Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pamparius

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megígértem Sepinek, ha képes lesz elcsábítani szombaton is inni, ez lesz a bejegyzésem címe. Hát kellett ez neked Sepi!? Ő pedig nem aprózta el olyannyira elcsábított, hogy egész napos ivászatot szervezett nekem. Péntekre nem túlzottan emlékszem, talán Gyuri nálam okosabb lesz…..
Pamparius 2008.05.19 12:19:56
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
Ha már a Turbonegro őszi/téli túrnéja elkerül minket megnézhetjük őket a Richard Jobson rendezte "The New Town Killers" című filmben, ahol szerepel egy részlet a zenekar koncertjéből. Nálunk sajnos nem hiszem ,hogy vetítik majd.Chris Summers csuklósérülése miatt az…..
Soron következo Grunge Whore címu EP-jükön megjósolják Kurt Cobain egy évvel később valóban bekövetkezo öngyilkosságát, miközben a grunge divat ellen kampányolnak. ("Minden megvásárolt Nirvana vagy Alice In Chains lemezzel egy dollárral támogatod a CIA fegyveres…..
"A turbónéger egy állig felvegyverzett nagydarab fekete csávó egy gyors kocsiban, aki bosszúra szomjazik. Mi pedig az ő prófétái vagyunk," mutatja be a skandináv rakendroll punk '88 karácsonyán Oslóban megalakult alapzenekarát Thomas Seltzer agytröszt/basszeros (Happy-Tom).…..
A Turbonegro Bassusgitárosa és egyben ötletgazdája idén lett 38 éves...
All my Friends are dead (Live 2005) Thw Midnight Nambla (live) ..
A Turbonegro 2007-es "Retox" albumáról az első debütáló  klipp a " Do you do you dig destruction" ..
Szeretnék egy magyar Turbonegro rajongói blogot csinálni, hogy tisztelegjek egy kicsit a skandináv rock n' roll punk királyai elött. Elkezdem , aztán majd meglátjuk mi lesz.....