Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsijuti

0 bejegyzést írt és 864 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
kicsijuti 2011.12.29 09:25:01
@a katona fehérben: Bazzeg ugyan ezt próbáltam sugallni a kommentben! Nem számítottam arra, hogy valaki ilyen szemfüles lesz és le tudja fordítani a sok hülyének, akik képtelenek a saját ellenségképükbe beleilleszteni a véleményem.

Köszönöm: @DurvaPisti: @Thrasher: @Di622: @Kotkodus: nevében is. Most hogy lebuktam kénytelen leszek elismerni én is, hogy régen minden jobb volt...
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
kicsijuti 2011.12.29 08:02:36
@xxyati: nekem úgy tűnik hogy itt te pörögsz a legjobban: 7 komment egymás után, munkaidőben....
Másfél évvel ezelőtt, több bejegyzésben is körbejártam azt a néha felsejlő gondolatot, hogy Magyarország akár az európai kontinens Szingapúrja is lehetne. Az ázsiai városállam úgy vált a térség és a világ egy főre jutó GDP-ben kifejezve egyik legerősebb gazdaságává, hogy…..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
kicsijuti 2011.12.25 20:57:08
@sárkányfő: nem igazán értem miért nekem mondod ezt, én krompli hozzá szólására reagáltam: azt mondta, hogy az adósság 5000 milliárddal nőt, ez sehogy sem jön ki mivel a MNYPből 1300-at költöttek a csökkentésére és maga a növekmény pedig csupán 1071.

Az hogy vettek belőle MOL-t +egyebeket miért kellene hozzá adni az államadóssághoz?
kicsijuti 2011.12.25 21:45:45
@Kettes: az IMF "kirúgása" pl nem túlzás? nem hiszem hogy az a valóságban úgy zajlott le mint a fejedben. Egyszerűen nem kötöttünk újabb hitelmegállapodást. Mondták hogy köszönjük ennyi volt, és elköszöntek. Prágában pl most akarják átnevezni a repteret. Ráadásul a nemzetközi trendnek is az felel meg inkább ha személyről van elnevezve. A Kossuth-díj at mindig is 90%ban lakájok kapták. A preambulum sem jobb sem rosszabb semmivel mint bárki másé a környéken. Az ország átnevezése meg teljesen értelmetlen volt de az emberek tudatában is a Magyarország van, szerintem ha megkérdezed 10ből 9 is azt mondta volna a Magyar Köztársaság helyett.
Ezek közül egyedül a visszamenőleges adók és a manyup-"ajánlat" volt veszélyes és ezekkel tényleg átléptek egy határt de azért farkast kiállatni túlzás.
kicsijuti 2011.12.25 21:58:52
@zsazsu4: szerintem osszekeveritek egy rosszcsont kolyok kutyaval:) de most megyek megfurdetem a gyereket. Boldog karacsonyt sracok:)
Egyszer csak kigyúlt a fény, hiszen karácsony van, az agyamban az index cikkét olvasva. Orbán arról nyilatkozott, hogy szánalmas lenne azt gondolni, hogy egy EU-s kis csetepaté után majd föntről jövő ukász hatására egyszer csak majd "menny-bő-la-zan-gyal" leváltódik a magyar…..
Nagyon sok tanulsága van ennek a mai napnak. Nem a legfontosabb, de a legjobban zavaró: a sokszor megénekelt kettős mérce. Értem én, hogy vannak különbségek a 2007-es kordonbontás és a 2011-es blokádépítés között, de azért a lényegük közös: parlamenti képviselők a polgári…..
kicsijuti 2011.12.24 13:32:11
@mahet: tudom hogy most mennyi a novekedes, de attól hogy szar a fidesz még nem kell a szocikat mosdatni, azok is legalabb ilyen szarok voltak. Tegnap az lmp bizonyitotta hogy ok a legjobb alternativa.
kicsijuti 2011.12.24 13:56:36
@2llkedő: ez forditva is igaz inkabb nélkul, maradjunk annyiban hogy egyik balfaszkodasa sem mentseg a masikera:)
kicsijuti 2011.12.24 14:42:33
@Lófasz Hadnagy: Hagyd. Már. Abba. Itt te jöttél oda hozzám narancsozni és személyeskedni. TE! Nem én. Majd miután ugyan azt visszakaptad nyomtál egy olyat hogy azért mert kritizáltad az általad vélt "bálványaimat". Holott ezekről egy szót sem szóltál egyszerűen csak személyeskedtél. Le binárisoztál. Holott a legelső kommented épp azt bizonyítja hogy te vagy az egyetlen akinek itt előítéletei vannak. A téveszméd kezd az agyadra menni.
Most már úgysem fogod elismerni hogy nem vagyok az ellenséged mert akkor azzal is szembesülnöd kellene hogy nem azért nézlek ostobának mert "fideszes" vagyok, hanem egyszerűen azért mert idiótán viselkedsz.
Varánusz Forradalom, végállomás 2011.12.23 05:17:00
Van aki semmiből nem tanul, kár, hogy Kedves Vezetőnk is pont ilyen. Ezek az emberek saját tévedhetetlenségük megszállottjai, önhittségüknél talán csak ostobaságuk mérhetetlenebb. Nekik hiába beszél bárki világosan és érthetően, hiába szólnak barátilag, hogy…..
kicsijuti 2011.12.23 16:33:20
@sivatagi n.: nem felejtette al azt senki itt egy részlet az origoról:

