Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hessler ezredes - halál az ötven órára

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.07.29 13:09:46
@GGG77: 1. na én aztán nem kaszálok milliókat az biztos.
2. Hülye médiatörvény ide, ostoba új alkotmány oda: Magyarország vitathatatlanul demokrácia, még most is, egyébként az volt előtte is és 90 óta is végig az volt.
3. Két olyan ország között, amelyik egy szövetségi rendszerbe tartozik az ilyen minősítgetések finoman szólva is gusztustalanok, ilyen undorító lenne az is, ha Magyarország állítana fel egy demokráciamérő intézetet, vagy eljárást és minősítgetne más országokat (holott Guantanamo esetében aztán tényleg lenne rá ok és indok az USA-val szemben!, de már maga a Homeland, vagy Patriot Act is elég aggályos . mindenesetre a magyar médiatörvénynél 4 nagyságrenddel aggályosabbak a demokráciára nézve).
4. Ezek után megismétlem: ki a fasz is ez a Thomas Melia?!
w Nem jó a nemzetnek egyedül 2011.06.08 06:00:00
Van néhány toposz, amihez szívesen menekül a jobboldal, amikor elbizonytalanodik: a kereszténység, a történelmi sérelmek, és a nemzeti szuverenitás. Ezekben a jelmezekben úgy érezhetik, hogy mégis igazuk van, mert aki őket támadja, az ezeket a nagyszerű és vitathatatlan értékeket…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.06.10 13:29:39
@szorokin: sebaj, az a fontos, hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi okunk a reményre!
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.06.10 13:51:55
@zeno18: mit nem láttál? Ezt látod itt minden nap minden részén az országnak. Hülyeségekkel tömik a fejünket minden vonalon - itt is ezen a blogon - nincs is saját gondolatunk, nem is élünk, a lószőrben, amivel ki vagyunk tömve mozog a moly-boly, s ettől látszunk úgy kívülről, mintha még élnénk....
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.06.10 14:59:43
@de karatna: Te is figyeljél: nekünk innen az afrikai fekete ember lényegében: néger. Nekünk innen az ázsiai: csípettszemű mongoloid (de nem idióta). Mindkettő a maga kategóriájában úgy en-bloc. Nekik mi itt a "fehér ember" vagyunk. De próbáld azt mondani egy tuszinak, vagy hutunak, hogy ő csak egy néger! Vagy egy koreainak és egy japánnak, hogy ő csak egy csípettszemű ázsiai!... Azonban az a vicc egykomám, hogy ha egy szlováknak, vagy egy magyarnak egy ázsiai, vagy egy néger azt mondja, hogy mit má'? ti fehérek, egykutya! hát nem is fog sokat tévedni.
Addig firtatod a pedigrét, míg kicsöppen valahol egy kis levantei geci akármelyik magyar génállományából, oszt úgy járunk, mint Imrédy.
Annál a pár csepp apatejnél ugyanis a magyarság milliószor több. A magyarság teljesítmény - de olyan teljesítmény, amiért minden nap a nulláról kezdve kell újra megküzdeni, és mindennap hozzátenni, hogy több legyen.
Amúgy a lenézett Euróvíziós fesztiválon Wolf Katira egész fos Európából csak egy nép adott maximum pontszámot: a mostanában általunk megtagadott finnek!
Mondok én neked valamit: lehet, hogy az ürühúsos török rokonság most komilfóbb, de jó nekem a halszagú is....
Régi adósságot törlesztett a kormány 2010-ben, amikor nemzeti emléknappá, „a nemzeti összetartozás napjává” nyilvánította a trianoni békeszerződés aláírásának évfordulóját, június 4-ét. A jelentős szimbolikus lépést balról főleg fanyalgás fogadta. Elég a…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.06.10 13:43:06
@regress: ott sem: nézd meg Haitit és Dominikát - tűz és víz.
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.06.10 13:44:04
@Lord_Valdez: ezt a bosnyákok a mai napig visszasírják!
Mandiner blog A közíró 2011.06.09 14:01:00
     Bevallom, régóta készülök ennek a posztnak a megírására. Ugyanis szeretném definiálni, hogy mi is az a közíró. Mert a közíró az nem egyszerűen publicista, vagy újságíró, ó nem. Ugyan Bartus László a minap bedobta a köztudatba a sokkal szórakoztatóbban…..
Kövér doktor bizony ismét beledurrantott, de nagyon: a bős-nagymarosi vízmű egyoldalú felépítése által Pozsony megváltoztatta a magyar-szlovák határt, s ezt a helyzetet Magyarország a nemzetközi jog segítségével próbálta orvosolni, holott akár katonai erőt is…..
