Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zyk

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos tehát itt van, megérkezett a Rock Or Bust című új AC/DC-album, ami az első a betegség miatt kiszállt Malcolm Young gitáros nélkül. Az utódja az unokaöccse, Stevie Young lett. Ő a legidősebb Young testvér, Stephen fia, aki csupán egy évvel fiatalabb Angusnál. A hírek kicsit…..
Mikor a srácokkal kiosztottuk egymás között a bajnoki fordulókat, akkor nem gondoltam volna, hogy a 12. fordulóval ennyire nehéz fába vágom a fejszémet. Be kellett ülnöm félúton egy helyre, ahol a világ legtündérebb pincérlánya hozta ki az ebédemet, és pár asztallal arrébb…..
Az elmúlt hetekben tabuk dőltek a válogatott környékén, ezen folyamatok elemzését azonban a 'biztos meghagyja a hivatásos sportújságírásnak, itt és most csak egyetlen apróságra szeretném felhívni a figyelmet. Ez az apróság a bohócliga fényét emeli: az elmúlt két selejtezőn…..
Miután az MLSZ-székházban végigseprő menesztéscunami nem állt meg mindenki Pinyője legörbedő szájsarkánál, és a kirakatcsapat padja után borította a szépreményű kadétokét is, a méltó viselkedéskomponálás hazai pápájának másodszülöttje, az Újpest- és Vasas-éveiben…..
Van még 2 forduló, amíg kiderül, hogy a válogatott képes-e saját árnyékát átlépni, vagy hasra esik benne, így ez a két forduló marad aranylábú titánjainknak, hogy belopják magukat Dárdai mester szívébe. (Egyelőre nemhogy összetartás nincs, de Bognár Gyuri már a…..
Nincs időnk Pinyőt siratni, mondta Józsi bá a magyar tenger partján, lobogtatva a segédszelvényeit. A Balaton közben kikéredzkedett a medréből, ahogyan a szar is a magyar foci képzeletbeli éjjeli lavorjából. De tudod mit Gézukám, kit érdekel, csak nyerjünk, pénzt, mondja az…..
Minden északír román, mondta nagy iróniával és a hűtő felé indult. A hűtőben sör van. Ebben az egy dologban egész életében jobban hihetett, mint a magyar fociban. A frigó felé menet még kettőt böfögött és mintegy magának magyarázatképpen megjegyezte, hogy mindig van…..
A válogatott szünet előtti utolsó forduló jön, közvetlen az átigazolási időszak végével harmóniában. Aranylábú titánjaink a jövő héten megkezdik remélhető menetelésüket az EB selejtezőiben, és mivel Pintér generális seregének nagy részét a bohócból válogatta össze,…..
Pár méter hiányzott még a lelátóhoz "felvezető" földsánc tetejéig, és épp azon gondolkoztam, hogy sikerül-e elkapnom a burjánzó flórával benőtt lejtőn az egyik stabilabb ágat, vagy visszacsúszok a tobzódó gazba, amikor rezegni kezdett a telefon a zsebemben. Mindez persze nem…..
Robogunk tovább, sporttársak, a 4. fordulóval, nincs megállás. Az új kiírása a Bohócnak bedörrenni látszik, az idény eleji formát lassan a teljes menetgőz váltja fel, Véber Gyurit már elküldték a kispadról, Horváth Fecsó kezdi megtalálni nyilatkozati kézikönyvét, Garami…..
Két meccs még lehet véletlen, de aki a harmadikat is lejátssza, az már biztosan komolyan veszi a bajnokságot. Van 16 csapat, eltelt 2 forduló, eddigre már mindenki választhatott magának kedvencet, vagy eldönthette, hogy kinek fog szurkolni a hátralévő 28-ban. (  A bizonytalanoknak jó…..
Elindult a bohócliga. Egy forduló után nehéz következtéseket levonni, annyira bátrak nem vagyunk, hogy máris emelkedő színvonalról írjunk. Ezért aztán visszatekintve az előző körre áttekintjük, hogy mit is vártok a bajnoki helyezéseket illetően.   A múlt héten, folytatva…..
