Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Munchausen

1 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz "reformjai" és nagyívű centralizálási törekvései a természetvédelemmel kapcsolatos intézményrendszert is elérték. Mára odáig jutottunk, hogy végéhez közeledik a környezet-, a természetvédelmi és vízügyi intézményrendszer teljes szétdarabolása.  Mi sem…..
Ki is volt az igazi Jézus? - futnak neki újra és újra a szenzációt kereső és a klasszikus négy evangéliumot nem olvasó, vagy azt “kevésnek” találó történészek, teológusok, laikusok vagy újabban olyan megmondó kedvű szerzők, mint Elter Tamás az Origo “Az elhallgatott…..
Rejtélyes fekete kör tűnt fel nagypénteken az égen Észak-Kazahsztánban, alig 70 kilométerre a fővárostól, Asztanától.  A helyiek videóra vették a jelenséget, ami legalább 15 percen át látható volt, mielőtt eltűnt volna. ..
Munchausen 2015.04.06 20:42:52
Néhány fejben talán picit összekuszálódhattak az események, ezért most vázolom, hogy konkrétan mi történt. A Quaestor csődbe ment, mert a Gyurcsány-kormány semmilyen törvényt nem hozott a keményen dolgozó kisemberek védelmében. Így történhetett meg, hogy a Bajnai kormány a…..
Emailben küldte szét a Fidesz Kövér László szombati, a Magyar Hírlapban megjelent interjúját, amelyben a parlament fideszes elnöke Simicska Lajost ekézi, a Magyar Nemzetet és a Hír Tv-t ellenzéki orgánumoknak titulálja és kiáll a polgári Magyarország eszméje mellett. Nem csak…..
       Tellér Gyula az "illiberális demokrácia" atyja, a teoretikus antiszemitizmus magyarországi apostola Széchenyi-díjat kapott.      Végtelen szeretettel küldjük neki és a főnökének Lily Allen-től a Fuck you very much-t.   ..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Jó Napot! Alulírott Könyvelő Hölgy  azzal a kéréssel fordulok…..
         Vincent:  Simicska úr, ön ma telefonon beszélt Stumpf Andrással, és azt mondta neki, hogy lehet, hogy Orbán ügynök volt és erről az oroszok is tudnak. Tudjuk, hogy ez az egész ügynöksztori egy hülyeség, mi volt ezzel a szándéka?        Simicska Lajos:  Leszarom…..
Munchausen 2015.03.08 23:03:16
 Egyaltalan nincs ekezetem.  A kormanyzat valamifele berrendezest iger a magyar orvostarsadalomnak, annak fejeben, hogy vallaljak, hogy nem mennek kulfoldre es nem fogadnak el halapenzt. Igy akar 100-200 000 forintos berkiegeszitest is kaphatnanak. A problema ez.  (itt lathatoak a brit allami…..
Munchausen 2015.02.24 13:33:45
@sárospataki lány: Hello, videken is lehet keresni joval tobbet mint harminc, igaz en nem vagyok orvos csak doktor. ;-)
Az elet joval olcsobb videken es hosszabb is.
Valaki irta, hogy Newcastleben 2500/ho-ert berelt volna 2 bedroom-ot, azt egy kicsit tulzonak erzem, ennyiert Bath Spa-ban mar 5 bedroom hazat berelhet, nyukaszel amugy is huzatos varos, meg sok a hid.
Ezen túl nincs most értelme sokkal többet írni. A párt közzéteszi a programját, ahogy ma megtettem az elesettebbek és a megalázottak felé, a jövő héten és azt követően is röviden meg fogom tenni a társadalom szerencsésebb csoportjai felé. De nem ez fogja az országot élhetővé…..
A 18. század végén a nagy angol politikust, emberbarátot és evangéliumi keresztényt, William Wilberforce-t állítólag azzal bírta rá barátja, a későbbi miniszterelnök, William Pitt, a rabszolgaság elleni harc felvállalására, hogy nem is olyan rosszak az esélyei, mint hinné. Csak…..
Munchausen 2015.02.14 14:05:32
@unionista: Nincs mas kiut, mint az egyeni demokracia utja, a 21. szazadban ennek a rendszerszervezese, bevezetese semmifele technikai akadalyba nem utkozik, hogy mi akadalyozza megis, azt tudjuk. Nem tagadom, hogy talan szerencsesebb lenne fokozatosan bevezetni, eleinte parhuzamosan szavazhatnanak a polgarok es a kepviselok, mint ahogy majd varhatolag bevezetesre kerul a polgarhaboruk es a politikusok nyilvanos meglincselese utan.