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a Magyar Köztársaság kormányának romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosa, fideszes országgyűlési képviselő tegnapi nyilatkozata során "elejtett" egy olyan mondatot, ami nem kicsit kavarta fel az amúgy sem…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.27 12:16:40
@Kartal (rezervált): Igy van!! DDDDDDDD
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.27 15:41:32
@látjátok feleim szümtükkel: Erre mondta Henry Kissinger és Zbigniew Brzesinski, hogy a jövőt a tömegek - mármint a segélyeiken az állandóan bekapcsolt TV-készülékeik előtt tengődő és vegetáló tömegek (az emberiség 9/10-e!!!) - számára a "tittytainment " fogja jelenteni. (Magyarra kb.a cumiztatás-szórakoztatással lehetne ferdíteni...krimik, krimisorozatok, szappanoperák, valóságshow-k, tehetség (?!?)kutatók, sport minden létező mennyiségben stb.stb. - szóval a totális hülyítés)
A háttérhatalom egyébként azon a véleményen van, hogy az emberiség túlszaporodott - attól tartok ez igaz is - tehát bármilyen módon és eszközzel, de csökkenteni kell az emberiség létszámát.
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.27 16:10:12
@Kicsit Karcos: Parancs! Értettem!
Egy még lehet véletlen.Kettő már egy picit gyanús.Na de 11?!Mindez a tegnapi Magyar Közlönyből.Nem más ez amúgy, mint Ausztrália és Óceánia apraja. Wiki-táblázat:A fenti adatok mellé egy kis plusz infó. Még március közepén olvastam Tuvaluról a Greenfo cikkét:"A…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.27 15:31:50
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Há' gondolom szarul....
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.27 16:01:58
@Kicsit Karcos: a felől kétséged se legyen, hogy a nagykövet majd visz árut Nauruba, de hogy abból egy kumma nem üti majd az államkincstár markát az kurvaisten!
A hétfői posztunk kapcsán a feltett kérdéseinkre megjött a NIF válasza: "Véleményünk szerint a két kiválasztott beruházás a horvátországi Križevci – Koprivnica vonal, illetve és a Devecser-Kolontár vonalszakasz káresemény utáni felújításának összehasonlítása…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.27 15:48:38
@Marcellusca:
levél a jereváni rádióhoz:
A vasutasbrigád tagjaiként azt szeretnénk tisztelettel kérdezni a rádiós elvtársaktól, hogy igaz-e, hogy Majakovszkij elvtárs öngyilkos lett? és ha igen, akkor mik voltak utolsó szavai?
Válasz:
Igen, igaz, hogy Majakovszkij elvtárs öngyilkos lett. Utolsó szavai ezek voltak: Ne, elvtársak, ne lőjetek!....
Vicc a nyolcvanas évekből: - Apa, miért nem jelenik meg nálunk a Playboy? - kérdezi Ceauşescu-tól a fia. - De Nicu, hát hogy nézne ki anyád a címlapon? Nem, nem kívánok átváltani erotikus blogba, de nem tudok elmenni egy érdekes, és némileg provokatív kiállítás mellett,…..
w Van egy régi mániám 2011.05.27 13:37:34
  Trianon olyan a jobbosoknak, mint másoknak a meztelen nő. Legalábbis így gondolta Papcsák Ferenc, és beszállt a kis magyar holokausztiparba.  ..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.27 15:07:36
@a_fater: másképpen: mi, belgák akkor most hova álljunk? Normális embernek, ha magyar, természetesen minimum nem esik jól Trianon. Ennélfogva merő visszafogott illemből nem feltétlenül pezsgőzik a román elvtársakkal a román nemzeti ünnepen december elején. Normális ember elvárja, hogy most 2011.május hónapban, és kb.még az előttünk lévő közel-távol minimum 200 évben minden magyar nemzeti közösség normálisan megélhesse a magyarságát, kultúráját, nyelvét - akár a határon kívül, és horribile dictu: HATÁRON BELÜL is! A Trianonozással az az egyedüli gond, hogy nagyhatalmi játszmák áldozata lett korábbi Magyarország, és nem értik a mantárzók, hogy csakis másféle nagyhatalmi játszmák játszhatják újra a kezünkre az elvesztett területek egy részét, feltéve, ha ezek a játszmák esélyesek arra, hogy tartósnak bizonyuljanak (volt már ilyen a II.vh. előtt, alatt, aztán sikerült jól ráfaragni, merthogy 47-ben még csonka Magyarországot is tovább csonkították: Pozsonnyal szemben - hídfő csinálás végett - elcsatolták, Oroszvárt, Horvátjárfalut és Dunacsúnt). Ha már Trianonozás, akkor azt kell üvöltve követelni, hogy a határon túlra került magyar nemzeti közösségek MINIMUM annyi joggal rendelkezzenek mint a Dél-Tirol-i osztrákok, és a Finnország-i svédek, amúgy mind a két hely hely az EU-ban!
