Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ace02

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási hírem van a számotokra. Az év legjobban várt filmje, melyet James Cameron minden idők legjobb űrben játszódó filmjének tart, a kritikák szerint nem lehet elégszer látni, meg ilyen film egyszerűen nincs, szóval ez a (megelőlegezetten) korszakalkotó darab hazánkban olyan…..
Mi sem szemlélteti jobban az idők változását, minthogy Michael Bay filmográfiájából a családbarát Transformers még feliratosan futott pát éve a magyar mozikban, legfrissebb rendezése, e 18-as karikás műfajegyveleg pedig szinkronizáltan mer csak a nézők színe elé kerülni. Az…..
ace02 2013.07.29 23:00:30
@stepboy: és az Aréna is ;)
A Django elszabadullal először forgalmaz az InterCom Tarantino-filmet, s ezzel egy időben először kerül a mozikba szinkronizáltan egy Tarantino-film. A siker enélkül is garantált volna, így viszont még nagyobbra lehet számítani: QT művészetét nagyon csípik a Kárpát-medencében…..
Nem, nem az érdekel, hogy a kedves nejed/barátnőd/anyukád/te magad mit szolgál fel az ünnepi vacsoraasztalon (nálunk amúgy marhasteak lesz burgonyatortával és coleslaw-val :), mert ez a blog arról szól, és ezt néha én magam is bánom. Az érdekel, hogy ki mit néz meg karácsonykor,…..
Íme Booker, a BioShock-széria harmadik epizódjának főhőse, aki Columbia repülő városába utazik, hogy megmentse Elizabethet, a különleges képességekkel megáldott lányt, mielőtt a káosz teljesen elnyeli a várost. A BioShock Infinite 2013. február 26-án jelenik meg PS3-on,…..
A Rontó Ralph az a típusú film, melynek kapcsán szívesen kiállnék egy toronyház tetejére, hogy világgá kürtöljem jó hírét (mint teszem azt most ezekben a sorokban), de félő, hogy honfitársaim nagyon furán néznének rám, hisz a pixelhőskorból - a 80-as évek játéktermi…..
Appdroid Ustream 2012.08.02 08:00:00
Bizony mondom néktek, minden magyar nethuszár nemzeti lokálpatrióta büszkeséggel telt könnyeket kellene törölgessen a szeméből ahányszor csak meghallja a ustream nevét! Nemzetközi szinten egyik legsikeresebb, ha nem a legsikeresebb magyar startupról van ugyanis szó. Lényeg a…..
Köki Turistaparadicsom 2011.08.09 14:00:00
A KÖKI-parajelenség mindig is attól különbözött a többi lerobbant, lepusztított, koszos átszállóhelytől, hogy Ferihegyről időtlen idők óta ide érkeztek meg azok a turisták, akik taxi helyett a tömegközlekedést választották. Tehát számukra ez volt Budapest kapuja,…..
ace02 2011.08.10 00:22:48
@Behajtó70: bocs, hogy ki kell ábrándítsalak, de nincs New Yorkban 50th Avenue, 12-ig van.
Appdroid Cut the Rope 2011.06.24 12:40:00
Megérkezett az egyik legcukibb iOS játék androidos portja. Érdekes módon ezúttal sem az android Marketből tudjuk beszerezni a játékot, de most még csak nem is az Amazon AppStore a nyerő, hanem a GetJar. Fura. Mindenesetre (mobilról) látogassatok neki izomból az m.getjar.com oldalának,…..
Appdroid Angry Birds... a Sparban? 2011.04.07 11:22:00
  Az Árkádban található Sparban jártam tegnap, amikor marhára meglepődtem a az előttem tornyosuló (meglehetősen kikerülhetetlen helyre rakott...) Angry Birds: Rio reklámon. De persze egy kicsit jobban belegondolva nem olyan meglepő a dolog. Elvégre a Rio az éppen aktuális…..
ace02 2011.04.07 15:33:45
@Deino: tisztellek, tök jó a blogod, de most hatalmas badarságokat hordasz össze, már ne is haragudj. az előző kommentem is azért ment, mert fel akartam hívni a figyelmedet, hogy itt valami képzavar van.
de akkor most tisztázzuk: a Rio c. animációs filmnek abszolút semmi köze nincs és nem is volt soha semmi köze az Angry Birds-höz. mikor január végén a 20th Century Fox bejelentette, hogy szerződést kötöttek a Rovio-val az Angry Birds: Rio elkészítésére, addigra szerintem már rég készen volt az egész film. a játék kizárólag a film reklámkampányának részeként jött létre, az egyetlen célja, hogy promótálja a filmet. (persze biztos a Rovio is jól járt vele)

"marhára furcsállom, hogy a játékból egy nagy lótusz került át a filmbe, inkább a filmet próbálják betunkolni a játékba."
ez pedig egyáltalán nem furcsa, hanem logikusan következik abból amit az előbb leírtam. nem a film alapul a játékon, hanem pont fordítva. szóval ha a filmben keresel majd Angry Birds-ös utalásokat, vagy esetleg a játékból átemelt karaktereket, akkor szerintem nagyot fogsz csalódni.

mindezek ellenére szerintem a trailerek alapján jónak néz ki a film, én biztos elmegyek rá :)
Néhány ügyes kezű root user első kézből megtapasztalhatta a Google következő nagy dobásának egy pici darabkáját, a Cloud Syncet. A szolgáltatás lényege, hogy a Google Cloud Storage-ben (van erre bevett és/vagy normális magyar kifejezés? A felhő olyan idétlenül hangzik)…..
Appleblog iPhone 4 teszt Live 2010.06.28 08:02:49
Perceken belül elindulok Handráshoz, hogy akár erőszakkal megszerezzem tőle a Párizsban vásárolt iPhone 4-et, ugyanebben a pillanatban belép Ádám a T-Mobile-hoz, és elhozza a szolgáltatótól a Micro SIM-et, hogy legyen mivel kipróbálni a mobilt. A tervek szerint fél 11-től…..
ace02 2010.06.28 11:37:31
@Zana: azok után, hogy mennyi cikket/fényképet/videót láttam róla, nyilván nem tudott újat mutatni, de nem is vártam tőle, csak arra voltam kíváncsi, hogy milyen érzés látni/fogni/használni, mert ezt igenis érezni kell. teljes mértékben hozta azt, amiket írnak róla és amiket vártam tőle. a legnagyobb élmény szerintem egyértelműen a kijelző, ez az a része a telefonnak, amiről hiába olvasol elismerő kritikákat, áradozó leírásokat, hiába ismered a pontos specifikációját, akkor sem tudod igazán, hogy milyen, muszáj a saját szemeddel látnod. elképesztő :)
aki teheti nézze meg, próbálja ki, nem fog csalódni. köszönöm szépen az appleblog-os srácoknak és persze Handrásnak is a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a készüléket, nagy élmény volt. remélem ott tudok majd lenni a magyarországi launch-on, bármikor legyen is az ;)
ace02 2010.06.28 10:41:32
@andris|bandis: a munkaidő relatív, az enyém pl reggel 7:30-kor ért véget, szóval nem érdemes rám irigykedni ;)