Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltino

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boross Péter ex-miniszterelnök, ex MDF előállt a baromsággal. Mivel az alkotmány előkészítő bizottság tagja, komolyan veszik minden szavát, és el fognak rajta csámcsogni egy ideig. Az ilyen hülyeségekkel pedig az a baj, hogy egymást generálják. Nem mondja senki ám, hogy húzzál…..
zsoltino 2010.06.27 10:32:34
Ez a megnyilatkozás is nagyon jól jellemzi a politikusainkat, akik megrekedtek egy szinten.
Hiszen ez a megnyilvánulás nem csak arról szól, hogy minnél több adót beszedjenek, henem a valóságtól és a világtól egy teljesen elrugaszkodott elméletet testesít meg.
Tudom, hogy a volt miniszterelnök úrnak nincsenek anyagi problémái, (hisz előtte sem lehettek), de gondoljon bele, hogy mi marad egy átlagos gyermektelen házaspár fizetéséből, ha becsületesen kifizették a rezsit és kaját is vettek maguknak.
Miért nem ezen gondolkozik?
Hiszen hogy éljenek meg a válalkozók, (mozik, iparosok, éttermek, stb.) ha egyszerűen nincs miből költenie az embereknek. Ha ehhez hozzávesszük a gyereket,(ami egy házaspár álma általában), egyszerűen hogy tudnak megélni, ha nem támogatja őket senki.
Márpedig, csak nálunk, ill. a volt szocialista országok többségében dívik az, hogy az állam mindenkiről gondoskodik. Nem, ez nem így működik. Mindenki a saját boldogulása záloga. Van, aki kubikosként, van aki bank igazgatóként. De mindenkinek meg kéne tudnia élni a fizetéséből.
A saját munkahelyemen látom, hogy költségcsökkentés címén embereket küldenek el és annyi terhet (munkát) raknak egy dolgozó vállára, hogy képtelenség megcsinálni. Közben minőségi, pontos, balesetmentes munkavégzést várnak el.
Sajnos a mi gyárunk nem úgy épült fel, mint az anyaüzem, ezért bizonyos dolgokat meg sem lehet itt valósítani, pedig elvárják tőlünk.
Aki pedig hibázi...? Most már az első alkalommal kirúgják. Közben az a szlogenjük, hogy mi egy nagy család vagyunk.
Hát köszönöm szépen, sem a munkahelyemen, sem a kormány által felvázolt nagy összeborulásban nem akarok részt venni.
Nekem első a saját családom és akin tudok és akarok biztosan próbálok segíteni, mint ahogy volt is rá példa.