Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dunszi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem én is tudom öregbíteni a Bajcsy Kórház hírnevét. Tavaly nyáron, éjjel 3 óra körül arra ébredtem, hogy iszonyatosan viszketek, és mikor belenéztem a tükörbe vizes hólyagok tömkelegét láttam magamon. Az egész testemet-talpamtól,a fejem búbjáig – beborította.…..
dunszi 2010.06.25 22:09:05
@dán: Az esett napján délelött fürödtem egy olyan medencében, amibe aznap tettek algaőlőt. Sajnos nem tudtam. Senkinek nem kívánom azt a kinézetet, és érzést. Vizes hólyagok a hajamtól a talpamig, hidegrázás, karfiolra dagadt fülek. Ezek voltak a "pöttyök2 amit mellékesemn nem látott az orvos, mert nemjőtt elö.
dunszi 2010.06.25 22:14:50
@Rotoxis: Az, hogy ferdítek, az az Ön véleménye. Joga van hozzá. Az, hogy miről született pecsétes papír, pedig illett volna jobban elolvasni. A korházat pénzbirsággal sujtották:"adminisztrácios kötelezettség elmulasztása miatt". Sajnos nem lehetett tovább tagadni, mert a biztonsági felvétel igazola, hogy ott jártam, és azt is, hogy telefonon keresték, hogy hov küldjenek tovább. Ezek utén kéretik figyelmesebben olvasni, mielött kritikával illet valaki.
dunszi 2010.06.25 22:19:01
@Rotoxis: És, ha mégse hamis akkor bocsánatot kérsz olyan"uri" modon, ahogy írsz?