"Az egyik LMP-s azt mondta, amikor meglátta Gyurcsányt: "most oldjátok el magatokat, és futás". Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció több tagja odament köszönni az LMP-s képviselőknek. Az egyik jelenlévő jobbikos ekkor azt kérdezte: "vízágyú, gumilövedék?". A jobbikos és LMP-s aktivisták azt kiabálták Gyurcsány felé fordulva, hogy "viszlát, Feri"."

Itt most nem azért tüntettek mert vissza akarják hozni az mszpt hanem egyszerűen azért hogy a fidesz huzzon el. Azért azzal még mindenki tisztában van hogy szar szar de az MSZP/SZDSZ négyzetesen szarabb volt orbán rezsimjénél.
kicsijuti 2011.12.23 16:37:33
@2llkedő: mivan mszps vagy?
kicsijuti 2011.12.23 17:23:29
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: nyilván azért mert így magukhoz tudják édesgetni az mszp csalódott híveit, akik mondjuk eddig atvs mszp propagandát hallgattak hogy az lmp a fidesz bábja.... A mai egy nagyon ügyes húzás az lmptől, nem lepődnék meg ha hamarosan népszerűségben leelőzné a maszopot. meg reméljük a jobbikot is, és akkor 2014 sima ügy lesz. ezt is reméljük.
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
kicsijuti 2011.12.22 11:13:14
@fapuma: 3%os lesz a hiány, csökkent az államadósság is 1-2%ot, nyilván nincs minden rendben de válság van európában és igaz, hogy leminősítettek egy kategóriával, de az mszp alatt meg vagy 8al, és a kormányzati tevékenység még mindig jobb mint az mszp/szdszé a 7-8%os hiányokkal, korrupciós ügyekkel, 84%os államadóssággal és milliárdos sikkasztásokkal. +a devizahitelesek nagy részének is megoldották a problémáját akikért az mszp az ujját sem mozdította.
Bár én az lmpre szavaztam de kb ezt gondolhatja egy fidesz szavazó.
kicsijuti 2011.12.22 15:38:03
@Ringlósztár: ne legyél mér hülye abszolút értékben persze, hogy nőtt az államadósság de úgy kb a rendszerváltás óta nem csökkent, az hogy számszerűen mekkora tökmindegy nem is mutat meg semmit. Azt leírni hogy "Történelmi csúcson az államadósság mert ma XY összeg" kb minden nap le lehetet volna írni az elmúlt 50 évben.
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
kicsijuti 2011.12.22 10:46:01
@Fatal Error! System Halted!: A 3%os hiány árulkodik a felelős gazdaságpolitikáról, ha ők is 7-8%os hiányokat csinálnának mint az mszp/szdsz na az lenne felelőtlen.
kicsijuti 2011.12.22 11:04:56
@Fatal Error! System Halted!:
öööö talán mert válság van egész európában???? Ez nem tudom hogy kerülhette el a figyelmed.

