Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dirk41

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simone Zaza nemrégiben nyilatkozott jövőjével kapcsolatban, és elmondta, hogy nem inog meg a Juventus csapatánál felmerülő esetleges versenyhelyzet miatt, azonban abban biztos, hogy hiányolni fogja Sassuolót. A huszonhároméves játékost már jó ideje komolyan hírbe hozzák az Öreg…..
Dirk41 2015.05.31 21:28:38
Mai friss és hivatalos hírek szerint Andrea Barzagli Bajnokok Ligája döntőben való szereplését izomsérülés veszélyezteti, ezt erősíti meg a Juventus hivatalos közleménye. A bianconero védőnek a hétvégén idő előtt kellett elhagynia a pályát a Napoli elleni találkozón, és…..
Az idei év legvártabb Sci-Fi filmjének ígéretével kecsegtetett a Csillagok között (Interstellar) című film. Az előzetesek nem voltak túl beszédesek, de engem valamiért mégis felcsigázott. Ismerjük korunk egyik legjobb filmrendezőjének munkásságát, így amikor meglátom egy…..
Olasz források szerint Kingsley Coman kulcsszerepet játszhat Simone Zaza Juventushoz igazolásában, mivel a torinói klub a fiatal francia játékossal kívánja meggyőzni a Sassuolo vezetőségét az olasz válogatottban is szereplő támadó elengedését. A napokban megjelent pletykák…..
Már régóta nyílt titok, hogy a Juventus mellőzött montenegrói támadója létszámfelettivé vált jelenlegi munkáltatójánál és a nyáron valószínűleg új csapat után néz. Most pedig két új kérőről számolnak be a médiumok a játékossal kapcsolatban. A célállomás London…..
A Real Madridot igazgató elnök, Florentino Perez egyik bizalmasa elárulta, hogy Álvaro Morata a Juventushoz igazolhat, s a madridi vezetőség szemei előtt a hasonló utat bejáró Dani Carvajal példája lebeg. Morata egyre közelebb kerül a Juventushoz, s a Marca, valamint Ernesto…..