Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kópé20

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Paramount egy vadonatúj teaser plakáttal végre leleplezte a negyedik Transformers alcímét, melynek kapcsán épp a napokban erősítették meg, hogy Dinobotok is szerepelnek benne. Azt se tudom, hova legyek örömömben. Most viszont, hogy a cím adott, jöhetne az első trailer is. ..
2013. szeptember 17-én jelenik PS3-ra és XBOX360-ra a Grand Theft Auto V (és későbbiekben PC-re és remélhetőleg az új generációs konzolokra is), amelyben Los Angeles és környéke fantázia-változatában játszhatunk gengszter-királyokat, ez pediglen a hivatalos játékborító. ..
Ahogy ígértem, itt a folytatás. Jöttek az újabb részek, az idő múlt, a zombik egyre többen, a főellenségek pedig egyre nagyobbak lettek, de a főszereplők egy másodpercet sem öregedtek - mintha csak egy sitcomban lennénk. Sőt, Leon egyre mozgékonyabbá vált. Megtanult rúgni,…..
Kópé20 2013.03.09 12:22:20
@Goreczky Zsolt: Abszolút. És a kulcs összeszedésnél ráadásul az a "kreatúra" bosszant minket, ami a 4. részben igencsak parás volt.

Rohadtul féltem tőle, mert nagyon nehéz volt megölni. Első megjelenése valahol ott volt, mikor egy laborban vagyunk Leonnal és fekszik egy asztalon az a szürke szar. Le lehetett lőni minden részét, de összerakta magát állandóan.

Itt a 6. részben meg egy vicc.
Kópé20 2013.03.09 12:23:42
@Goreczky Zsolt: A Relevations meg hamarosan megjelenik a többi platformra is mert nagyon jó kritikát kapott, asszem májusban jön. Örülök is neki. Egyszemélyes kampány végre.
Annak ellenére, hogy majdnem úgy alakult, hogy a nagy erőkkel várt, és igen csak fickósra sikeredett Dredd elkerüli a hazai mozikat, hogy aztán a Parlux dobjon neki mentőövet valamikor januárban, úgy tűnik, a filmet itthon forgalmazó Pro Video nem részesíti mostoha elbánásban…..
Kópé20 2013.03.09 10:09:27
Nemrég döbbentem rá, hogy holnap már szerda és ez azt jelenti, mindjárt vége a hétnek. Persze valamiért kényszert is éreztem az iránt, hogy firkantsak ide valamit. Több-kevesebb sikerrel eleget is teszek ennek. Nagyon nagy dolgokról nincs is írnivalóm. Napokban áttértem a passzív…..
Kópé20 2010.10.19 18:16:28
Előszedtem egy rakat régi játékot, a nagy kedvencek közül. Ezekbe a GTA VC és a GTA SA is belefért:) Valahogy ilyen volt a hangulatom, betöltöttem a régi mentéseket, aztán folytattam a semmittevéssel. Eszemben sincs végig kijátszani őket:D Örülök, hogy egyszer már végigvittem,…..