Ezért nem is csak magyarországon hanem az egész Európában stagnálást vagy recessziót jósolnak, és nem csak az euró zónában hanem pl Csehországban is. Talán a fidesz lefizette őket?
kicsijuti 2011.12.22 11:32:06
@Fatal Error! System Halted!: nem azt mondom hogy tök lehetetlen hanem, hogy a gazdaságpolitikája nem felelőtlen. A töketlensége szerintem a társadalompolitikájából látszik, pl a médiatörvénynek egyszerűen semmi értelme, az új alkotmánynak sem, a MNB baszogatásának sem, a felsőoktatás átalakításának lenne értelme de ott még maguk sem tudják mit csináljanak. Inkább ezen a téren lehetne kritizálni a fideszt rendesen és ezen a téren meg is érdemelné.
ProgBlog Az önzés pártján 2011.12.20 11:38:00
„Szomszédaimat, igaz,Agyonverém már mind, de hasztalan,Mindég kerűlnek újak; s oly kevésA fóka-faj. - Ha isten vagy, tegyed,Könyörgök, hogy kevesb ember legyenS több fóka."Madách Imre: Az ember tragédiája – Eszkimó-szín Mi volt ez a másfél éves ámokfutás,…..
kicsijuti 2011.12.20 19:14:17
@Member: ezt nem a fidesz hozta létre, egyszerűen minden pártban vannak olyanok akik fanatikus módon vonzódnak a vezetőkhöz, meg kell nézni egy gyurcsány párt összejövetelt, vagy egy mszp gyűlést, ráadásul 2010ben az mszpre majd egymillióan szavaztak ez kb bizonyítja is, hogy elég sok elvetemült van ott. Mindenhol vannak hülyék, és ez nem párt referenciától, bőrszíntől, vallástól vagy bármi egyébtől függ, hanem egyszerűen csak hülyék. nem a egy párt hülyítette meg őket hanem már eleve azok voltak.
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
kicsijuti 2011.12.19 20:22:55
@Mária: az előbb még a kommentjeim között akartál turkálni. Itt nem én vagyok veled elfoglalva....
kicsijuti 2011.12.19 20:38:29
@Mária:

"Az erdélyi magyarok nem ismerik azt a szabályt, hogy ahonnan eszünk, oda nem szarunk?"

"Vagy ilyesmivel csak erdélyi magyar körökben szokás menőzni?"

még jó, hogy te ezekkel a békítő hangvételű, kicsit sem hergelő sem sztereotip kérdésekkel közelebb hozod nekünk a határon túli magyarságot. Miattad csak jobban fognak szeretni és tisztelni minket. Köszönjük!
kicsijuti 2011.12.19 20:54:29
@Mária: csak hogy a himnusz eléneklése 2011ben az EUban nem hangulatkeltés kellene hogy legyen,

