Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burke

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
burke 2016.10.25 09:31:37
@Kancsendzönga: fussàl neki még egyszer tesó a szövegnek..
Pár éve még nem lehetett úgy beszélgetni nem Milan szurkolókkal a csapatról, hogy ne kerüljön szóba valamilyen öregségre utaló poén. Tény, a csapat átlagéletkora folyamatosan csökkent, ahogyan a szenátorok elkezdtek visszavonulni, igazán megfiatalítani mégsem sikerült a keretet. Seedorfék neve…..
Havas "tanár úr" nem egy túl bonyolult ember. Ő az, akire mindig lehet számítani akkor, ha valakit elé kell küldeni a picsába - olyan, mint egy nagyra nőtt papagáj, amin vannak bizonyos gombok, amiket ha megnyomunk (Hajdú, Bochkor, Friderikusz, Sebestyén), akkor Havasból ömleni kezd…..
burke 2016.10.22 01:29:26
@zacipaci: like
Nagyon erős jelek utalnak arra, hogy a miniszterelnök személye körüli propagandaminiszternek meg vannak számlálva napjai a kormányban...
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
  Pedig még egy villával is megpróbálták kipiszkálni.....
burke 2016.10.10 15:14:57
A magunk részéről szeretnénk jó sokáig élni, lehetőleg minél nagyobb testi, lelki és mentális egészségben, ezért nem kis érdeklődéssel néztük át a World Economic Forum listáját, mely ebből a szempontból rangsorolt 138 országot. Megmutatjuk az ebből a szempontból tíz…..
burke 2016.10.04 06:52:45
A magyar nacionalizmus a társadalom legalább 85%-ára van hatással. Ez a legerősebb fegyvere az országban a "jobboldalnak", ennek van a legnagyobb mozgósító ereje, ez képes a leginkább szenvedélyekkel helyettesíteni az értelmet a politikai cselekvésben, amire a kormányzatnak a képességei és…..
burke 2016.10.02 22:13:47
burke 2016.10.02 22:17:43
@Trackers: értelmezd úgy,mint a 2/3-ot..8 millióból 2 szavazta meg..
a matek nem csal,csak a Fidesz/ben/..
burke 2016.10.02 22:27:07
@Trackers: en ma maximum a Milan-nak drukkoltam,hogy kiszopassa a Sassuolot..ossze is jott-))
fosom le a politikat,a politikusokkal egyutt.Amig nem no ki egy olyan politikai generacio,aki nem a kommunizmusban szocializalodott,mint az elmult evek es most,akik csak a lopashoz ertenek,szakmaisag nelkul,addig magasrol lefosom
Jóóóóóóóó reggelt Magyarisztán, ébresztő magyarok! "Mindig jobb az érvényes, mint az érvénytelen (népszavazás), de a közjogi következmények beállnak mindenképpen, hiszen azt vállaltuk, hogy a kérdésben foglalt jogi szabályozást, miszerint csak a magyar parlament dönthet arról, hogy kikkel akarnak…..
burke 2016.10.02 22:20:48
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelenül szavazok: ugye-ugye..
Vitya felköpött és alâ àllt,17 milliàrdból..
Alapvető igazság, hogy mostanában nem nyerni megyünk a Fiorentina otthonába, így minden pont jól jön, amit a Franchi stadion gyepén szerez meg a Milan. A mérkőzés rettenetesen unalmas volt, a Milan leginkább kiscsapat benyomását keltette, ettől függetlenül megérdemelten kaparintotta meg Montella…..
Nem tudom, hogy a TV2 műsorának kreatív producerei előzetesen tisztában voltak-e azzal, mekkorát szakítanak a nagyközönség (még mielőtt: az átlagos tévénéző) előtt tökismeretlen Veréb Tamással, de azt igen, hogy a harmadik adásra már pontosan tudják, mi van a kezükben. Veréb az az idei műsornak, ami…..
Melegedő Mire gerjednek a nők? 2016.09.20 19:30:15
Előző, nagy vihart kavart cikkünk arról szólt, miről hazudnak a nők az ágyban. Mivel férfi olvasóink részéről közfelháborodás övezte állításainkat, megkérdeztük a hölgyeket a szexuális szokásaikról. Íme a kérdőívünkre kapott válaszok, amikből minden kiderül!..
A 10 éves balatonőszödi beszéd jelentősége a magyar politikatörténetben nyilvánvaló...
burke 2016.09.20 18:38:16
Mostanában sokat töprengtem azon, mi az amit el kell engednem az életemből,  mik azok a dolgok, amikkel nem kéne egyáltalán többet foglalkoznom. Összejött egy szép kis lista ezekből, és azt vettem észre, hogy szinte minden stesszmentesebb és könnyebb lett. Egyszer te is elérsz egy kort, amikor már…..
Amikor egy híresség előbújik, és ország-világ előtt felvállalja másságát, sok fanyalgó első reakciója az, hogy “Ez mégis kit érdekel? Mások se állnak ki azzal, hogy ők heterók!” Ezek az emberek elfeledkeznek egy fontos dologról. A coming out nem nekik szól! A hírességek előbújása elsősorban…..
burke 2016.09.05 21:51:11
(Fotó: Bődey János. Klikoljon, galéria nyílik!) Ez a gondolat foglalkoztatott leginkább, miközben a Star Academy című vadonatúj műsor sajtóbejárásán jártam egy gyártelep bazinagy raktárépületében, amiben a TV2 fennállásának legdrágább műsorának díszleteit, stúdióját, kiszolgáló létesítményeit…..
burke 2016.08.26 21:54:20
Sokan kihagyjak, sokan muszájból csinálják, kevesen szeretik, páran imádják, Bakhar Nabieva pedig túlzásba viszi. Ő az a kivétel, aki nő létére képes volt túlzásba vinni a lábedzést. Olyannyira, hogy az alakja aránytalanná vált és testalkata inkább hasonlít egy kerékpárversenyzőhöz, mintsem egy…..
burke 2016.08.15 20:40:18
Novemberben lejár a Class FM üzemeltetésére vonatkozó szerződés, és könnyen lehet, hogy az országos kereskedelmi rádió adása ősztől véglegesen megszűnik, és helyét más veheti át. A csatorna politikai viharok közepette született, és úgy látszik, a megszűnésébe is beleszól a politika...
burke 2016.08.15 20:38:54
Az NBC amerikai hírügynökség szerint az FBI Nemzeti Terrorellenes Központja (NCTC) egy sajátos jelentést küldött a Fehér Háznak, melyben az ISIS világméretű terjeszkedését szemlélteti. A térkép nyilvánosságra került, és nagyon jól látható rajta, hogy az Iszlám Állam mintegy 18 országban vetette már…..