Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galaxya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Api-t az iWiW-nek? 2007.12.11 17:19:00
A Webisztán facebookos csoportoldalát olvasgattam (amúgy immár 393-an csatlakoztak, wow), és ott találkoztam Magyar Attila fejlesztésével, a vivapival,ami lehetőséget biztosít bárki számára az iWiW megszokott funkciói mellé újakat készíteni.Ez a fejlemény jól mutatja, hogy az…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Galaxya 2006.08.21 11:01:48
Emberek! Teljesen feleslegesen szidjátok az OMSZ-t, nagyjából egész nap kint volt, hogy zápor, zivatar, 90 km/h-s szél valószínű. Aki érdeklődött Tőlük, pl. BRFK, azoknak ezt el is mondták. Csak a szervezők felejtették el ezt megtenni. Állítólag délután az origo-n is kint volt, milyen vihar várható. Megjegyzem, én egyiket sem olvastam. Ott voltam a tömegben. A rendőrség hajói cikáztak a vizen, szóltak a hajósoknak a készülő viharról. 9-kor már lehetett látni, hogy valami nagyon nem stimmel, utána nem sokkal szakadt le az ég. És ha 20 perccel a tűzijáték előtt kezdenek az emberek pánikszerűen menekülni, még akkor is kisebb lett volna a katasztófa, mint így, hogy jégesőben és repkedő ágak között próbáltunk biztos menedéket keresni magunknak. Így ugyanannyi ember menekült, csak sokkal lehetetlenebb körülmények között! 20 perc elég lett volna, hogy az emberek egy része el tudjon menekülni a helyszínről. És igenis, meg lehetett volna oldani a tájékoztatást. Pár csónak elindul, rajtuk hangszóróval ls bemondják, hogy mekkora vihar jön. Sokan elindultunk volna azonnal haza. És számomra érthetetlen, miért vannak egyesek kiakadva, hogy nem közvetítették rendesen a tűzijátékot. Hát érdekelt ez valakit, de őszintén? Aki ott volt, azt nem érdekelte, milyen szép színes dolgokat lőnek fel, mert épp azzal foglalkozott, hogy mentse magát. Aki a tv előtt ült, azt meg az érdekelte, vajon a családtagjai épségben megúszták-e. Mikor hazaértünk, engem is mélységesen felháborított,hogy csak a HírTV-n van erről szó. Nem halottakat, sebesülteket akartam látni, csak tudni, mi történt másokkal. A tűzijátékot pedig le lehet bármikor állítani, és le is kellett volna. Teljesen mindegy, hogy alapjában véve van-e a tűzijátékra szükség vagy sem. A lényeg az, hogy tegnap meg volt tartva és szerintem emberi mulasztás, felelőtlenség és önteltség vezetett a tragédiához. És inkább szerepelt volna le megint az OMSZ, hogy: hoppá, nem jött be, mégsem lesz akkora a vihar. Legfeljebb meg lett volna máskor tartva a tűzijáték. Szerintem bármely épeszű ember inkább ezt választotta volna a tragédia helyett...