Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majin_Zed (törölt)

6 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentkeztem egy álláshirdetésre amit az interneten találtam. Végzett gépészmérnököt kerestek Tervezőmérnök pozícióba (akár pályakezdőt is). Elküldtem a magyar és angol nyelvű önéletrajzomat az adott címre. Rá pár napra egy „fejvadász” hívott fel…..
Majin_Zed (törölt) 2011.05.13 11:01:40
Spielberg Games   Íme Nerd 101. videója. A vége némi reményre ad okot sokaknak... de nézzétek.   ..
Majin_Zed (törölt) 2011.05.10 09:19:13
@Chris_Bauer: Üdv! Én a jövőhéten már kezdem a vizsgáim, de keddtől szombatig lesz egy kis szabadidőm. A mortal kombat annihilation videót az NC-től vállalom.

Kedves Látogatók! Sajnos, tényleg pang az oldal, de amint látjátok, valóban mindenki nagyon elfoglalt. Dolfin melózik, én meg orrba-szájba tanulok (ezért ne válasszatok műszaki főiskolát). Amint tudom, jelentkezem. További szép napot nektek, sziasztok!
Transformers   Nah, a Transformers videó is kész lett. Egyre jobban közeledünk a végéhez. Bioderm ígérte a Tini nindzsa teknőcök videót, úgyhogy a Cronologycally Confused Zelda videó lesz legközelebb... Jó szórakozást. ..
Üdv mindenkinek! Hosszú idő után újra hallatok magamról. Sajnos beindult a főiskola, míg másnak a meló, szóval nem meglepő, hogy csigalassúságra kárhozott a videók mennyisége. Nos, hogy enyhítsek az éhségen, elkezdtem 2 videót is feliratozni: az egyik a Superman, a másik a…..
Majin_Zed (törölt) 2010.11.11 17:09:46
@Dolfin: Milyen flatley? :D
Lester the Unlikely Íme a Nerd legújabb videója.Jó szórakozást (kivéve PJoco87-nek) (én is vicceltem, vagy mégse?):AVGN - Lester The UnlikelyUploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Majin_Zed (törölt) 2010.11.11 06:01:12
@pjocoHUN: Hát drága polgártárs, ebből is látszik, hogy mennyire vagy türelmes az emberekkel. A többiek kirohanását jogosnak tartom, miszerint nem mindig akad idő az új videó feliratozására, de sajnos nekünk nem csak annyi a dolgunk, mint neked és a kortársaidnak. A feltűnően sok ikszdé miatt a korodat elég sokan meg tudjuk tippelni - ne adj Isten határozni is -, de szerintem a célt kellene a szemed előtt tartani: néhány jó angoltudással rendelkező ember mások szórakoztatására - de legfőkébb segítésére - összeáltt egy csapatba, hála Dolfinnak, és a munka-iskola időbeosztásához képest próbáljuk a maximumot teljesíteni. Senkit ne zavarjon, hogy én például másfél hónapja zárthelyiket írkálok, ráadásul nem is egy OKJ-s szélfütyültető szakra gondolj, ráadásul ott a nyelvvizsga is, és néha kellene pihenni is. Szóval dióhéjban: válogasd meg a szavaid, és próbáld kultúrált módon használni az internetet, ne csak a másik szapulására. Különben is, drága matek professzorom szavaival élve: "Semmi sem kötelező!", úgyhogy nem kell boldogítani a tobbi tagot az oldalon, ha nem muszáj. További szép napot Neked is!
Update 2: Nos akkor ezt kellene valahogy normálisan kivágni és nagyobbra menni,sajnos én ehhez nem értek. Itt az eredeti kép. Találtam még egy ilyet is.Update: 77 igen és 102 nem válasz érkezett. Tehát csak van akit érdekel:) Chris összedobott egy képet ,(köszönjük neki:)…..
Majin_Zed (törölt) 2010.11.07 18:45:14
@mychael: Szíved joga hogy honnan vásárolsz, de azért ez a "le vagytok maradva" szöveg picit erős, nem gondolod? A fordítócsapat - pontosabban Flatley - csak próbálja egy kicsit még jobban összekovácsolni az oldal látogatóit, valamint elismerni a Nerd munkásságát azzal, hogy egy ilyen - reklámnak nem nevezendő - ruhadarbot veszünk fel. Különben is: nem mindenki van tisztában a PayPal rendszerrel, és az amerikából ide rendelésekkel. Mindenesetre köszönjük, hogy ennyire méltatod Flatley-t, az ötlet kiagyalóját, és a lelkes oldallátogatokat, akik szintén szeretnének egy ilyen pólót. További szép napot Neked is!
Terminator 2   Üdv emberek. Majin_Zed megcsinálta a Terminator 2 videót. Elnézést kér mindenkitől, hogy ennyi ideig tartott, de idézem: "az egyetlen élő nagyszülőm lett 70 éves, és sokat jelent." Jó szórakozást.  AVGN - Terminator II (Hun Sub)Uploaded by…..
Üdv mindenkinek!Miután befejeztem a Terminator 2 videót, el is kezdtem fordítani az Independence Day-t, utána valószínűleg Christmas Carol vidik jönnek. Viszont hogy kissé egybekovácsoljuk a társaságot, elkészítettem iwiwen az AVGN Hun Sub Klubot, jelöljetek bátran! Ha nem…..
Szép jó napot mindenkinek!Hát hosszú idő után ismét itt vagyok. Sajnos az időjárás viszontagságai miatt a PC-m tápegysége már az örök búzamezőkön kaszálgat, ezért be kellett újítanom egy másikat. És emiatt a procedúra miatt nem készültem el még mindíg a Terminator 2…..
 Üdvözlök mindenkit!  Sajnálom, hogy nem tudtam időt szakítani a blogra, de mostantól remélem gyorsabban fog menni a második és harmadik rész. Addig is a kommentekben szavazzátok a következő áldozatot! Addig is hiánypótlóként :   AVGN - CDi Part 1 (Hun Sub)Uploaded…..
Üdv mindnekinek!Bocsánat a késlekedésért, de az előző bejegyzésemben már olvashattátok, hogy a PC-m nem éppen rózsás állapotban tengeti napjait, azt hittem, hogy az örök búzamezőkön fog kaszálgatni rövid időn belül. Azonban a nem a géppel volt a gond, hanem a wichester volt…..
Üdv mindenkinek!A szavazás lezárult, és nagy fölénnyel a Nintendo Power-re szavaztatok a legtöbben. Nos, el is kezdem a videót feliratozni, de sajnos a PC-m haldoklik, és nem tudom biztosan, hogy sikerül-e befejeznem, mielőtt tönkremegy. De ha valami probléma adódik, Dolfinnal tudatom,…..
Majin_Zed (törölt) 2010.07.30 12:36:12
@Dolfin: Hát a táp vétel elkerülhetetlen, nagyon sokan mondják. De még egy Nintendo Powert lefordító vele, az tuti :D Köszi Dolfin a tanácsot

