Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tita nick

0 bejegyzést írt és 1659 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
Tita nick 2014.02.19 19:00:52
@Parajpuding: Parajpuding. Látom gondod van. Akarsz róla beszélni?
Deep Purple @ Papp László Budapest Sportaréna, 2014.02.17. Van a Treme című sorozat. Nem tudom ki látta, de aki nem, az azonnal pótolja, zseniális. Ebben a különböző történetszálak mellett rendkívül nagy hangsúlyt kap a New Orleans-i zene. Állandóan valami koncertet lát az…..
Andreas Englund stockholmi művész jól ismert fotó-realisztikus és humoros olajfestményeiről. Andreas eljátszott azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a szuperhősök is megöregednének. Így születtek ezek a mókás képek, amelyek egy idős ember hétköznapjait mutatják be, akinek…..
Tita nick 2013.12.29 13:22:48
Tisztelt Ferenc pápa! Mi a budapesti A Város Mindenkié csoport tagjai vagyunk, mindannyian hajléktalan vagy lakhatási nehézségekkel küzdő emberek. Azért fordulunk Önhöz, mert szeretnénk, ha tudna arról, hogyan bánik a magyar állam azokkal a hajléktalan emberekkel, akik – mint közülünk sokan –…..
Közzétette a WMCE (World Music Chart Europe) a 2013-as világzenei toplistáját, aminek ötödik helyére Lajkó Félix Mező című nagylemeze került. A zenész augusztusban és szeptemberben a havi albumlista első helyét is megszerezte, most pedig 913 lemez közül választották az ötödik…..
Folytatjuk sorozatunkat, és most végre hazai pályára érünk. Most azokat az albumokat szedtük össze a hazai keményzenei palettáról, melyek szerintünk meghatározóak voltak és/vagy mérföldkő a magyar zenetörténelemben. A tízes listába megint nem fértünk bele, de szinte egészen…..
Tita nick 2013.10.26 20:05:09
Teljesen elképesztő, állatias viselkedést tanúsított naiv vendéggel és családjával az Üvegtigris Étterem üzletvezetője, amikor beszóltak neki, hogy miért hajtottak el egy mozgássérült kislányt az üres étteremből, amikor az a vécét kereste. Először rájukcsapta az ajtót,…..
Vége van. Akarom mondani vége lesz majd egyszer. Ha. Igen, úgy értsd, ha minden jogorvoslati lehetőség elfogyott és a katonák (vég)kimerültek. Az eredményt lehet magyarázni megismételt Fidesz győzelemnek pont úgy, mint a mozgósításban elért ellenzéki sikernek. A különbség két…..
Tita nick 2013.10.14 21:59:14
@jaegtoer: Na azé. Most sem a Fidesz nyert, hanem az ellenzék vesztett.
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
Akkoriban olyanok voltak a körülmények, hogy jó kormányzás mellett is elkerülhetetlenül minimum 73,7%-ra nőtt volna az államadósság. Kíváncsi rá ön is, hogy miért? A minap érdekes kiruccanást tett blogunk egyik szerzője a Vastagbőr blogon. Ott tulajdonképpen az…..
Miután a szárszói dzsembori kapcsán megtudtam, hogy még létezik, tegnap este fellapoztam a négyszáz forintba kerülő Hócipőt. Átlapozva a negyvennyolc oldalnyi kínkeserves szenvedést komolyan gondolkozóba estem. Voltak ezek az emberek egyáltalán valaha viccesek? Az újság…..
Varánusz Elment a Gyula 2013.06.20 04:33:32
Tegnap hosszú betegség után elhunyt a rendszerváltás és az elmúlt huszonhárom év egyik meghatározó alakja, a III. köztársaság harmadik miniszterelnöke, Horn Gyula.  Wittner Mária fellélegezhet.  Mi többiek meg egy kicsit másképp leszünk eztán, mint eddig voltunk.…..
Tita nick 2013.06.20 17:22:54
@DezInf: Ő nem volt karhatalmista, annak is az elit csapatánál. Sorry.
Tita nick 2013.06.20 17:38:31
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bizonyítsd be, hogy nem igaz :-) Az tény, hogy homály fedi Gyula vitéz ténykedését, mit is művelt 56-ban, s rá pár évig. Biztos véletlen. Viszont szuverén jogom, hogy utáljam.
Tita nick 2013.06.20 17:48:54
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Sőt! Ha a kettő együtt sikeredik, az a csúcs. Gyulánál belefér.
Egyszervolt ország kormánya egyre beljebb trappol a morális ingoványba. Lassan már a látszatra sem figyel senki, lóghat a lóláb ahová akar. Itt a választás a nyakukon wazze, a szétlopott dohánybizniszt ügyesen újra kell osztani, aztán meg láthatatlanná, vizsgálhatatlanná is kell…..
Szanyi Tibor MSZP-s képviselő szombaton a már amúgy is túlpolitizált csepeli piacon adta elő tojásos műsorát a Fidesz ledöbbent aktivistáinak, írja az Alternatíva blog. A poszt szerint „egy idő után már kezdett unalmassá válni az egész közéleti kavalkád, de ekkor…..
Tita nick 2013.04.29 09:14:09
..
Tita nick 2013.04.28 13:17:54
Tita nick 2013.04.28 22:06:10
Tita nick 2013.04.29 07:46:41
@villamos alóli kacaj: Szótá, köcsög?
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
Kecskés Áron Angliában vendégmunkás, tervei szerint ősztől, szintén a szigetországban, történelmet fog tanulni. Azért választotta az angliai diplomaszerzést, mert az Orbán Viktoréhoz "hasonló rezsimek szeretnek belenyúlni, hogy mit is taníthatnak történelem címén". Emellett…..
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
Ma az egyetem és a hallgatók alkujával véget ért az egyetemfoglalás az ELTE-n és az eddigi teremet tovább használhatják immár legálisan a hallgatók. Erről tartottak sajtótájékoztatót a teremben ahol a Hír Tv riportere Császár Attila tett fel kérdéseket. Az ember azt gondolná,…..
 Az MTI szerint ma Navracsics Tibort valaki halálosan megfenyegette a nevemben: http://www.magyarhirlap.hu/e-mailben-fenyegettek-meg-navracsicsot  Úgy látszik már annyira be vannak tojva a hangomtól, hogy bármi baromsággal megpróbálnak egybemosni a hitelrontásom érdekében.…..
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Tita nick 2013.03.15 23:59:31