Gondolom akkor a melegfelvonulással sem értesz egyet mert az ott lakoknak pl nem tetszik és csak a konfliktus van belőle évről évre. ez a szervilis konfliktus kerülés a lehető legrosszabb megoldás, és elég rendszerváltás előtti is.
  Ha nem szereted Orbán Viktort, szeretned kell-e Simor Andrást? Pár szempont, mielőtt egy előkarácsonyi Fidelitas-partin lehazaárulóznak, vagy a Galamus csoport jótékonysági bankettjén beleszaladsz Vásárhelyi Máriába. A Fidesz új törvényt fogadna el az MNB-ről, ezt azonban…..
kicsijuti 2011.12.19 13:39:02
@johevi: ebben igazad van de nem is az LCD tvre meg autóra felvett hitellel van a probléma hanem a lakáshitelekkel. És ebben az esetben egyszerűen nem kaptál forint hitelt. Ezt hidd el, nekem sem adtak mikor lakást vettem. Vagy deviza hitel vagy semmi. És ilyen a régióban csak nálunk volt. A többi országban támogatást adtak a helyi pénznemben való hitelezésre.
kicsijuti 2011.12.19 13:58:18
@Red shield representative: na erre a szlovák autóparkra van valami adatod is? mert Horvátországba járunk kempingezni és ott a szlovák sátrak előtt sokkal szebb autók állnak mint a magyaroké előtt.
kicsijuti 2011.12.19 14:06:16
@Sieg: ha nem veszünk fel akkor deviza hitelt és leáll teljesen a hitelezés akkor most még rosszabb lenne a helyzet, mert mint mondtam választás az nem volt: vagy deviza vagy semmi.
És igen nem a nép rosszabb mint máshol hanem a kormány, más országban is vettek fel hitelt arányaiban ugyan ennyit, csak ott nem voltak rákényszerítve a deviza hitelre. ezért kell a felelősöket megkeresni, ha sehol sem lett belőle ekkora baj és nem vagyunk sem rosszabbak sem jobbak egy népnél sem, akkor ebből az következik hogy itt kormányzati elbaszás történt.
Felesleges leírni, hogy a héten gyakorlatilag vége lett a magyar demokráciának. Sokan megírták már, volt kb. 22 jó évünk. Szeretném hinni, hogy az Orbán-diktatúra időszaka majd 10 év múlva úgy kerül be a történelemkönyvekbe, mint egy négyéves (vagy remélem rövidebb)…..
kicsijuti 2011.12.19 08:54:17
@Mária: ja mer mikor át vették akkor nem mi álltunk a legszarabbul! itt volt a legmagasabb államadósság meg a legalacsonyabb gazdasági növekedés 2004től, és most hogy ez 1 év alatt nem változott miközben euróválság is van mindenről a fidesz tehet. bazzeg te még 2010ben is az mszpre szavaztál ugye? Aki ennyire elvakult annak nem sok választása maradt....
kicsijuti 2011.12.19 09:12:05
@Lacdelo: 2001en volt egy válság Oroszországban és egy internet lufi is kidurrant, a környezet épp hogy nem volt kedvező, a bokros csomag meg gyakorlatilag egy inflációs csomag volt amiben leértékelték a forintot és felpörgött a gazdaság az export miatt. Ennek épp rövid távú hatásai voltak, ez nem hogy ma de 1998ra elmúlt. A többi megszorítás részét (családi pótlék, állami szféra béreinek a korlátozása), meg épp az mszp szüntette meg 2002 után. A magas államadósságról és lassú növekedésről az mszp/szdsz dilettáns gazdaságpolitikája tehet, 2005 óta nálunk a leglassabb a bővülés a régióban és nálunk nő legnagyobb ütemben az államadósság (még bajnai alatt is ez volt). Most hogy 1 év alatt ez nem változott, eléggé elvakultnak kell ahhoz lenne hogy mindent a fideszre kenjen az ember.
Valószínűleg kár hosszan ragozni, akik ezt olvassák, valószínűleg úgyis hallottak a magán-nyugdíjpénztári államosításra érkezett panaszok alkotmánybírói félresöpréséről, sőt, már az is tudható, hogy kormányunk nem áll meg itt, szépen folytatja tovább, és a jövőben…..
kicsijuti 2011.12.18 18:49:53
@gipsz1234: boszorkány égetést meg a rákosi rendszert vetted alapul. ezek nekem eléggé elvadultnak számítanak...
kicsijuti 2011.12.18 18:54:39
@gipsz1234: kíváncsi voltam hány kérdés után jutsz el erre a következtetésre. De most már legalább nem kell titkolnom, a fidesz ügynöke vagyok és azért küldött mert veszélyt jelentesz a dik.. ja demokráciára. Több hónapja figyelünk és már csak bizonyítékra volt szükségünk, de most már ez is megvan! Végre! bár mit kommentelsz az felhasználható ellened, mindjárt küldjük érted a narancs autót innen a székházból.
kicsijuti 2011.12.18 18:58:41
@anyadmajma: hát nem tudom, nekem az lmp nem tűnik sem fidesz sem mszp közelinek, vagy a sajtószabadságosok is lehet indulnak, a 4K, ilyesmi..
 Orbán Viktor a kampány előtt és azóta is folyamatosan az erős állam víziójában él. Ez a vízió kiterjed az élet szinte valamennyi területére, tehát a reálgazdaságra és az ideológiára egyaránt. Álma megvalósítása azonban folyamatosan korlátokba ütközik, a piac és…..
Már sokszor nekifutottam ennek az írásnak, de soha nem jutottam a végére – de még a közepére sem. Elsősorban azért, mert az első mondatok visszaolvasása után már éreztem, hogy ezer sebből vérzik; nem érthető, félreérthető, vagy egyszerűen csak hamis. A dilemma ettől…..
kicsijuti 2011.12.14 17:56:18
@2llkedő: ezt elmagyarázhatnád azoknak akik megfogalmazták a maastrichti kritériumokat...
amúgy látom nincs semmi ismereted szimplán magadnak találsz ki magyarázatot a hülyeségedre úgy hogy igazad legyen. mert amivel az abszolút értéket elsődlegességet akarod magyarázni azt gondolom nem tanította senki. Úgyhogy itt inkább el is köszönök mert ezen a vak elszántságon úgysem fog változtatni a józan ész.
kicsijuti 2011.12.14 18:17:17
@2llkedő: nem feltornászták hanem véget ért a válság, amit leírsz az egy tendencia ami az összes régiós országban megtörtént. akár mekkora kultusz van körülötte az (ex)mszp szavazók körében bajnainak vajmi kevés köze van hozzá.

