Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MichaelKnight

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan mondom, ez jobban érdekelne, mint az új :DFőleg a KISS megjelenése több mint epic! ..
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
MichaelKnight 2012.04.10 12:00:01
Blogolkodom, tehát vagyok Róma 2012.04.06 20:03:48
Xpress.hu -n akciósan árulják a Róma évadokat (4000 ft/évad). Sok jót hallottam róla, de sosem néztem belőle egy másodpercet sem. Őszintén szólva nem is nagyon tudom, hogy miről szól, de mivel tudtommal HBO sorozat, szívesen kockáztatok, mert minőségi dolgokat készítenek.…..
Mint azt tavaly megírtuk, videojáték-zene nyert már Grammy-díjat. Attól azonban még messze vagyunk, hogy egy videojáték-karakter színészi játéka Oscart vagy más rangos filmes díjat kapjon. Persze, a motion capture határt szab a színészi képességeknek, és a legháromdébb,…..
Mivel még tervezek Filmbarátok Oscar felvezető különkiadást  (gyanítom majd ismét a díjátadó hetében), nem akarok itt nagyban elemezni, tippelgetni. Sok értelme nem is volna, hiszen a legtöbb filmet pont februárban mutatják majd be nálunk is és igyekszem minél többet…..
Ég a pofám rendesen, hogy eddig nem ismertem a videojátékok világának legszórakoztatóbb nyugdíjasát, pedig Old Grandma Hardcore, egy cleavelandi clevelandi néni az unokája segítségével már évek óta űzi az ipart blogon, Twitteren és YouTube-on egyaránt. És tetszőleges…..
Éjfélkor megint megszületik Jézuska, a tehetősebbek akár maguknak is rendelhetnek egy komplett Betlehemet, három királlyal, jászollal, tokkal-vonóval, nekünk meg marad a tévé, mint alternatíva. A nappali időszak vélhetően a főzés-karácsonyfa díszítés-utolsó pillanatos…..
IDDQD Mennyből a FUS RO DAH 2011.12.22 21:04:25
Amerikában nagy divatja van karácsony környékén a fenyőfa mellett az egész ház ünnepi díszbe öltöztetésének is. Nem kell semmi komolyra gondolni, csak pár ezer színes égő, egy fényjáték rákomponálva a Skyrim főcímzenéjére, és egy FM adó, hogy a környékbeliek a rádiót…..
Még egy random hülyeség  ..
Pár napja derült ki az elképesztően vicces amerikai republikánus elnökjelölt-jelölt Herman Cain (az megvan, amikor a pizzaláncát reklámozza a Lennon-féle Imagine-nel?) forradalmi új adórendszer-tervezetéről, hogy az gyanúsan hasonlít a Sim City-sorozatban használt adórendszer…..
Az üveges verziójának a vonzó külseje csábított el és adtam neki esélyt a citromos Karamalznak. Ez egy alkoholmentes malátaital, amelynek 3 alapvető tulajdonsága van: -Hűtve istenien finom -Megdöbbentően sokat (és nagyokat) kell böfögni tőle -Van ára... Csak 0,33-as…..
MichaelKnight 2011.09.29 00:52:33
A semmiről szóló anyagok fő jellegzetessége, hogy igény volna a témára, de beszélő alany nincs. A dubajozás egy ilyen téma. Míg a sajtó azon csámcsog mennyi magyar celeb terpeszthetett pénzért meg Louis Vuitton táskákért a légkondicionált sivatagban, addig mások, például…..
Nyilvánosságra került az oslói ámokfutó, Anders Behring Breivik bő 1500 oldalas jegyzete, ami egyszerre zavaros ideológiai fejtegetés arról, miért, és hogyan kellene a bevándorlókat kiűzni Európából, másrészt egyfajta napló is arról, hogyan készült a mészárlásra. Ebből…..
IDDQD Légy ember, maradj ember 2011.07.21 19:17:00
A Deus Ex Human Revolution az a játék, aminél rendszeresen kivételt teszünk egyik alapelvünk alól, miszerint az IDDQD-n az nem hír, hogy X játékhoz kijött egy új trailer. A legújabb előzetes élőszereplős, és konkrétan kettéhugyozza a hollywoodi film- és tévésorozat-trailerek…..
(Üdvözöljétek a blogban új szerzőnket, Tylert, akinek a nevével már találkozhattatok több játéklapban is. Az IDDQD-n olyan posztokat fog megírni, amik egy magazinból kilógnának, illetve valószínűleg a konzolpiac wtf-jeiről is sűrűn írogat majd.) Szomorú lenne, ha Peter…..
IDDQD A Valve titka 2011.04.24 11:35:41
Miért lett olyan nagy királyság a Portal 2, amilyen? Miben van olyan mennyiségű cukor és koffein, hogy működtessen egy egész játékfejlesztő céget? Miért készül a Half-Life 2 Episode 3 százhúsz évig? Mitől van olyan jó húsban Gabe Newell? A válasz az összes kínzó…..
MichaelKnight 2011.04.24 14:03:00
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
MichaelKnight 2011.02.19 12:38:12
@hellkite: Persze, ő az igazi kritikus, mi? Olvastál már akár 1 számot is a Filmvilágból?
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
MichaelKnight 2011.02.13 12:29:24
Talán ezek a legviccesebbek..
MichaelKnight 2011.02.11 12:29:27
Egy projekt amelyet már régóta szerettem volna és sok technikai nekifutás kellett, de most végre sikerült összehozni. A 2010-es és a 2011-es filmévről beszélgetek Sorterrel és Blacksheeppel a Baaad Movies blog szerkesztőivel. Először csináltunk ilyet, úgyhogy tessék elnézni,…..
A filmgyűjtés a szenvedélyem,na... Ami még poén, ez a rendelésemnek csak a 2/3-a. A másik része majd akkor lesz a kezemben, miko a "Tolvajok Városa" megjelenik (február 23). Amint látjátok, igyekeztem pótolni a Russel Crowe hiányosságaimat ;) Majd még jön a…..
Subba Ha-na-na-na! 2010.12.19 02:58:00
Milyen ügyes kisgyermek, és micsoda közönség! ..