Ezt igen, ezt lehet és ezt kell is csinálni. Meg esetleg összeszorítani a pofánkat, bevágni mindennap 100 angol szót és olyan kurva jól megtanulni angolul, mint a finnek, svédek stb.
Meg esetleg csinálni a kurva sikeres gazdaságot, hogy az Erdély-i románnak csorogjon a nyála, és biztatás nélkül köpje le a Regát-i szőröstalpút (már hogy trianonozós módon szóljak).
Egyáltalán nem rossz a cikk, mégha nem is jó. De hát Trianon sem jó, mégha - ma már, talán, esetleg - nem is kell/ene, hogy ennyire fájdalmasnak érezzük.
Gyurcsányt és körét zavarja a kétpárti mutyi. A volt miniszterelnök Platformja egy az MTI-nek teljesen véletlenül kijutó MSZP-n belüli levélben azt írja: "Minket zavar, hogy a Fidesz és az MSZP informális pártpénztárnokai együttműködnek". Most azon gondolkodok…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.26 17:39:50
Így estefelé kicsit a bulvár világába kalandozunk. Sose tudom eldönteni kedvelem-e Fluor Tomi művészetét vagy sem de egy biztos szórakoztató. Most viszont Fluor megkapta azt, amit minden híresség egy idő után, elvették a magánéletét. Itt van ez a vicces kis videó, amiben Fluor…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.26 15:09:21
Az az igazság, hogy nem nagyon akartam foglalkozni a MOL dolgaival, mert nem vagyok egy gazdasági szakember, és meglátásom szerint mindenki azzal foglalkozzon, amihez ért. De! És itt jön a de. Józan paraszti eszemet előtérbe helyezve azért kezd tisztulni a kép.Elolvastam egy jó pár…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.26 11:33:12
@pjotr@gportal.hu: jó is a párolt kecskecomb - káposztával (mondjuk lila káposztával...)
A kormány meg menjen a picsába! (Bármelyik kormány!)
Mandiner blog Képírók 2011.05.25 08:31:00
  Magyarország nem sok mindenben vitézkedik a nemzetközi politika porondján, de feltételezett háborús bűnösök tekintetében viszonylag jól állunk. A Simon Wiesenthal Központ top tízes listáján rögtön két magyar neve is szerepel, az első helyen Képíró Sándoré, a…..
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.23 14:56:03
"Kacagj a mullahon és dervisen!
Csak a Hit épít tornyot a vízen.
S amiről ők beszélnek: Ábrán, Ködkép -
Nem látta senkisem!"
(Omar Khajjam, kb.800 évvel ezelőtt).
Olvassátok csak el Ezékiel könyvének az elejét az Ó-Testamentumból! Tökéletes leírása több repülő szerkezetnek, egészen pontosan helikoptereknek - amit szegény fél-kőkorszaki próféta barátunk a saját tudás-szintjén mi másnak tudott gondolni, mint isteni-alkotásoknak?!
Arra még soha nem kaptam értelmes választ, hogy a zsidó-kereszténység keletkezését megelőző idők emberei akkor most üdvözülhetnek, vagy sem? Merthogy akkor még nem volt szó sem Mózesről, sem Jézusról. A hívő emberek erre a kérdésre nem tudnak értelmes választ adni - nem is lehet! minden vallás történelmi és történeti képződmény: először nincs, majd kicsírázik, kifejlődik, leválnak róla eretnek és renegát irányzatok, elkezdik egymást öldökölni, végül virágkorába ér és legvégül: elhal. Ahogy ma mosolygunk egy Zeusz-Jupiter szoborn, maximum az alkotó szobrászi tudása előtt emelünk kalapot, úgy lesz ez 2000 év múlva a kereszténységgel is, és 2600 év múlva az iszlámmal. Egy közép-amerikai kis banánköztársaságban Jézus és Mária mellett van egy istenség még: egy ember nagyságú öltönyös, kalapos bábu szivarral a szájában (tisztára, mint Uncle Sam), akitől a munkát, a munkaalkalmat várják - tudniillik ez a fickó testesíti meg a valamikori ültetvényes gyarmatosítót.
Ha a XIII. kerületben valaki csinálna egy kacsintgatós, vállát rángató Kádár-bábut, lehet, hogy előtte is, mint istenség-figura előtt hajlonganának az öreg szoci nyuggerek, mint egy istenség előtt....
