Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F!X

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
F!X 2007.10.15 06:41:38
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Bevallom őszintén, nekem a FIFA sorozat már rég halott, ha engem kérdeztek a legjobb FIFA a 96-os volt, a 98-as is még jó volt, de amivel azóta játszottam, sehogy sem adta vissza az akkori hangulatot. A legjobb focis játék eleve a Sensible Soccer, de ezt most nem tartozik ide ;)Jó sok…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
F!X 2007.10.04 14:49:01
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Sokat nevettünk már magyar szinkronokon, gondolok itt a mesterlövész halálhörgéseire, de elég csak a tegnapi "gázdáám"-ra emlékezni. Eljött az idő, hogy most rajtam lehessen röhögni, ugyanis egy lelkes csapat, aki teljes magyarosítást készít a Doom 3-hoz, felkért,…..
F!X 2007.09.17 09:05:03
Az elveszett poén illetve a kézikönyves bejegyzések után emberek ezrei, mit beszélek, milliói nem tudtak esténként aludni, mert látni akarták a játékot. Állítólag én is többször szétizzadva, hangos "AFRIKAAA" kiáltással riadtam fel éjszakánként. De itt a válasz…..
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..
F!X 2007.09.16 09:38:20
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
F!X 2007.08.31 14:59:04
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
F!X 2007.08.25 13:34:40
A negatív kritikájúaknak írom, hogy ez a játék annyira idegesítő, hogy hidd el, nektek sem lesz kedvetek poénkodni vele, amikor már néhány órát nyomtatok vele. A videó már csak azért is odab*sz mert az ilyen játékok tényleg az 5 perces szlengekből készülnek. A BIg Rigs idejében ez a kamion futam-rendőr üldözés nyagyon nagy divat volt, csak nem ilyen stílusban. Ott voltak Yardok, meg valami értelmes sztori, és a házakon nem lehetett átmenni + nem Anti-gravity Racing volt. Sokkal könnyebb egy idióta játékról poénos dolgokat mondani, mint egy olyanról, amin az ember legszívesebben lelőné magát. A roller baromi nagy divat volt 2 hétig, amikor megnyílt a T**** gazdaságos üzletlánc Magyarországon, ahol párezerért olyan szar rollert vettél, amilyet akartál, és a sok "Menő" gyerek menő trükköket csinált, kb. 2 napig, amég ki nem fogytak a hülyeségből és megunták, hogy a bunnyhopon és a grinden kívül mást nem lehet csinálni egy ilyen kétkerekű szarral, és inkább vettek gördeszkát, vagy bringát, vagy mittudoménmit. Akik későn kapcsolódtak be ebbe a divatba, azok kapásból PC játékot csináltak róla, mert az 1. nap olyan f*sza és menő dolog volt. Csak a 2. napi rollerezés a PC játék után következett, és ők is rájöttek, hogy ez egy ratyi unalmas marhaság. Összecsapták a PC játékot, kerestek neki valami eladható szöveget, és meggazdagodtak ilyen sz*rból. Pedig csak a lábukat lógatták.
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..