Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seekthedragon

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ridley Scott javarészt nálunk forgatott sci-fi filmje, az Andy Weir bestsellere alapján készült Mentőexpedíció sokak várakozását felcsigázta. Könyves ismeret ide vagy oda, a legtöbben mind olyan eredeti, tudományos alapon hihető(nek eladott), sci-fibe oltott lélekdrámát vártunk a…..
Rostás Árpád - Fotó:Facebook Rostás Árpád Magyar Örökség-díjas cigány restaurátor és vándorasztalos már több mint 200 kastélyban restaurált. Az országház faburkolata, a versailles-i kastély parkettája, konzolasztala és tükre, a Louvre ablaka, csak néhány, abból az ezer…..
seekthedragon 2014.07.04 09:55:33
@SemBoga: Normális társadalomban nem lenne fontos, de a roma emancipáció fontos eleme, hogy a kisebbséggel magát szembehelyező többség számára hangsúlyosan cáfolja a "minden cigány léhűtő tolvaj" és hasonló sztereotípiákat. Ha szerinted a művész származása teljesen érdektelen, akkor szívből gratulálok, a haladó szellemiségű kisebbséghez tartozol.

Természetesen a pozitív példák nem tüntetik el a negatívakat, de segíthet abban, hogy a problémákat ott kezeljük, ahol szükséges: az egyén szintjén.
...legalábbis nem sűrűn, így ha őket éri el a felmondás, az mindig meglepő. Leépítés, átszervezés, költségcsökkentés, cégmegszűnés: ezek a leggyakoribb érthető okok, amik miatt bárkit elbocsáthatnak, munkanélkülivé válhat. De bizony olyan alkalmazott is akad bőven, aki a saját hibájából lett…..
seekthedragon 2014.01.10 15:42:27
@zZz: Toldom: milyen IT cég az, ahol a telepítés csak szóban van tiltva, de van hozzá jogosultságod? Ez nagyon fotelbölcsész szagú sztori...
Belsőség Nem, nem versenyzünk 2013.12.15 15:16:00
Nem, dehogy, ez nem olyan, nem lesz itt verseny, nem aranybugyira megy, gyere nyugodtan, tök jól fogunk szórakozni, frankó lesz, neked ennyit jelent a testület? Ilyen dumákkal csábítottam azokat, akik meg voltak győződve arról, hogy ha mi szerkesztőségileg elmegyünk valahová, ahol…..
seekthedragon 2013.12.15 19:35:10
@Pál Gaál: Laikusként eddig nem érdekelt a gokart sport, de téged olvasva úgy érzem, az égvilágon semmit nem vesztettem...
seekthedragon 2013.12.15 20:16:02
@Pál Gaál: Nem a "mi" az érdekes, hanem a "hogyan". Feltételezem igazad van abban, amit mondasz, de ez a pökhendi, kötözködő stílus teljesen eltereli róla a figyelmet, és csak az marad meg, hogy a gokartosok pokrócok. Sajnálom, szeretnék pozitívan hozzáállni, de ez jön le.
A net az esetek többségében jó fej, jó hely, megértő még a legnagyobb hülyékkel szemben is. Maximum pár karmolósabb kommentben elküldik őket melegebb éghajlatra, és csókolom. Van azonban egy kritikus tömeg jellegű jelenség: ha kellően sikerül felhúzni az embereket, akkor…..
„Az atomenergia olcsó, az atomenergia kell!” Nagyjából ezzel az egyszerű jelszóval kívánják a döntéshozók és lobbisták megmagyarázni, hogy miért kell itthon hónapokon belül elindítani az új atomerőművi kapacitások létesítését, kiírni a tendereket. Csakhogy a történet…..
Tegnap a Kőbányai úti egykori Ganz-MÁVAG gyártelep területén lévő kínai piacon nyílt új OTP-bankfiók. Nemrég nyílt új bankfiók a piac közelében, minden bizonnyal az ott dolgozó kínaiak miatt készítette el legújabb óriásplakátját a bank, amin az „OTP bank” feliraton…..
  A Paksi Atomerőmű jelenlegi megnövelt teljesítményű blokkjainak meghosszabbított élettartama is lejár a 2030-as években, így szükség lesz a kieső baseload (tehát folyamatosan üzemelő, áramot termelő) kapacitás, 2000 MW pótlására. Pótlására és nem pedig…..
seekthedragon 2013.10.13 13:46:49
@Luighi: A gázturbinás erőművek tipikus tartalékerőművek, nem arra készülnek, hogy folyamatosan járjanak, hanem hogy egyensúlyban tartsák a termelést és a fogyasztást, mert nagyon gyorsan és könnyen szabályozható a teljesítményük. Szerepük inkább a hálózat stabilitásának őrzése, semmint a tényleges energiatermelés. Ezért készenléti díjat is kapnak...
