Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juventus

0 bejegyzést írt és 427 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag tény volt, hogy az Arsenal walesi válogatott középpályása a Juventus kötelékében folytatja pályafutását, s hosszú ideig csak az volt a kérdés, hogy már januárban csatlakozik új csapatához, vagy nyáron, szerződése lejártával távozik majd Londonból. A téli átigazolási időszak lezárult,…..
Juventus 2019.02.11 22:42:24
@Bianconero: Néha jobb csendben maradni ;-)
Massimiliano Allegri az Inter felett aratott felettébb izgalmas 3-2-es győzelem után magyarázatot adott a játékosválasztásra, és véleménye szerint az szombati győzelem nagy különbséget jelenthet a scudettóért zajló harcban. „Csodálatos este volt a futball számára, amely során a győzelemre szoruló…..
Juventus 2018.04.29 14:02:16
@The king of alibis:
Kit hoznál helyette?
Juventus 2018.04.29 14:47:52
@juve1986: Nem,de örülök,hogy válaszoltál:-)
Deschamp és Ancelotti sosem lesz már a Juventus edzője,az olasznak még örülök is.
Inzaghi jó döntés lenne,támadó foci,szép játék csak az itt a kérdés mire mennénk vele ezzel a kerettel.
Szivem szerint összeraknék egy Bentancur,Pogba,Savic középpályát,egy Benta,Dybala,Costa támadósorral és egy Sandro,Rugani,Chiello,Cuad védelemmel.
Juventus 2018.04.29 14:49:11
@Juventus: Benta=Berna
A csalódást keltó bergamói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően nehéz hét vár a Juventusra, hiszen előbb a kiváló bajnoki formát mutató Lazio, majd hét közben a Sporting Lisszabon látogat majd Torinóba, s Massimiliano Allegri csapata számára mindkét…..
Juventus 2017.10.14 21:21:45
@Ámok: Ne röhögtess...
Az FC Barcelona csapatától elszenvedett csalódást keltő, súlyos vereséget követően a Juventus számára kötelező feladat, hogy hazai pályán begyűjtse a három pontot a Torinóba látogató Olimpiakosz Pireusz elleni csoportmérkőzésen. A Juventus keretének nagy visszatérője Sami…..
Juventus 2017.09.27 21:42:03
@Tomy81: Te nézed egyáltalán a meccset? :-D
Juventus igazgatója, Beppe Marotta úgy véli, a Juventusszal az utóbbi időben hírbe hozott Andrés Iniesta a következő szezonban is az FC Barcelona játékosa lesz. A játékosról az utóbbi időben folyamatosan tartja magát a pletyka, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerződését a…..
Juventus 2017.09.13 22:09:39
@MGB75: Teljesen egyetértek Veled.Nem vártam sokat a mérkőzéstől és ez be is jött,aki esetleg ennek ellenkezőjét állítja az hazudik vagy nem nézi reálisan a helyzetet.
A Juventus hazai pályán, a Cagliari elleni mérkőzéssel kezdi az új bajnoki szezont, s a zsinórban hetedik bajnoki címére törő csapat számára csak a győzelem és a három pont lehet elfogadható a nyitó fordulóban.  A Juventus keretébe bekerült az összes nyári igazolás:…..
Juventus 2017.08.19 19:06:50
@Rikoo: Még nem,de szerintem Berna hamarabb lesz az.
Juventus 2017.08.19 19:27:45
Leonardo Bonucci legutóbbi nyilatkozatában kifejtette, korábbi csapata, a Juventus az előző idényben olyan meghatározó döntéseket hozott, melyek következtében kénytelen volt az AC Milan együtteséhez csatlakozni. A középhátvéd csupán 40 millió euró ellenében szerződött a Bianconeri egyik legfőbb…..
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta nemrégiben egyértelmű jelzéssel szolgált Paulo Dybala kapcsán, akit folyamatosan a Barcelonával hoznak kapcsolatba a napilapok. „Paulo Dybala ártól függetlenül nem eladó.” - idézi a klubvezető szavait a Tuttosport. „Nagyon sok ajánlatot…..
Juventus 2017.07.28 18:57:23
@Apuleius: A "mi a probléma cicusok" is belefér a blog szabályazáta ugye?
Több éve járok ide,de ez szererncsétlen sem semmivel különb mint babo...
