Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedem

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hacsaknem Kisvasutat Viktorkának! 2013.10.03 20:21:45
Sejtem, hogy megint irigykedni fogtok, meg felháborodni, meg a rosszindulat fog beszélni belelőtek. Mármint rólatok van szó, akik nem feltétlenül szoktátok érteni, hogy miként lehet egy hétvégényi, a kutyát  nem érdeklő, pörköltszagba burkolt nótázgatás kedvéért 1…..
Nagyszerű hír: egy újabb szökőkút újul meg. Még nagyszerűbb hír: minderre van 400 millió forintja a központi költségvetésnek, ráadásul a tartalékból (1623/2012. (XII. 18) Korm. határozat). És ez még nem minden, ugyanebből a tartalékból futja még a Belvárosi Főplébánia…..
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
A kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank mostani ingatlanát még öt évvel ezelőtt vásárolta, akkor 5.800.000 dollárért. A közel nyolcvanéves villát azóta felújították, így ha sikerül túladni rajta, már majdnem tízmilliót kaphatna érte. A kaliforniai Pacific Palisadesben fekvő…..
"Nem sikerült megszerezniük az európai uniós vezetőknek mind a 27 tagállam támogatását, hogy módosítsák a Lisszaboni Szerződést annak érdekében, hogy szigoríthassák az euróövezeti országok költségvetési politikáját. Két ország - Svédország és Csehország -…..
-Adjon egy kis tejet!-Nincs.-De van!-Nincs.-De van!-Érték, tudod, kávéba van, nem hülyébe....McLázár János puszta léte igazolja, hogy nincs az a nekivadult szellemű forgatókönyvíró, akinek agyszüleményeit nem képes felülírni a valóság. A Búss-Rudolf-Kapitány-Hársing…..
kedem 2011.06.12 21:04:02
Lattam egy filmet nemreg. (Lehet, hogy almodtam.)Gengszterfilm volt, valami M betuvel kezdodo orszagban jatszodott, nem emlekszem pontosan, hogy hol. A sztori az volt, hogy a rivalis maffia csaladok nemreg ujra felosztottak egymas kozott az orszagot, volt egy-ket csetepate, meg miegymas, de az uj Keresztapa, Don Vittorio gyorsan leverte a regivagasu, eltunyult csaladfoket, uj szabalyokat vezetett be, a tobbieknek meg kuss volt. A Don korulvette magat mindenfele rosszarcu emberekkel (talan, hogy eltereljek rola a figyelmet...) es megmutatta a vilagnak, hogy melyik kutya baszik az orszagban. Egy nap jelentkezett nala egy videki ficko, ugy hivtak, Johnny Lazarus, valami vidras nevu kis picsanyi varoskabol, ahol azert persze o vitte a jatekot, csak ugy gondolta, hogy lehetne ezt nagyban is csinalni. Elment hat a Donhoz, mondta neki, hogy o barmit elvallal, megmutatja a Keresztapanak, hogy milyen fasza csavo. Lehet akarmekkora hulyeseg, o elviszi, bizhat benne a Don. Meg is csinalta. Voltak kisebb-nagyobb balhek, egy ido utan mar a Don korul lezengo semmittevok is elkezdtek sugdosni a Donnak, hogy talan egy kicsit vissza kellene fogni ezt a Lazarus fiut, mert lassan tobb kart csinal, mint hasznot, de a Don csak legyintett es azt mondta, hogy kiskutya meg, hagy ugasson. (Meg amugy is valami focimeccs ment a teveben...) De aztan egy nap, valami nagyon fontos telefonhivast kapott Don Vittorio, az arca nagyon elkomorodott, persze nem mutattak, hogy ki telefonalt, csak azt, hogy a Keresztapa hivatta Johnnyt. Hogy mi lett a film vege, nem tudom, mert elaludtam rajta. Bar szerintem Lazarus lelotte a Keresztapat es atvette a hatalmat. Igy szokott lenni a gengszterfilmekben, nem?
Ez az utóbbi (vagy minden) idők egyik legviccesebb története ... Ehhez azért már tényleg kellett a kreativitás. Csak azt nem értem, hogy ha lopok, akkor megvizsgálok minden eshetőséget, ami az esetleges lebukásomhoz vezethet. Úgy gondolták az illetők, hogy sose fog kiderülni? A…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Elöntötte az agyamat a szar. Volt már ilyen, és lesz is még. Ilyenkor megengedem magamnak a demagógia luxusát, és bizony a heves kurvaanyázást is. Érzékeny lelkűek és gyomrúak ugorjanak. Tényleg. Foglalkoztam már itt a gyeremekvédelemmel, és annak hiányosságaival. De mi van…..
Ugyanis olyasvalami felett tépik a szájukat, ami nem rájuk tartozik.Merthogy Kósa megaszonta, hogy nem a Moody's irányítja az országot, így, nagy okosan.Én innen megjegyezném, hogy lehet, hogy jobb lenne, bár ez csak rosszindulatú károgás, fókuszáljunk inkább arra, hogy mitől…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
A Kutyostat egy fős, reprezentatív mintán végzett felmérése szerint a lakosság döntő többsége örömmel venné, ha a Margit-szigetet leúsztatnánk a Parlament elé. Ezért mi így fogunk tenni. Úgy tudjuk, más pártok gyárak, hulladéklerakók, és mindenféle egyéb ronda hátterek…..
kedem 2010.08.23 22:12:28
@Posztoló Péter: A burkolt lmp-s az, aki ruhaban van? Vagy csempeben? Esetleg ha ~meleg~burkolatu, akkor laminalt padloban? :)
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
Választási programunk bemutatását gazdaságpolitikai irányelveinkkel és terveinkkel kezdjük. Mert az idő nem pénz. Neki hihetünk. A Kétfarkú Kutya Párt programjának anyagi háttere szilárd és biztos alapokon nyugszik. Tudjuk, hogy fontos megjelölni azon forrásokat, melyekből…..
20éve vagyok ápolónő.Divat manapság a leterheltségre és a pénztelenségre hivatkozni ami igaz de az embertelenségre,empátia hiányára ez nem mentség. De.....!A nővér kiszolgáló személyzet a nap 12órájában.Minden betegnek,hozzátartozónak,orvosnak próbál megfelelni!Mind…..
kedem 2010.06.26 00:15:58
@mothe: "Ennyi pénzért /150ezer a bruttóm 20év után 85 kézbe + 18ezer kajajegy és ebben a pótlékok is benne vannak/senki nem akar kórházban dolgozni" - idezet a posztirotol. Szerintem ezt ossze lehet hasonlitani. Foleg ugy, ha figyelembe vesszuk a letszamot es a felelosseguket is.
kedem 2010.06.26 00:35:10
@mothe: Tevedsz, a new yorki noverek a varostol, mint munkaltatotol kapjak a fizetesuket, akarcsak a magyar noverek, hiszen altalaban az onkormanyzat a korhazfenntarto. A masik, nem feherben vannak. :) Munkakoronkent valtozik a ruhak szine, hogy a betegek es a hozzatartozok tudjak, melyik novertol milyen fajta segitseget kerhetnek. A bordo ruhastol hiaba kersz fajdalomcsillapitot, o csak vernyomast mer, de szol a kek ruhas gyogyszeresnek.