www.google.hu/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_kd_zg&idim=country:HUN&dl=en&hl=en&q=gdp+growth#ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_mktp_kd_zg&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country&idim=country:HUN:SVN:SVK:ROM:CZE:HRV:BGR&ifdim=country&tstart=1071356400000&tend=1292281200000&hl=en&dl=en
kicsijuti 2011.12.14 19:16:04
@is: a hiány még így is a régióban nálunk volt a legmagasabb a gdp növekedés meg a legalacsonyabb, arról nem is beszélve hogy az eu bekeményített, az előállt helyzetért ő volt a felelős és nem tudta kezelni azt. Mert az hogy a 0,7% gdp növekedés nem csökkent tovább az nem teljesítmény akkor amikor a többi régiós országban 7-11% volt a növekedés.
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
kicsijuti 2011.12.13 18:36:19
@gyarló: vagy nem csak magáról kell gondolkodnia hanem a gyerekeiről is?
kicsijuti 2011.12.13 18:42:26
@baloo112: Márminthogy anyukád:)
kicsijuti 2011.12.13 20:04:49
@Mária: még szerencse, hogy ez a terv csak a te megszállott fejedben létezik és a valóságban senki sem törekszik semmi ilyesmire...
Remek történet kapott szárnyra Pécsről. Valakik december 6-ra virradó éjjel Mikulás-sapkát húztak a városban minden szobor fejére. Mint az elkövetők írják, egyetlen céljuk a mókázás volt. Másnap a hivatalos szervek természetesen elkezdtek rendet tenni, de aztán visszakoztak,…..
kicsijuti 2011.12.13 11:53:22
@Mária: ezzel csak nem arra akarsz célozni hogy "jaj a fidesz nem is olyan jó ám, csinált ilyet is". Mert ez másképp nem tudom, hogy jönne ide.