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.23 17:32:14
Nekem úgy tűnik, hogy az az Isten, amit a három sivatagi vallás (zsidó-keresztény-mohamedán) elénk tár, nem más, mint egy kozmikus rendező, aki a maga szórakoztatására gyárt szereplőket, többek között az embert, és jól mulat a hülyeségeinken. A Világegyetemhez képest oly pici pont a Föld és rajta az ember, hogy nem értem, hogy egy Istennek mi szüksége van arra, hogy az embert nevelje? Oké, rendben, mindenki Istenesen él majd a vallás nevelő hatására. Itt. Mármint a Földön. És akkor mi lesz a többi élettel a világegyetemben? Azokat is neveli? Mire föl? Oly rövid az élet, hogy szinte semmi jelentősége, hogy jár-e eredménnyel a nevelés, vagy sem, ráadásul egymásnak a Világegyetem távoli pontjairól nem tudunk beszámolni minderről, mondhatni isteni-tapasztalatot cserélni. Valójában tehát a lényeg, hogy vallási köntösben lehessen nekünk itt embereknek egymást basztatni, megszólni, időnként jól megégetni, kipurcantani, meg önmagunknak megmagyarázni, hogy azért mert hóthülyék voltunk valamiben, nem is mi vagyunk a felelősek, hanem valaki más, mondjuk az Isten-i akarat. Lehet, hogy az Isten a saját képére formálta az embert, de akkor igen furcsa kiméra lehet az az Isten, hogy egyszerre úgy néz ki, mint egy férfi és egy nő. No most a Szentháromság, az meg tiszta káosz. Van az Isten, aki Atya, majd Szentlélekké lesz, aztán Fiúvá, és ez folyton egyikből a másikba átmegy, vagy nem megy át, vagy mit tudom én.
Én Jézust tisztelem, mert ő az emberi lélek és viselkedés igen bölcs ismerője volt - jó lenne legalább egy röpke száz évre csak a felét tartósan megvalósítani annak, amit tanított, de azért, hogy Isten fia lett volna? Na nem már.
Az a helyzet, hogy minden korban élt néhány olyan ember, azaz EMBER, aki a kortársaknál fényévekkel messzebbre látott: no ők voltak a próféták, később a tényleg nagy filozófusok, vagy mindketten egyszerre (Buddha, Máni, Mózes, Jézus, Mohamed...), aztán, mivel a kortársak a gondolataik 10%-át is alig értették meg, hát lettek belőlük - akaratukon kívül - vallásalapítók.
„Mire várunk, tolongva mind a fórumon?” Hogy végre ma a barbárok betörjenek. „A szenátus mért ily tétlen s tanácstalan? Miért nem ülnek törvényt a szenátorok” Mert várják, hogy a barbárok betörjenek. Mily törvényt hoznának még a szenátorok? Majd…..
Van annak hátránya is a FIDESZ számára, hogy az önkormányzati választásokon túlnyerte magát. Hát igen, az a fránya felhígulás :-)Hivatalosan felfüggesztették a Baranya megyei Vajszló fideszes polgármesterét, valamint a település jegyzőjét a csütörtöki testületi ülésen. A…..
"Nyugati zászló alatt hajózunk, de keleti szél fúj a világgazdaságban" - mondta Orbán Viktor tavaly novemberben a Máért ülésén, és kifejtette, hogy nyitni kell új irányok felé, az a jövő. (Meg az EU-ban úgyis eléggé utálnak minket.) Bár egyik új barátunk, Tonga is…..
Hessler ezredes - halál az ötven órára 2011.05.19 16:31:44
Kellett 1000 év, hogy kikerekedjen a szemünk, nem kell 50 év sem, hogy újra "csípett-szeműek" legyünk.
Lőwy Árpád megmondta 100 éve, hogy: "Meg vagyunk már mi baszva mindörökre!".
A baj csak az, hogy Orbánék még 98-2002 között kurvára játszották a haragszomrádot az oroszokkal, a kínaiaktól meg fintorogtak, bújták az EU meg az USA valagát, most meg úgy tesznek, mintha mindig is a keleti kapcsolatok lettek volna a fontosabbak. Piha...!
Egyébként az oroszoknak, meg a kínaiaknak mi annyi vagyunk, mint bolha picsáján a pattanás, semmi, lófasz, nulla, legjobb lenne, ha a nagy rakás szar "hungarikumjainkat" is inkább Kínában gyártatnánk le, tőlük meg importálnánk néhány százezer ujgurt - azokkal meg nekik van tele a faszuk, amúgy meg nekünk - állítólag - rokon népek, oszt lenne egy kis vérfrissítés, mert ha elmegyek a Lehel Piacra, hát az élettől elmegy a kedvem, ahogy vánszorog ott az a sok vén szar nyugger zombi (nagyrészük megrögzött szoci, hogy még "szebb" legyen, hogy dögölne meg mind rakatra - mindjárt jobban lenne a nyugdíjkassza is). A Gellérthegyre meg építsenek nyugodtan egy pagodát, feltéve ha kifizetik a nemzetközi államadósságot, én még a személyimet is szívesen felcserélem "vörös könyvecskére", csak legyen munka, hogy baszná meg az isten lova ezt a sok rohadt tetű magyar politikust a kurva édes anyjába úgy en bloc!!!!