Az MLSZ körbehordozta a véres kardot az ország stadionjaiban, szeretett bohócaink már gyülekeznek az öltözőkben, rögtön kezdődik az új évad. Fegyverbe! - hallatszott Mészöly Kálmán kiáltása valahol az afrikai esőerdő mélyén, ahol az ENSZ esélyegyenlőségi nagyköveteként…..
Mivel a tagok már teljesen kivesézték az új Turbo-lemezzel kapcsolatos dolgokat, így sok szöveg nem kell. Katt a az alábbi lejátszóra, és tessék meghallgatni a Pentagram című albumot. (Aki esetleg mégis lemaradt volna a beharangozó videókról, azoknak itt van az összes, egyben.…..
Épp most ért vége az ETO – MTK kupavisszavágó. Mit akartok? 23 kapura lövés, hat gól, köztük két olyan Kanta-találat, amire Pelé is csettintene a budaörsi Tescoban. Aztán a héten kiderült Völgyi Dánielről, hogy ordas bebaszás után lett száműzve az NB3-ba, Véber közvetve…..
Emlékeztek, az Egervári-korszakban a szerethető, a Pinyő érában az összefogás az a szó, amit mantráztak a játékosoktól kezdve az MLSZ-en keresztül egészen Pietsch Tiborig. Ezekből épültek fel az olyan klasszikus mondatok, amik miatt nem tudunk komolyan venni egy Sanyi bácsit vagy…..
Rendhagyó hétvégével folytatódik a honi pontvadászat. Mivel a sportörvény szerint nemzeti ünnepen nem lehet mérkőzni, a fordulót pénteken, vasárnap és hétfőn rendezik. A szombati ünnepen a szónokok a nemzeti egység jegyében a szokásos hevülettel sajátítják majd ki ’48…..
A tegnap esti fiaskót követően Pintér mester már ki is adta az ukázt: ne legyünk annyira negatívak! A félresikerült bemutatkozás ellenére több volt a jó dolog, mint a rossz dolog, én azt gondolom. A kisördög azért kikívánkozik belőlem: a magyar válogatott a tegnapi válogatott…..
Záráshoz ért a Bohóc ősze, mert nevezhetjük ugyan a múlt heti és a mostani fordulót tavaszinak, azért a lelátókon rommáfagyott, vagy fotelszurkerek esetében a meleg szobában átsörözött 90 percek ezen a hétvégén finoman szólva sem a kellemes időjárásról fognak szólni. Mi…..
A tavaszi nyitányra megérkezett az igazi tél, de halasztásra azért remélhetőleg még nincs ok. Félidőben a tabellát nézegetve próbáljuk megjósolni a várhatót. A tabellánk azonban rendhagyó, zajlik ugyanis egy méltatlanul elfeledett másik bajnokság is a Fegyelmi Bizottság…..
Elérkezett hát az utolsó őszi forduló, de jönnek a pretavaszi-őszi fordulók, nyugi! Lepörgött a Ligakupa csoportkör, rosszmájúan idebökhetjük, hogy például Zalaegerszegen összetippelték már az öltözőből a karácsonyi ajándékok költségeit és bár már a Gyirmóton…..
Közepesen unalmasnak mondható héten van túl labdarúgásunk. amelyet mi sem bizonyít, mint az a tény, hogy Artner stratéga mondhatja magáénak a Hét Megmondóembere címet. A klub honlapján előadott ömlengését olvasva kénytelenek voltunk emlékeztetni magunkat, hogy a nyilatkozat…..
Amszterdam óta valami megváltozott. Az emberekben, az eddig látens módon szunnyadó szakértő feltört, és eget kért. Most már mindenki sporttévés szakértőnek érzi magát, és a fodrásztól a trafikosig mindenki megmondja a tutit. Megtudom ki az ideális szövetségi kapitány, kit…..
Az elmúlt napok kőzáporként csapódtak be, szinte élvezettel kavarva föl a magyar futball állóvizét. Ha valaki múlt csütörtökön úgy döntött, egy hétig remeteként tengeti napjait, távol tartva magát a civilizáció nyűgjeitől, annak kulcsszavakban a lényeg: Amszterdam,…..