Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Úviusz

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Szolgálati közlemény: két adás kimaradt külföldi tartózkodásom okán, sajnos mégsem sikerült megoldani a helyettesítésemet. Ma viszont itt vagyunk a korcsoportos döntővel, és jövő héten remélhetőleg a helyszínről tudósítjuk majd az élő döntőt. Az utolsó előtti fordulójához érkezett a köztévé…..
(Tessen klikkolni, galéria nyílik!) A hat éves kihagyás után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójának egyik fele egy kicsit olyan volt, mintha egy Morning Show felvételére ültünk volna be, csak a betelefonáló hallgatók most ott ültek a műsorvezetők…..
Úviusz 2014.09.18 22:35:25
Tranzit Ház - Kultúrház (Kolozsvár, Románia) Mivel az ismert történelmi okokból a múlt században sajnos jelentősen megcsappant az európai zsidók száma – a vallásukat az imaházaikban gyakorlóké meg pláne –, ezért elég sok zsinagógát hasznosítottak újra. Alpern Bernadett…..
Ha igazak a pletykák Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes bimbózó románcáról, hát egy akadály most biztosan elhárulni látszik a beteljesülés elől. A Bors információi szerint Vadai és férje, E. József útjai különválnak, akár már ősszel kimondhatja a bíróság a válásukat. A…..
Nem csak Magyarországon tartották március másodikán a nemzeti Eurovízió-döntőket, és nem csak nálunk sokkolta az eredmény a nézőket. Igaz, Örményországban magával a dallal nem volt bajuk az embereknek, sőt, igazából semmivel, ott csupán az okozott meglepetést, hogy a nyertes…..
B-oldal 1992 és a zene 2012.12.20 07:00:00
Azt veszem észre magamon, hogy egyre kevesebb albumot hallgatok. Azaz így pontosabb a mondat: egyre kevesebb új albumot hallgatok. Nem mennék bele az okok elemzésébe (munkahelyen nem tudok, este szomszéd átjön hogy hangos vagyok, régi kedvenceim eleve nem nagyon jelentettnek meg új…..
Úviusz 2012.12.20 12:27:31
Nemzetiség: amerikai Év: 1994 Nehogy azt higgye valaki, hogy megússza az idei karácsonyt Mariah Carey nélkül – „Merry Christmas” című albumának hála még sokáig csilingelhet a száncsengő és szólhatnak a hangzatos „woo-hoo, ooh-yeah, you-who” és további…..
A Stáb című VIVA-reality már negyedik évadát kezdte múlt péntekent, biztos rólunk állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy eddig még csak nem is hallottunk róla, pedig volt egy évaduk, amit Ausztráliában forgattak, bizony. A mostani eresztésnek nem volt ilyen jó dolga, kenguruk…..
Úviusz 2012.11.12 18:51:18
@belekotyogok:
miből gondolod hogy sanyóca felnőtt?
Megint sikerült ánuszt formázó szopókát csinálnia saját szájszervéből Jimmy fia Krisztiánnak. Ha jól emlékszünk, a Zámbó-rokon úgy indult el az X-Faktor idei válogatóin, hogy ő aztán saját erőből, keményen tolva fog itten előre jutni, nem a fater hírnevét és…..
Úviusz 2012.11.08 13:41:47
@apd: sanyikám rosszul vagy??
amúgy támogatom én is
Mindig azt hittem, hogy a "felnőttek által kedvesnek tartott, gyerekszemmel sokkolóan ijesztő, vörös hajú figura" műfajában a McDonald's bohóca verhetetlen. Egészen addig, amíg nem találkoztam a Lehel téri metrómegálló Pumuklijával! Nem egy egyszeri megbicsaklásról van szó,…..
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..
Óvatosan, tán kissé tartva az esemény kimenetelétől, érkeztünk a Milla által meghirdetett, Az örmény nép és a világ bocsánatát kérjük elnevezésű tüntetésre. Eleve már bajom volt az elnevezéssel is, na de ami a facebookos event felvezető szövegében volt, az már kiverte a…..
A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány új tanulmányának (a tanulmány, az összefoglaló prezentáció) célja, hogy megvizsgálja a parlamenti mandátumtöbbség megszerzésének lehetőségét egy győzelemre készülő demokratikus ellenzéki szereplő nézőpontjából az új,…..
A 0008-as sorozatszámú Tesla „Signature 100" Roadster igazi ritkaság, és annak ellenére, hogy már 4 éves, még 3000 kilométert sem futott. Jó vásárnak tűnik, különösen, hogy az ára jótékony célokra megy. Abban semmi újdonság sincs, hogy George Clooney elkötelezetten…..
Josh is az egyik kiemelt színészpalántáim egyike. Biztos mindenki emlékszik A kiskrapek visszavág című film "Köpeny"-ére, vagy a Harag sodrásában (Mean Creek) a nagydarab idegesítő gyerekre, aki aztán egy csónakázás után "véletlenül" a vízbefullad...…..
Úviusz 2012.07.30 21:02:19
hogyvolt VV5 - 1x162 - A DÖNTŐ 2012.02.27 22:15:00
A posztot Dorothy, a Vörös Cipellős - Lady N-nek ajánlom, aki egész nap azért rítt, mert még nem szerepelt egyetlen posztban sem. 163 nap után győzött a Rossz a Jó felett - ezek szerint mégis elbasztam a posztok számozását - kicsit tartottam is tőle, mikor kezd hullani a…..
Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus. Én speciel a második percnél már úgy éreztem, hogy a bordám szétfeszítve,…..
Úviusz 2012.06.20 11:54:34
Angol kritikusok szerint Az Oranje Euro 2012-re készített klipje minden idők legpocsékabb adása, ami lement a holland televízióban.A játékosok a Kacsatánc dallamára a következőt éneklik: "Te is a hollandoknak drukkolsz? Ha igen, vedd a kezedbe ezt a madarat, kis szerencsével…..
Megvártuk, míg kifolyik a csapból a Ghánai Gyökér, végül is, a Mona Lisát sem közvetlen közelről bámuljuk, ugye. Az elmúlt napokban, ha nem a földrengésről és az újabb focibotrányról volt szó, akkor róla. Nekem is van véleményem, meg is írom, akkor is, ha az nem vált ki…..
Subba Nemzeti Inzultáció 2012 2012.06.01 07:41:00
1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk "egy millió Új munkahelyet", de összesen "csak egymillió munkahely lesz"?2. Örül-e Ön annak, hogy "egyszeri, radikális és azonnali adócsökkentést" ígértünk, de eddig csak adókat emeltünk és…..
Úviusz 2012.06.01 10:56:01
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: rohadtul nem, azok jók, tényleg!
Jó, nem csak nálunk vannak béna fiúzenekarok, ezt tudjuk. De ez, ez az orosz formáció, ez mindenen túltesz. A zene, a klip, az emberek... Fájdalmat érzek. Köszönjük, Adél...
Elég jó alakítás!..
Úviusz 2012.05.05 12:24:37
Xuan Liu azon kevés női pókeresek közé tartozik, aki előbb tudásával és nem szépségével hívta fel magára a figyelmet. Véleménye szerint a nőkkel szemben túl sok a negatív előítélet az asztaloknál. A kanadai Xuan Liu két év alatt két rangos versenyen ért el döntő…..
Úviusz 2012.04.28 18:51:03