A Sky Italia arról számol be, hogy Bonucci átigazolása a Juventustól a Milanhoz lényegében megtörtént. Az előrehaladott tárgyalásoknak köszönhetően az események felgyorsultak és a játékos ügynöke reggel már a részletekről egyeztetett a Bianconeri-vezetéssel. Gianluca Di…..
Juventus 2017.07.14 20:03:03
@Sas Jóska: Próbálom megérteni a mondandódat,de nem sikerül.
Miért pont Marottát szidod?
Egyedül az Ő döntése lehet szerinted,hogy Bonu megy a levesbe?
Pletykák,találgatások vannak jelenleg,hogy miért távozik,de konkrét információ még az illetékesek szájából nem hangzott el.Én nagyon várom a hivatalos bejelentés utáni nyilatkozatokat,de addig bárkit is szidni...
Mindennek megvan az oka és lehet ez a legjobb döntés a jelen helyzetben.
A Juventus továbbra is mind a három fronton versenyben maradt, s a hétközi Bajnokok Ligája-továbbjutást követően most az olasz bajnokságban kell folytatnia a menetelést a zsinórban megnyert hatodik cím felé, hat fordulóval a vége előtt a tabellán megőrizve a nyolc pont előnyt. A harminckettedik…..
Juventus 2017.04.23 21:21:05
@Sas Jóska: Mi már tőled válnánk meg...:-D
A Juventus kedvező helyzetben készülődhet az FC Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára, hiszen a zebramezes csapat február végén megnyugtató, két gólos idegenbeli győzelemmel térhetett haza Torinóba az Estádio do Dragãóból.  A nehezen kiharcolt diadal…..
Juventus 2017.03.14 21:00:27
@preczol: Szia szomszéd :-D
A Juventus Stadiumban elért 2:2-es döntetlent követően, a Juventus rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen a zebramezes csapatnak győzelemre, vagy legalább két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz a Bayern München otthonában, az Allian Arenában. Ez lesz a két csapat…..
Juventus 2016.03.16 23:24:03
@Apuleius: Ezt így is fel lehet fogni,de gondolom te sem tettél volna egy kanyi vasat sem a torinói első félidő után arra,hogy Münchenben hosszabbítás lesz.Én büszke vagyok srácokra,nagyon büszke,hiszen a világ második legjobb (de majd kiderül) csapatát kényszerítettük kemény férfias küzdelemre tartalékosan.Amíg bírták szuflával addig pariban voltunk,sőt...
Juventus 2016.03.16 23:25:37
@norbi9107: Szurkolni kell,nem megemészteni.Nem szidni a játékosokat mert ahhoz nem kell ész;-)
Juventus 2016.03.16 23:28:36
@Apuleius: Az örök optimista...
A Juventus minden kétséget kizárólag beszállt a Monaco irányítójának, Bernardo Silvának a leigazolásáért zajló harcba. A portugál sztárt a Chelsea és a Manchester City gárdája is figyeli, állítja a talkSport. A szakmai körökben magasan jegyzett fiatal tehetség az U21-es…..
Juventus 2015.10.21 09:35:09
@BigP86: Tanuld meg elviselni a kritikát és nem ilyen tapló stílusban válaszolni.
Giuseppe Marotta a Derby d'Italia előtt arról beszélt, hogy klubja számos ajánlatot elutasított Paul Pogba ügyében, és ezek jelentős kluboktól érkeztek. „Hivatalos ajánlatok érkeztek Paul Pogba ügyében top kluboktól, azonban mi azonnal el is utasítottuk ezeket.” - mondta az…..
Az olasz bajnokságban csak botladozó, azonban a Bajnokok Ligája csoportkörében fényes idegenbeli győzelemmel rajtoló Juventus az Európa Liga-győztes Sevillát fogadja. A sorsolás pillanatában úgy tűnt, hogy a hazai szín téren rakétarajtot vevő Manchester City, az előző szezonban…..
Juventus 2015.09.30 21:28:56
@Apuleius: Másnak lehet?
Massimiliano Allegri a Frosinone elleni 1-1-es mérkőzést követően csalódottan beszélt az Öreg Hölgy csapatáról, amely véleménye szerint bárkit képes megszorongatni, ám sajnos bárkitől képes vereséget is szenvedni. A bianconero csapat egy kemény első félidőt követően Simone…..
Juventus 2015.09.24 13:41:21
@pedronegroo: Miért kellene Allegri-t lecserélni???
Biztos ez lenne a megfelelő megoldás?
Juventus 2015.09.24 14:20:55
@pedronegroo: Igen,tökéletes lenne a 4-2-3-1,de nem ebben a szereposztásban.
Rugani max jövőre kezdőként.
Buffon