Nagyapám fillére pontosan vezette a kiadási naplót (a bevételit is, de hát ott kevesebb tétel volt), hazaérte után elővette a határidőnaplót és részletesen felírta, hogy mire mennyi ment el aznap. Hogy mégis hogyan oldotta meg nagymamám a dugi 2 forintosokat fagyira, azt ma már ne…..
juharizsuzsanna Ez mind nem igaz! 2013.02.23 21:20:51
Amióta feltalálták a fotografálást, létezik a fotók manipulálása is. Hol szellemeket hamisítottak a háttérbe, hol embereket tüntettek el a képekről.   A New York-i Metropolitan után most Washingtonban látható a manipulált fotókból összeállított kiállítás, amelyen…..
Tegnap este a 2K Games a következő sajtóközleménnyel szórta meg a világot: Media Advisory2K Games and Gearbox Software Announce Duke Nukem Forever® Has "Gone Gold" Vaporware no more! Gaming's most legendary hero makes his triumphant return this June New York, NY – May…..
Először nagyjából három évvel ezelőtt találkoztam a Ferenc körúti hegedűművésszel. A metróból mentem fel a Corvin mozi felé, és amikor az első lépcsőfokra tettem a lábam, a hátam mögött felcsendült egy Bach-tétel, de olyan biztos kezek alatt, hogy nem bírtam továbbmenni.…..
seekthedragon 2011.03.27 22:00:25
addict Papírrepülők az űrben 2011.02.11 10:30:00
Egy ideje már figyelemmel kísérem a Samsung víruskampányát, amiben legújabb memóriakártyájukat népszerűsítik – igencsak szokatlan módon. A koreai cég  a fejébe vette, hogy megmutatja, nem csak víz- és ütésálló, de „űrálló” is az új SD Plus sorozatú…..
IDDQD 2011. május 3. 2011.01.21 17:07:18
Egészen meghökkentő, de tizenegynéhány év alatt eljutottunk addig, hogy a Duke Nukem Forevernek hivatalos megjelenési dátuma van. Elhinni persze nem hiszem el, nyilván. De az új trailer szlogenje (meg úgy általában az egyész trailer) telitalálat: You want it. You need it.   ..
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
seekthedragon 2011.01.06 19:03:15
@ZF2: Első ködlámpával az autó épp kétszer annyira vakít, mint simán tompítottal. Ráadásul semmi értelme ködön kívül használni, mert semmivel nem látsz többet.
Sárdobáló Hazudni fogok. 2010.12.22 07:00:00
Az új médiaszabályozás, csakúgy, mint a kormány újfajta elvárásai a sajtótermékekkel szemben, semmi másra nem jó, mint hogy a sajtót hazuggá tegye. Én engedek a Kétharmad felől fújó szélnek, s mostantól időről időre bekapcsolom az öncenzúrát, amikor a kormányról…..
  Vannak nála fiatalabb snowoardosok is a neten, de azokat általában rátette az apjuk a deszkára, aztán tologatja, lökdösi őket a havon. Ez a kislány viszont négy évesen már megengedhetett magának pár trükköt, és ötévesen már szponzora is van...
Nem újkeletű trükk, amit Mordred ír lenti levelében, jópár éve használják már autótolvajok, nem jelent gondot az ugrókódos rendszer sem, az arra alkalmas eszközzel pár nyitás-zárás után tudni lehet, hogy mi lesz a következő kód, amitől kinyílnak a zárak és ki lehet pakolni…..
EZMIEZ? Az a ronybaba priceless.Annyira élethű az egész, hogy komolyan aggódtam a gyerekért.  ..
seekthedragon 2010.12.05 16:38:30
Néhány napja nyolc közgazdász  - Bauer Tamás, Békesi László, Bokros Lajos, Csillag István, Mihályi Péter, Petschnig Mária Zita, Simonovits András, Soós Károly Attila - közös nyilatkozatot adott ki, amelyben arra bíztatják a magánnyugdíj-pénztárak tagjait: „Tartsanak…..
seekthedragon 2010.12.04 13:13:30