Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dallasjockey

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyonvágta a TV2-t az RTL vasárnap este: A Fal című vetélkedőjük több mint kétszer akkora közönségarányt tudott (27,6%) mint a vele szemben vetített, egyébként tényleg jó Mentőexpedíció (The Martian) a maga 13,4 százalékával. A vetélkedőből most csak egy adás került tévébe, a többi majd jövőre jön,…..
Megint nem sikerült nőnek nyernie RTL-es valóságshowban, Farm Cintia az utolsó pillanatban, nagy valószínűség szerint egy meggondolatlan petting miatt maradt le a az első két hely valamelyikéről (Farm Gergővel bújt össze a döntő előtti reggelen). A lány elég rosszul viselte a bukást, és sírva…..
dallasjockey 2016.05.30 00:31:06
Már a legutolsó párbajt sem értettem. Az ilyen szerencsén alapuló játékok qrvagázak, mert a "ki találja meg előbb a kulcsos-téglát a sárban" eléggé a mázlin alapul és nem az ügyességen. 50-50-nel megy neki mindkettő. Igaz ugyan, hogy Szintikének drukkoltam és ő nyert a végén, de ettől még NE így essen már ki szerencsétlen Ateszka. Egy rendes párbajnak jobban örültem volna.

A döntőben pedig ez a "vágás" bakker... Amikor az a Kettő éppen "pettingel" az ágyban, a Gaben meg ott imádkozik... hátöcsém, aszittem lefosom a bokám és körbecipelem megmutatni a főtéren. Mi ez ha nem részlehajlás a retekklub részéről? Úgy bekészítették ezzel Gaben győzelmét mint a picsa. Ki fog a "vétkező"-re szavazni, amikor a rendes-srác meg minőségi hívőként ott imádkozik a jóistenhez. Szintinek+Gergőnek ennél a jelenetnél szállt el kb minden esélye, de Szinti visszaemlékező videója is igencsak olyan volt, hogy TE MA ESTE NEM NYERSZ ha rajtunk múlik az tuti (rtlklub).

Gergőből amúgy kinéztem volna, hogy ha ő nyeri, akkor felajánl kettő-kettő milkót Szintinek meg Gabennek, illetve Attilának odatol egy 500ezret just for fun :)

Attiláról meg még annyit, hogy rühelte a szegény 20 éves Szintikét, milyen fiatal/tapasztalatlan/stb, de közben a saját csaja sem volt több 23-nál. A különbség csak annyi, hogy az egyik behódolt neki, míg a másik erős személyiség/karakter és nem veszi be az agymenést a bolondoktól puszira.
Subba A Benkő-villa titkai 2009.10.26 22:02:00
Gyönyörű helyszínen forog az RTL legújabb trash-realityje, de mintha én már láttam volna valahol ezt a kecót...Ja megvan!! Ez a legendás budaörsi pornóvilla (még egy link + video)!! Nagyjából hasonló színvonalú produkciókat forgattak már ott, például a legendás Zuglói…..
Nagyszerű, bár itthon kissé nehezen megépíthető találmányra bukkantunk a techrovattal közösen: egy amerikai faszinak a töke tele lett a tévéből áradó celebtengerrel, és készített egy kis baszt, ami minden olyan alkalommal elnémítja a tévé hangját, ha olyan név hangzik el…..