Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vuvu Béla

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közös meccsnézés a győztes nélkül... így jellemezhetném az előző hét szerda estéjét. Éppen ebből kiindulva úgy gondoltuk, hogy megismételjük játékunkat, egyetlen apró változtatással. A nyeremény ismételten 5000 forint értékű italfogyasztás. Mivel azonban a  meccsek…..
Vuvu Béla 2010.09.22 21:25:50
FutballszubjektÍV Aranyköpetek 2010.09.04 13:20:00
„Mascherano fantasztikus teljesítményt nyújtott a Liverpoolban az elmúlt három-négy esztendőben, megtiszteltetés volt vele egy csapatban játszani. Viszont csúnyán lejáratta magát azzal, hogy kihagyta a City elleni bajnokit, így hiába korábbi alázata, ténykedése, keserű…..
Végre valóra vált az álmom... Végre úgy éreztem, hogy, amikor nem a lelátón vagy a tévé előtt szorítok fogcsikorgatva a srácoknak, akkor is részese lehetek a pályán történteknek.És ennek semmi köze nem volt Rudolf vagy Koman góljához... sem a tegnapi győzelemhez, pedig…..
Szegény szegény Remi Gaillard. Kedvenc csapatát ejtette ki tíz és fél győri focista. Ronda meccs volt, de mivel a magyar csapat jutott tovább ez mindenkit hidegen hagy!   Ez már harci szellem, katona! Ez a Dolph Lungren mondat (Tökéletes katona) jutott az eszembe, ahogy néztem a…..
Mély sajnálattal közöljük, hogy a végéhez ért 2010 nyarának legkedveltebb spanyol-angol-katalán szappanoperája, a Fabregas jön, vagy marad? A fanatikusok örjöngenek!  Persze ezeknél a szemfüles katalánoknál sohasem lehet tudni. Lehet, hogy ez is csak egy elterelő…..
FutballszubjektÍV Kedves focista 2010.07.27 16:16:00
Rég láttam már ekkora hülyeségért pirosat kapni. Persze megérdemelte az idiótája....  Esuplso perchè falcia invasore @ Yahoo! Video..
Vuvu Béla 2010.08.05 10:48:20
Ennyi volt a Debrecen tegnap este. Kevés. Hihetetlenül kevés. Olyan ellenfél búcsúztatta a magyar bajnokot, amely egy másodperccel nincs előrébb, ugyanolyan erős (vagy gyenge).  Lehetne ujjal mutogatni és szajkózni, hogy Verpeczen ment el a meccs, de semmi értelme. Tény, hogy a…..
Vuvu Béla 2010.08.05 10:39:54
@SzekeresZsó: Ha az a tanulság, hogy a Magyar Ugaron nincs foci, azt tudom rég :(
FutballszubjektÍV Állítólag... 2010.07.18 16:48:00
Állítólag a Manchester City csak azért vette meg Silvat, Tourét és Boatenget, hogy cserealapként felajánlhassák őket a Sunderlandnek Fülöpért. De az is hírlik, hogy Mourinho tulajdonképpen egy beépített ügynök és a katalánokhoz minidig hű portugál csak azért szerződött…..
Sikert általában a második évben szoktam elérni. Lehet, hogy már az első évben is nyerünk valamit, de az is lehet, hogy semmit. Defenzív lennék? Baromság! Amúgy sem érdekelnek a kritikák.  Defenzív edző egyszer nyer, nem ötször vagy tizenhétszer - nyilatkozta a "Special…..
FutballszubjektÍV Aranyköpet 2010.07.07 15:05:00
  "Ha kikapunk a németektől, vissza se megyek Münchenbe" Arjen Robben, aki olyan ostoba, hogy azt se tudja, hogy a spanyolokkal játszák a döntőt. Ráadásul a szerencsétlen az ellenünk vívott barátságos meccsen sját magát rúgta agyon, már csak az hiányozna, hogy…..
Vuvu Béla 2010.07.07 23:00:43
@Saint-Trapéz: Ettől nem kell tartanod, mert Nistelrooy nem kerettag.
Bár a magyar labdarúgó válogatott újfent nem jutott ki, mint ahogy a mi életünkben talán nem is fog, azért némi magyar apropója a 2010-es világbajnokságnak is van. Alábbiakban a torna magyar, illetve magyar származású résztvevőit mutatjuk be. Erős Gábor, Kassai Viktor,…..
Vuvu Béla 2010.07.06 10:24:48
@szbszig: Salátát jó játékosnak tartom, csak az említett hibát negyed órán belül kétszer követte el, ha jól emlékszem. Ez persze valószínű az idegességnek tudható be. De melyikünk lába nem remegne kicsit ötödik válogatottságunkon egy vb csoportmeccsen?
Vuvu Béla 2010.07.06 12:11:44
@VIKUNYA: Jogos. A 10 millióból csak 3, de gondoltam javítom kicsit a statisztikát :)
Vuvu Béla 2010.07.06 12:26:34
@Tibike15: A 86-os válogatott állítólag tényleg jó volt (én nem láthattam). Hogy miért szerepeltek le mégis, az megér egy külön kis boncolgatást is egyszer.
Egyébként én is örülnék, ha valaha kijutnánk - adja Isten, hogy ne kapjunk akkora pofont, mint a 6-0...
Wooooooooow! Ezt a meccset nagyon sokáig elnézné az ember.....
Miért? Miért nem küldték el ezt a szerencsétlent már a 2008-as gyalázatos Eb szereplés után? Miért hagyta otthon Nasrit és Benzemát és Vieirát? Miért nem állította be Henry-t, mikor már úgyis vittek a mexikóiak? Miért nem veszi észre, hogy teljesen alkalmatlan a szövetségi…..
A Manchester City belejelenette, hogy leigazolták David Silvát. Roberto Mancini dörzsölheti a tenyerét, mivel xy sejk eurómilliárdjai újabb pénzéhes futballcsillagot győzött meg arról, hogy a ködös Albionba igazoljon. Annyi már ott a csatár, mint csillag az égen. Silva…..
Thomas Müller megbosszulta Maradona márciusi tahóságát. Megszégyenülve, agyonverve indulhat Buenos Aires felé az argentin válogatott vezetőedzőjével, az isteni Maradonával együtt. Tuti egy életre megtanulta tegnap, hogy ki is az a Thomas Müller. Többet nem keveri össze sem a…..
Japán és Paraguay ma egyszerűen nem akart gólt lőni. Sokkal jobb lett volna, ha a két szövetségi kapitány közös megegyezéssel odaballag a játékvezetőhöz, és szólnak neki, hogy akár a büntetőrúgásokkal is kezdhetik. Ebben az esetben nem kellett volna végigszenvednem 120 perc…..
Három dologra jutott az eszembe ma, miközben néztem a német–angolt. Az első. Ez tényleg nem Wayne-nek való vidék. Volt kb egy hónappal ezelőtt egy Capello nyilatkozat ami arról szólt, hogy aggódik a mester Rooney utolsó előtti bajnokiján összeszedett sérülése miatt. Jól…..
Vuvu Béla 2010.06.27 19:31:23
Csak részben értek egyet. Tény, hogy a németek jóval ötletesebb támadójátékot mutattak a mérkőzés elejétől kezdve. Tény, hogy Rooney, és az angol csapat nem találta a játékát az egész vb-n, és az is, hogy voltak hiányposztok (kapus, középcsatár, és e meccsen középhátvéd).