@sz3ntsz4r: az a helyzet, hgoy a winchestert már így vettem, hogy ketté volt partícoinálva, 2 db 120 GB-sre. de a táp csere után meglátjuk mi lesz.
Majin_Zed (törölt) 2010.07.30 13:36:10
@sz3ntsz4r: kifagy folyamatosan, a Welcome ablak után legalább 10 perc míg betölt, stb. És azóta meg mióta az új vinyó benn van
Üdv mindenkinek! Nos, Dolfin kollégával egy igazán érdekes kis dolgot találtunk ki: mostantól kezdve - persze csak ha igény lesz rá - szavazást indítunk! A szavazásban a legközelebb lefordítandó videóra lehet szavazni, függően attól, hogy ki írta a Postot - tehát aki Postolt,…..
Majin_Zed (törölt) 2010.07.28 18:58:00
Sega CD Üdv. Majin_Zed megcsinálta nekünk a Sega CD videót. Ebben a videóban eléneklik a teljes főcímdalt. Majin_Zed nagyon sokat dolgozott rajta, hogy rímeljen és frappáns ugyanakkor hiteles legyen. Szerintem kib***tul nagyon jó lett! Gratulálunk neki. Ezt a kis üzenetet küldi…..
Majin_Zed (törölt) 2010.07.28 15:28:32
@szogyenyi: köszönöm szépen! Viszont lenne egy kérdésem: egy cikket írhatnék a blogodba? :D A játék, amit választottam, egyik örök kedvencem a Resident Evil 3 Nemesis.
Majin_Zed (törölt) 2010.07.28 18:46:00
@szogyenyi: csak egyszer szeretnék, mert többre nincs időm, és ezeket a videókat is elég feliratoznom. De köszönöm a lehetőséget :)
Majin_Zed (törölt) 2010.07.28 05:54:48
Üdv mindenkinek, és köszi a visszajelzéseket :)