Ez már beteges megszállottság amit művelsz. Olyan vagy mint egy félbolond.
kicsijuti 2011.12.13 15:03:40
@x56789: a cikkben pedig azt írták, meg a képeken is úgy tűnt, hogy délután készültek. De ha te a saját szemeddel láttad(vagyis nem láttad),én elhiszem:)
kicsijuti 2011.12.13 18:02:31
@Mária: ez nem érv hanem érvelési hiba!
most én is örüljek magamnak mint te:
:D
á nem , ez szánalmas lenne és nem illene egy felnőtt emberhez. Látod az ilyenek miatt idiótáznak le, nem pedig azért mert az orbán titokban rád küldte őket, hanem azért mert egyszerűen nem úgy viselkedsz mint egy normális felnőtt ember.Bár egyszerűbb összeesküvést kreálni mint elfogadni az igazságot...
HamPLÓ Fényvillamos 2011-ben is! 2011.12.11 19:45:00
Péntek este ismét útjára indult a BKV Karácsonyi Villamosa, a több tízezer LED-től fénylő UV nosztalgiaszerelvény. Széll Kálmán téri bemutatkozásánál sokan még mindig úgy csodálkoztak rá, mintha nem ez lenne a harmadik éve, úgyhogy talán lesz, akinek jól jön ez a…..
Kezdjük azzal, hogy az uniós csúcson végül kialakított magyar álláspont szerintem helyes: egy ilyen horderejű ügyben a törvényhozásnak kell kimondania a végső szót. Még akkor is így van ez, ha pontosan tudjuk, hogy a kormánypárti többség minden bizonnyal felsorakozik a…..
kicsijuti 2011.12.10 15:35:03
@igényes: Nem tudom ezt hogy mosták bele az agyadba, de abban a 8 évben nem orbán kormányzott mikor sereghajtók lettünk...
kicsijuti 2011.12.11 09:39:27
@jjulie: ne mindenhol, csak ott ahol előtte az mszp/szdsz "mamelukjai" ültek. Bár gondolom az akkor annyira nem zavart ugye?
economy Koki, meg saller... 2011.12.09 12:08:00
Visszatérő ötlet, hogy az IMF-fel és az EU-val tervezett hitelmegállapodást erősen megnehezítette volna, ha a magyarok kategorikus nemet mondanak. Brüsszeli diplomáciai forrásokból olyan értesülést is hallottunk, hogy biztosan nem történt hajnalban félreértés, hanem Orbánt…..
kicsijuti 2011.12.10 14:57:59
@Modor Tibi: A lényeg hogy amit a ZorBán csinál (legyen az bármi) és amikor csinálja (legyen az bármikor) az úgy nem jó. Ha ezt az egyszerű axiómát megjegyezed megfogod érteni a komenteket, és máskor nem kérdezel ilyen hülyeségeket!
Ezt is megértük: a jelenlegi Fidesz és a KDNP lépten-nyomon felbukkanó úri nosztalgiájáról már írtunk mi is, de azt mi se gondoltuk volna, hogy 2011-ben valakinek a Parlamentben jut eszébe siratni a nemességet. Dr. Varga István képviselő úrnak eszébe jutott: a hétfői, az…..
  Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter ma bemutatta a Magyar Növekedési Tervet és a stabilitási törvényt. A miniszter szerint 2020-ra csökkenhet a magyar államadósság a GDP 50 százalékának környékére. Az általunk megkérdezett emberek nem hiszik, hogy csökkenni fog az…..
kicsijuti 2011.12.07 21:41:53
@Táskás Tóni: mikorihoz képest? mert a 2010es képest még így is kevesebb ...
kicsijuti 2011.12.08 10:28:18
@Táskás Tóni:
2010 jún: 20,470.5
2011 okt: 20,767
+jelenérték számítás és már ki is jön, hogy nem nőtt egy fikarcnyit sem...