Azt azonban vitatom, hogy amennyiben megadják az angolok második találatát, akkor is biztosan Németország megy tovább. 2-2-nél egészen más mérkőzést láttunk volna. Persze, a "ha" nem játszik, de azt azért ne feledjük el, hogy a harmadik és negyedik német gól is kontrából született. E kontrák egyenes következményei voltak az angolok kényszerhelyzetének, vagyis hogy menniük kellett az eredmény után (igaz, mindkét kontránál hatalmas hibákat követtek el az angol játékosok).

Részben a játékvezető hibájának köszönhető a két csapat által mutatott játék közötti minőségbéli különbség is. Míg az angoloknak felállt védelem ellen kellett küzdeniük, a német támadóknak a második félidőben sokkal több területük nyílt, a visszafele futó védelmet megbolondítani is sokkal könnyebb. Persze az angolok ötlettelensége nem ezen a meccsen kezdődött, és el kell ismerni, hogy a Nationalelf bíró ide vagy oda jelenleg jóval kreatívabb csapat.

Végül a bíró hibája szerintem mentálisan is nagyon rosszul hatott a háromoroszlánosokra. A találkozó elején igen álmosan játszó angolok a második bekapott gól után kezdtek el pörögni. Addig idegesnek tűntek, ez a pofon azonban felrázta őket, és rövid időn belül ki is egyenlítettek (volna). Ekkor jött azonban a második pofon - a meg nem adott gól - ami láthatóan megfogta őket. A kiütést pedig a harmadik és negyedik német találat jelentette, melyek mint fentebb írtam, véleményem szerint közvetlen kapcsolatban voltak a bírói bakival.

Summa summarum: a játékvezető(k) hibája szerintem alapvetően befolyásolta a meccs képét, és könnyen lehet, hogy a továbbjutó kilétét is. Javaslom, egyhamar ne utazzon a ködös Albionba.