Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reneal

369 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló és a Farkasember rendezőjétől jön ez a torokszorító pszichológiai thriller, melyben Tom Millert (Max Minghella), a mit sem sejtő irodai dolgozót egy őrült gyilkos (J.J. Feild) ejti csapdába saját munkahelyén. Miközben Tom azért küzd,…..
online film Park Godzilla (2014) 2014.05.27 17:13:40
    A világ legismertebb, legfélelmetesebb és persze legnagyobb szörnye újjászületik. A radioaktív szennyeződés teremtette, hősök pusztították el, ám most kiderül: csupán átmenetileg sikerült megszabadulni tőle - a szendergéséből felébredő rém teremtői ellen fordul,…..
Az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál, amikor Steve Rogers Chris Evans önkéntesként jelentkezik egy kísérleti programba, amelytõl átváltozik az Amerika Kapitányként ismert szuperkatonává. Amerika Kapitány egyesíti erejét Bucky Barnesszal Sebastian Stan és…..
online film Park A beavatott (2014) 2014.05.02 16:29:55
Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási…..
online film Park Robotzsaru (2014) 2014.05.02 16:26:44
Detroit, 2028. A robottechnológia monopóliuma egy nemzetközi óriáscég, az OmniCorp kezében van. Különböző harci drónjaikat sikerrel használja a hadsereg a tengerentúlon már évek óta - ez pedig sok milliárdos profitot jelent a cég számára. Az OmniCorp fejesei úgy döntenek, hogy…..
Éjjel-nappal akció vár Scooby-Doora, Bozontra és a többiekre ebben a vadonatúj egész estés filmben. Bozont és Scooby jegyeket nyernek a WrestleMania nevű pankrációs eseményre, és meggyőzik róla a csapatot, hogy tartsanak velük WWE-városba. De a város sötét titkot rejt – egy…..
A Marvel legújabb képregény-adaptációja, az Amerikai kapitány - A tél katonája a Bosszúállók eseményeit követően játszódik. Steve Rogers - aki az 1940-es évek elején vett részt az USA hadseregének titkos kísérletében - most Washingtonban éli csendes hétköznapjait és…..
Ben (Kevin Hart) egy egyszerű biztonsági őr, aki be akarja bizonyítani szerelme bátyjának James-nek (Ice Cube), aki egy nívós rendőrnyomozó, hogy a videójátékokon kívül másban is ér valamit. Amikor Ben-t végre fölveszik a rendőr akadémiára, James maga mellé kéri őt, hogy…..
Az FBI különleges ügynökei valóban különlegesek. Kemények, könyörtelenek, nincsenek barátaik. Sarah Ashburn (Sandra Bullock) közülük is kilóg: ő a cég legvadabb, legmagányosabb (és legrendezetlenebb magánéletű) embere. A kábítószer-maffia könyörtelen vezérének nyomában…..
online film Park Jégvarázs (2013) 2014.03.24 09:51:33
Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a…..
Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén…..
online film Park Turbó (2013) 2014.03.24 09:45:25
Turbó, egy hétköznapi kerti csiga, aki arról álmodozik, hogy a világ egyik leggyorsabb versenyzője válhasson belőle, akárcsak nagy példaképe, a többszörös Indianapolis 500 bajnok, Guy Gagne. Megszállottsággal felérő, lehetetlen álma azonban, hogy gyorsaságra vágyik, kirekeszti…..
online film Park Gru 2 (2013) 2014.03.24 09:43:19
Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a…..
Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át…..
online film Park Farkas (2013) 2014.03.23 22:01:03
A különlegesek közt ő a legkülönlegesebb. A győzhetetlenek között ő a legerősebb. Farkas (Hugh Jackman) vad, magányos, kortalan. Minden sebe azonnal gyógyul, a csontjait adamantiumötvözet teszi törhetetlenné. Ezúttal azonban - hosszú élete során először - mégis sebezhető.…..
online film Park 47 Ronin (2013) 2014.03.23 21:56:12
Ez a nagyszabású, 3D-s fantasy-kalandfilm az egyik legrégibb ősi japán történet alapján készült. Keanu Reeves alakítja Kait, a számkivetettet, aki csatlakozik Oishihez, a 47 ronin vezetőjéhez. Együtt akarnak bosszút állni az álnok nagyúron, aki megölte gazdájukat és kitiltotta…..
Hókuszpók nem nyugszik! A mindig balszerencsés varázsló újra és újra nekirugaszkodik a lehetetlen feladatnak: törpöket akar szerezni, mert a szuper-varázsfőzet receptje nem hat nélkülük. Ezúttal borzasztó fegyvert vet be: egy varázslat segítségével olyan gonosz lényeket teremt,…..
online film Park Riddick (2013) 2014.03.22 11:05:46
Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve…..
Az istenek köztünk járnak - és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy…..
Odalenn nehéz az élet. A Föld a jövőben túlzsúfolt, romba dőlt, mocskos és veszélyes hely lesz. Aki teheti, inkább felköltözik az Elysium biztonságos, rendezett és békés világába - egy hatalmas mesterséges holdra, melyet kiváltságos lakói gondosan védenek a lentiektől. Ha az…..
A hatalmas sikert elért A hobbit - Váratlan utazás folytatódik, a trilógia második felvonása pedig még több kalandot ígér. Miután Zsákos Bilbó (Freeman), Gandalf (McKellen), Thorin (Armitage) és a törpök sikeresen átkeltek a Ködhegységen (illetve alatta), úgy döntenek, hogy…..
online film Park Szupercella (2013) 2014.03.22 01:43:26
A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a…..
online film Park Nagyfiúk 2 (2013) 2014.03.22 01:39:22
A jó barátok mindig jó barátok maradnak. Az öt általános iskolai haver, aki hosszú szünet után egykori kosárlabda-edzőjük temetésén találkoztak újra, és töltöttek együtt egy emlékezetes hétvégét, újra összejönnek. A családok egyre nagyobbak, az apák azonban nem lettek…..
IMDB: 7.1 pont  Kategóriák: Vígjátek, Bűnügyi Játékidő: 110 perc Év: 2013 Megtekintve: 115017 alkalommal Rendező: » Rawson Marshall Thurber Író: » John Morris » Sean Anders » Steve Faber » Bob Fisher Szereplők: » Kurt Grossi »…..
..