@ENEFxyz: kérésedre elkezdtem fordítani a Fester's Quest videót :)
Batman 2. rész & Sega 32X   Majin_Zed ismét alkotott. Két videót is megcsinált. Köszönjük neki, és jó szórakozást.     ..
Majin_Zed (törölt) 2010.07.13 16:17:43
Üdv mindenkinek hamarosan érkezik a Sega CD videó! Azonban a Terminator 2-re várnotok kell: a gépem nemsokára megy szervízbe egy kisebb renoválásra, mert a videókonvertálás nem a leggyorsabb, és sok a probléma vele. Amint kész a gép, azonnal feliratozom.

@Polski gyerek: vannak fenn 2007es videók: Dolfin kolléga a GhostBusters-t már lefordította teljesen, az Atari Porn készülőben van, én épp a Sega CD-t csinálom, úgyhogy lassan a 2007es év videóinak a fele le lesz fordítva. Remélem, tudtam segíteni :)

És MINDENKINEK hálásan köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat, ígérem, a jövőben is igyekezni fogok :)
Ogre ismét nem tétlenkedett. Most két videóval is előállt. Sziasztok Láttam, sokakat megosztott az első Nostalgia Critic videó, de semmi gond. Ma olyat is hoztam, ami mind a két félnek tetszeni fog majd. Az első videó a Power Rangers film kritikája. Először is szeretnék…..
AVGN és NC rajongói oldal Batman 2010.06.29 19:39:00
Batman 1. rész   Ma csak úgy áradnak a szar játékok :D Majin_Zed kollega feliratozta a Batman videó első részét és már csinálja is a Terminator videó 2. részét. Gyorsan haladunk. Mindenkinek jó szórakozást.   ..
Majin_Zed (törölt) 2010.07.01 19:04:45
@szogyenyi: Drága szogyeni, a játék címe Batman and Flashman. Azonban ez egy Hack, azaz módosított rom. Az eredeti játék címe Monsters in my Pocket, melyben egy Vámpírt, és egy Zombit irányíthattál, innen jött ez ötlet, hogy a hackben a vámpír Batman lesz. Rengeteget toltam régen azt a játékot, nagyon ügyesen meg volt hackelve az egész engine. Azonban a második pálya boss-a volt hűtőszerkrényben, az első a csatornában volt. Remélem tudtam segíteni:)
Terminator   Majin Zed elkészült első filmjével, a Terminato videó első részével. Ezt üzeni hozzá: Üdv emberek! Elkészültem első videómmal, remélem hogy mindenkinek tetszeni fog! Sok helyzetben - ahol általában nincs konkrét szinoníma az angol szóra - a legkézenfekvőbb…..
Megnyugtatok mindenkit, még élek.Sikeres államvizsgát tettem így két héten belül megkapom a diplomámat, de ne aggódjatok a Double Vision videók feliratozás alatt vannak.Rolfe kiadott egy videót, amin azt mondja el miért kezdett videózni. Sajnos nem tudom letölteni, emiatt nem tudom…..