni, milyen angol szót kell kirakni (ez sokszor nem könnyű, a CARROTS-ból például könnyen lehet TRACTOR), majd a szó betűit a helyükre kell mozgatni a…..
Most nem Solo kapitány került a fagyasztóba, hanem Darth Vader, ez a 11 dolláros kiegészítő, megvédi a PS3-at, ráadásul jól is néz ki. Sourcingmap ..
ssirhC 2008.09.20 17:19:31
Cseh Laci, mint tudjuk aranyat ero olimpiai ezustjeiert 60 millio forint jutalmat kapott. Nehanyan soknak tartjak, nehanyan kevesnek. Aki soknak gondolja szamoljon velem, hogy ezzel egyutt sem verheti meg Phelpset a londoni olimpian.Phelps, mint tudjuk, napi 12.000 kaloriat visz be. Az 300…..