Lichti-Barza-Bonu-Sandro

Lemina-Marci

Cuad-Pogba-Dybala

Morata
A tavaly a csoportkört kínkeserves botladozással kezdő, majd egészen a döntőig menetelő Juventus számára most fel van adva a lecke, hiszen a Bajnokok Ligája D csoportjából a Manchester City, a Sevilla és a Borussia Mönhengladbach testén keresztül vezet az út az egyenes kieséses…..
Juventus 2015.09.15 22:14:33
A Juventus kijelölte keretét az Udinese elleni szezonnyitó meccsre, amelyre Torinóban kerül sor, és amely megadhatja a Juventus számára a szükséges kezdeti lendületet a bajnokság elején. Az Udinese elleni találkozón a tréner rendelkezésére állhat a sérülésből visszatérő…..
Juventus 2015.08.23 19:41:30
A Juventus a klub hivatalos Twitter oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a soron következő szezontól a csapat francia sztárja, Paul Pogba viseli majd a tízes számú zebracsíkos mezt, amelyben egykor az Öreg Hölgy olyan…..
A Juventus edzője kijelölte a huszonhatfős keretet, amellyel az olasz csapat barátságos mérkőzésen felméri erejét ma este a Marseille ellen. A keretbe visszatért Roberto Pereyra, illetve Mauricio Isla, akik a Copa America küzdelmek miatt kicsit hosszabb pihenőt kaptak. Fernando…..
Juventus 2015.08.02 01:41:54
@KysBé: Ez nem így működik ahogy te elgondolod,leírod és ezt tudod te is.
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy Domenico Berardi, akinek a játékjogát a két klub mindeddig közösen birtokolta, 10 millió euro fejében teljesen a Sassuolo tulajdonába kerül. A mai nap során már szárnyra keltek a hírek, amelyek szerint az olasz U21-es válogatott…..
Juventus 2015.06.25 18:27:22
@hellan: Tegnap belinkeltél egy cikket,amelyet jó lenne a nagyérdemű elé tárni :-)
Az utolsó sorokban van az egésznek a lényege:
"Nem az a kérdés,hogy a Juventus megengedhet e magának egy "világsztárt" hanem,hogy akarja e"
ergo pénzünk van rá,de nem minden áron akarjuk elherdálni.
Az argentin sajtó értesülései szerint a Boca Juniors a Palermo legfőbb nyári kiszemeltjét, Jonathan Callerit ajánlhatja a Juventusnak a torinóiak hazavágyó klasszisáért, Carlos Tévezért cserébe. Mostanra teljességgel nyilvánvalóvá vált, hogy a pillanatnyilag a Copa Américán…..
Juventus 2015.06.24 18:01:58
@KysBé: Még szerencse,hogy ezt nem neked kell eldöntened :-) Tudom ajánlani számodra a tükröt,néha igazán belenézhetnél,bár lehet,hogy szándékosan nem tartasz ilyet :-D
Juventus 2015.06.24 18:02:36
@hellan: jogos ;-)
A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy a csapat védője, Giorgio Chiellini szombaton kihagyja az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőt. Chiellini számára tegnap idő előtt ért véget az edzés, azt követően, hogy fájdalmat érzett a vádlijában. A klub akkor jelezte, hogy…..
Juventus 2015.06.05 09:16:14
A Real Madrid azonnal cáfolta az olasz sajtó azon állítását, amely szerint a spanyol fővárosi klub ajánlatot tett a Juventusnak a számos csapat által áhított Paul Pogbáért, s szezononkénti 10 millió eurós fizetést ígért a francia középpályásnak. A La Stampa mai száma…..
Juventus 2015.05.28 19:38:36
@KysBé: Takony? Több tiszteletet ha megkérhetlek,még ha nehezedre esik is.
Olasz sajtóértesülések szerint, ha idén nyáron Paul Pogba távozna Olaszországból, a Juventus az Axel Witsel-Wesley Sneijder párossal pótolná a középpályást. A francia válogatott helyzete bizonytalan Torinóban, kiváló teljesítménye pedig valószínűvé teszi, hogy a szezon…..
Juventus 2015.04.24 12:57:17
@m.martin91: Mondjuk menne Pogba,Tevez,Lorente,Storari.
Juventus 2015.04.24 13:52:35
@m.martin91: Pedig annyira kíváncsi lennék,hogy kiket hoznál,természetesen a realitások talaján maradva :-)