Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meynabi

9 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csigafattyú bátor fogyasztó, hiszen rendszeresen szállíttat magának ételt, pedig tudhatná, hogy sok jóra nem számíthat. Optimizmusa becsülendő, hiszen vette a fáradtságot és sorsjobbító szándékkal összeírt 10 dolgot, amivel boldogabbá lehetne tenni a hozzá hasonló…..
meynabi 2021.02.27 00:04:35
@Egyéves Önkéntes: 500 hogy aránylik a 150 hez te idióta faszparittya?!?
meynabi 2021.02.27 00:05:53
@Trackback: Köszönjük!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
meynabi 2011.03.28 12:31:41
@Cold Heart:
Most láttam h a pálya végén ír endurancot a szorzónál.
Ne haragudj az értetlenségemért, de akkor sem értem.
Van endunál 71,57. Aulettel 259,15. Mi adja a többit?
Vagy ezt a 10k szorzót csak a pylon pályákra értik?
A könnyed és gyors játékok mellett a hajigálós játékok tartoznak a kedvenceink közé. A Pogo Swing eme műfaj egyik jól sikerült darabja, pedig semmi újdonságot nem hoz. Az alapsztori megmosolyogtató: kell a pénz az 50.000 dolláros rakétás székre, aminek összegyűjtésére a…..
meynabi 2011.02.20 13:32:17
Egyrészt: Mindenhol megy a felhívás hogy adomány-adakozz-merthanemszarembervagy estébé. Ez így szép és jó, mert hát emberből vagyunk ugye. NADEKÉREMSZÉPEN!!! "Ez egy kurvanagy átbaszás!"(Leo Getz) Hogy miért?! Eleinte meg akartam magyarázni. De akinek ezt magyarázni kell, az takarodjon vissza a…..
Igazi klasszikus tré sávszélességbővítés áldozata lett KJ, aki a hagyományos ADSL-jét szerette volna IPTV-re cserélni. A vélhetően 8 MBit-ről 15-re váltott internet azonban sokkal megbízhatatlanabb lett, 3. hete csak 5 percenként változó mozaikképek mennek az adás helyett:2010…..
A faszomon feláll a szőr mikor erről reflektál a tévé. A sok barom meg csak nézi, oszt asse tudja miről van szó! Felvázolom:..
...ugatják hogy így vissza a területeinket, úgy vissza a területeinket. A parasztok mi?..
A Protectors sorozat valaha az egyik legjobb tower defense játéknak számított, de a harmadik résszel kifulladt a széria, és bár nekem tetszett a négyes, ti azt is lepontoztátok. Talán a Little Protectors jobban elnyeri a tetszésetek, ezzel újult meg most a sorozat. A feladat továbbra…..
Tény1: amikor a bank neked kamatot ad a pénzedre, azon a bank keres! Nem hiszed??? Akkor birka vagy, ennyi. Mai napig találkozom olyan baromállatokkal, akik azt hiszik, hogy a bankba befektetett pénzüket a bankok úgy kamatoztatják, hogy tőzsdéznek meg befektetik ide-oda. Igen. Ez az amit el akarnak…..
Bence Prágában járt, ahol bebizonyosodott a számára, hogy a magyarsággal nem csak elvakult, nacionalista alapon lehet foglalkozni, hanem bohém nagyvonalúsággal is. "A weboldalukon azért sikerült eltalálni a szinezést" - nyugtat meg Bence. Ez az egyik megoldás, a másik az,…..
Jah. Bankok. Mi is a Bank? A hivatalos népbutító verziót keressétek a wikin. Az igazság?! Kapaszkodj bazze ha hülye vagy! Ha nem, úgysem ér meglepetésként:..
Ez egy qrvára elcsépelt semmi. A mol kihátrált az egyetlen motorsportbeli világbajnokunk mögül, aki nem más mint Talmácsi Gábor. Egy tehetségtelen senki, jah... Idézem ehhez a gecipatkány céghez intézett levelemet:..
Mi is az innováció? „Az innováció egy ötlet átalakulása vagy a piacon bevezetett új, illetve korszerűsített termékké, vagy az iparban és kereskedelemben felhasznált új, illetve továbbfejlesztett műveletté, vagy valamely társadalmi szolgáltatás újfajta megközelítése.” Blabla... Egyszerűsítve…..
Kocsmanap van, de este 10 előtt nem érdemes elindulni sehová, mert ráolvadunk a betonra. Marad tehát a varázsdoboz. 19:00-től Jóbarátok-maraton a Viasaton, a Comedy Central meg megkaparintotta Hofit az MTV-archívumból, és gyorsan lenyomja a wgymás után a Szíveslátást (19:55)…..
Amikor elkezdtem játszani a Potty Racers 2-vel, szinte azonnal a Jég veled című, ezeréves film görkocsis jelenete ugrott be róla (a linkelt videón 5:05-től látható). Talán a zene, talán a kis alak, talán a tákolmány-hangulat miatt volt, de határozottan jót tett az asszociáció,…..
A Crush the Castle 2009 egyik nagy kedvence volt, az önfeledt pusztítás és a gondos mérnöki tervezés ügyes ötvözete. Aztán a játékosok pályáiból is kijött egy csomag, de most végre itt az igazi második rész. Új kastélyok, szebb grafika, de mindenekelőtt: új…..
Három szóban: szégyen és gyalázat. Előrebocsájtom, hogy vannak végre üdítő kivételek minden szempontból, egyenlőre sajnos nagyon kevesen. Hogyan tudnak mégis megélni ezek a muzikalitást még hírből sem ismerő agynélküli senkiházi megasztár "felfedezettek"?..
A blog címe egy idézet, mint azt próbáltam is jelezni. Teljes terjedelmében: "Alja egy geci világban kell élnünk, Tibor!" Nem személyeskedem, Tibor kátolva. Meg minekazoda. Egy képregényből való, és nagyon betalált, tömören kifejezi a mai sarkából kifordult világról való alapvető…..