Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyadamedve

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év vége felé valószínűleg egyre több spekuláció fog megjelenni azzal kapcsolatban, hogy mi vár ránk 2012-ben. Bizonyos tekintetben nagyon nehéz pontos képet kialakítani, a kormány egymásnak ellentmondó nyilatkozatai és a zavaros, hosszútávú koncepciót láthatóan…..
Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így…..
Budapest Ismeretlen festő: Buda és Pest a XIX. sz elején (tabán anno) Eltűnt hajómalmok, eltűnő sziget: a Molnár-sziget története (dunai szigetek) Családi élet egy budapesti nagypolgári lakásban (4szoba) Máshol 2011 legjobb magyar épületei (hg) Lehet kreatív a…..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Gyárakat zárhatnak be a chipsadó miatt, itt a világvégeolvass: http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/06/25/chipsado/ Tisztelt Haász János Úr!Elemegy ön a redvás p@csába! Aki függőként fogyasztja ebben az országban azt a sok sz@rt és szemetet, amiért maga ennyire rinyál, az…..
Megint élőben teszteltünk: a hazai Samsung-képviselet jóvoltából egy vadonatúj, éppen csak megjelent 55 collos óriástelevíziót hozott a posta, ezen próbálgathattuk a cég Smart TV koncepcióját - ami, tekintve piaci súlyukat, megjósolható, hogy dominálni fogja a netes okostévék…..
Anyadamedve 2011.06.06 19:46:43
1867-ben adták át a fogalomnak a Magyar Államvasutak első pályaudvarát a budapesti Józsefvárosi pályaudvart. A kiegyezés előtt Pesten és Budán mindössze három állomás volt üzemben két vasúttársaság kezében. Az Északi Vasút pályaudvarának létesítésére vonatkozó…..
Anyadamedve 2011.05.27 22:53:18
@Kerti Öröm: Ez nagyon brutál, mintha vmi ukrán vidéki elhagyott vasútállomást látnék...
A hétvégén egymásba érnek a kormányellenes megmozdulások. Én ma úgy gondoltam, a Hősök terén vidám mozdulj-t játszó rendvédelmiseket lesz érdemes megnézni közelről. A térre kiérve nem csalódtam, illetve mégis, de pozitívan. A vártnál is több ember, és ennél is több…..
Anyadamedve 2011.04.16 18:26:15
@Fabius: Én kint voltam és egyáltalán nem volt felesleges a tűzcsapok kinyitása, meg az a néhány füstbomba. Itt a cél a figyelemfelkeltés, amit ezzel el is értek. Ne röhögtess, hogy ez neked már sok.
Tegnap jártam arrafelé, akkor vettem észre, hogy a felújításkor odaállított fák elkezdtek virágozni. Ahogy tavaszodik, úgy lesz egyre szebb a belvárosnak az utóbbi néhány szürke hónapban felújított része.Bocs a rossz képekért, csak a mobilom volt nálam, de ha tehetitek,…..
Az egykoron kifejezetten szocialista/balliberális barátnak tekinthető RTL Klub az elmúlt időszakban újrapozicionálta magát, ezzel együtt felületet biztosít a jobboldalhoz, azon belül is a Fideszhez köthető médiaszemélyiségek számára. Most - bár picit másként - a legnézettebb…..
Mint olvashatjuk, Újpesten a Fidesz vezette önkormányzat egy havi 350-ezres életmű-díjat adna Derce Tamás ex-polgármesternek, élete végéig, sőt, már meg is szavazták. Kvázi azért, mert nyáron átállt a Fideszhez, és ősszel lemondott a választásról a fideszes Wintermantel Zsolt…..
Derce Tamás 1990-2010 között, 20 évig volt Újpest polgármetere. Eredetileg az SZDSZ színeiben, majd miután Tarlós Istvánnal kiléptek a pártból, függetlenként töltötte be a posztot. Derce viszonya a nagyobb parlamenti pártokhoz többször is változott az évek és az őszi…..
Ez az írás egyszer már megjelent a másik oldalunkon, az Appleblogon, de mivel a tematika miatt azt egészen mások olvassák, mint az Egy nap a városban blogot, úgy döntöttem, hogy leporolva, kicsit átírva, aktualizálva kirakom ide is a legjobb vidéki magyar étteremről szóló…..
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
Még néhány nap, és Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A külföldi sajtó mégsem ezzel van tele, hanem a kedden hajnalban elfogadott szájkosár médiatörvénnyel. Kommentárok és egyéb írások tömkelege kritizálja az új szabályozást, szinte nincs olyan európai lap,…..
Mikor Velencében jártam, és a vízibusszal elsuhantam a roppant mór és reneszánsz stílusú paloták mellett, két dolog furdalta az oldalamat: egyrészt, hogy vajon milyen kellemetlenségekkel jár a vízen lakni (repednek-e a falak, mit lehet csinálni tengerszint-emelkedés esetén, meg…..
Anyadamedve 2010.12.21 20:50:45
Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.Amúgy az iwiw köszöni…..
Reklámfaló Maradok.com 2010.11.24 17:07:00
A magánnyugdíjpénztárak sorsa eldőlni látszik, de úgy látszik, megpróbálnak egy kicsit elenszélben "vizelni". Az alábbi szpotot nagy valószínűséggel a Stailitás pénztárszövetség készíttette, legalábbis a maradok.com domaint az ő ügynökségük foglalta le.…..
Rendesen felpörögtek az események a Facebook háza táján, alig néhány héten belül a harmadik komoly bejelentésre készül Mark Zuckerberg, a portál alapítója és vezére. A témát ezúttal is csak találgatni lehet, bár a techvilág nagyobb része biztosra veszi, hogy a Facebook…..
Anyadamedve 2010.11.15 19:33:49
@chabba: na ez tényleg jó kérdés
Ki az az őrült, aki olyan munkahelyet választana magának, ahol öt évre visszamenőleg visszavehetik a fizetését? Legfeljebb az, aki sehová nem kell, vagy aki egyébként is a Párt eltartottja. (Fotó: Segesvári Csaba / delmagyar.hu) Amint arról az Index tegnap beszámolt, ha hétfőn…..
Anyadamedve 2010.11.12 18:36:01
@Deneware.: Muterom ledolgozott 42 évet, mellette megcsinálta az érettségit, főiskolát, nyelvvizsgát estin 4 gyerek mellett. Szóval jobb ha előbb gondolkozol és aztán írogatsz.
A fideszes Mikola István nyelve a teljes magyar szókészletből pont egy olyanba botlott bele, amely letörölhetetlenül magán viseli egy szocialista nyelv nyomát. A lottóötöshöz csak kicsivel kellett volna több. Mikola a százezernyi más kombináció helyett éppen az ÚTELÁGAZÁS-sal…..
Anyadamedve 2010.11.05 19:08:36
Manapság keményen kapja az áldást a Fidesz nyugdíjügyben. Magaslabda volt a téma akár jó a szándék, akár nem. Nem is olyan régen viszont teljesen fel voltak cserélődve a szerepek... Történt ugyanis hajdanán -még a Bajnai-kormány idején- hogy a Fidesz (egészen pontosan…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
A Hajógyárin szintén gyerekkel sétálgató munkatársunk jelenti: Angelina Jolie és Brad Pitt négy gyereke, Maddox, Pax, Zahara és Shiloh vasárnap délután a nép egyszerű kisfiaival és kislányaival együtt rohangáltak, csúszdáztak és mászókáztak a sziget…..