Erősen kezdjük az év utolsó (nem teljes) hetét, hiszen Heinz-Harald egészen összetett és nekem nagyon tetsző posztot írt Ausztriáról, társadalomról, politikáról, hagyományokról, zenéről, sportról – szóval van benne minden, amitől igazán jó lesz egy írás. „Én is…..
Munchausen 2014.12.29 18:26:55
@geegee: Kezd egy kicsit kikopni a PC itt is a mecsetesek korul, nem orulok neki, de annak sem, hogy velemenyem szerint tul puhan allnak bannak a radikalisaikkal.
Megy ez a süket duma, hogy a szolgáltatók nem terhelhetik át a fogyasztókra az internetadót, mivel az adó alanyai az érintett cégek. Agyhalott hívőknek: az ÁFA alanyai is a cégek. És kik fizetik? A végső fogyasztók. Mert így van kitalálva. Na mármost. Ahhoz, hogy a…..
Munchausen 2014.10.28 16:32:32
@bölcsbagoly: Teljesen mindegy mit gondolsz a technikai kivitelezesrol, en biztosan jobban tudom, mellesleg ez a torveny ugysem fog atmenni semmifele szuron, mar akkor hamvaba holt gondolat volt mielott megszuletett volna.
Egyetlen eredmenye lesz, a fidesz ebbe fog belebukni. ;-)))
Munchausen 2014.10.28 16:34:00
@paráznabillegető: Ha minden megkezdett gigabajt utan 150 forint az ado, akkor az a script egy irracionalis szamot tartalmaz ha a maximum 700 forint, ugyanis 700/150=4.666666............... es itt rengeteg 6-os kovetkezik. ;-)))
Kedves sajtó ( mér'nem tudnak megdögleni ezek mind, mint az Origó???!!! )  ne tessék itten kelteni a zavart, ne tessék rárepülni Mindenórás Tábornok úrra, mint döglegyek a mustáros szendvicsre! Ő nem azért van. Meg amúgy is ünnepel. Hogyhogy mit? A Pancserfasz Ellenzék…..
Korábban puritán és plebejus kormányzást ígért Orbán és Szijjártó is. Idézzük Szijjártó egyik 2006-os közleményét, amiben a "luxusbaloldalt" támadta. SZIJJÁRTÓ: "Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket…..
Munchausen 2014.09.27 11:13:28
Az egyházügyi államtitkárság közleménye nevetséges vádakkal illeti a pernyertes egyházakat és a TASZ-t, plusz hazudik, mint a vízfolyás...
Munchausen 2014.09.22 15:25:24
@nu pagagyí: Ott a pont, mellesleg hozzatennem, hogy egyetlen egyhaznak sem adnek egy huncut fillert sem, tartsak el oket a hivok.
Most nem leszek hosszú. Szíjjártó Pétert jelöli külügyminiszternek Orbán Viktor. A rendszerváltás óta ezt a posztot Jeszenszky Géza, Kovács László, Martonyi János, Somogyi Ferenc, Göncz Kinga, Balázs Péter, ismét Martonyi János, végül a most európai biztossá avanzsáló…..
Munchausen 2014.09.20 17:22:20
@maxval a bircaman: Persze tokmindegy sheeple...
A botrányos Belga Nagydíj után egy magabiztos kettős győzelemmel tért vissza a Mercedes csapata, Lewis Hamilton pedig egy nehéz rajt után szerezte meg pályafutásának 28. F1-es győzelmét csapattársa, Nico Rosberg előtt. Felipe Massa idei első dobogós eredményének örülhetett…..
Munchausen 2014.09.07 17:05:37
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
Munchausen 2014.09.02 12:14:55
@maxval a bircaman: Ez nem helyzetelemzes volt, ilyennek lat es nem veletlenul, ezen kellene elgondolkodnod ott a napfenyes Adrian, esetleg kevesebbet kellene inni, art a majnak. :-)
A cím igazságtartalmáról rögtön meg is győződhetünk, hiszen a Rich Kids az Instagramon előszeretettel tárja a „pórnép” elé életét, így most azt is, hogyan telt a nyári szünet. Kell hozzá gyomor. A rongyrázás magasiskoláját mutatják be a dúsgazdag papával és…..
Matolcsy György jegybankelnökként új hóbortra tett szert: amellett, hogy a Monetáris Tanács irreálisan alacsony szintre vitte a jegybanki kamatlábat, a bank szokatlannak mondható ingatlanvásárlásokba kezdett. Bár a jegybanki kommunikáció szerint ez megszokott gyakorlat más…..
Munchausen 2014.08.27 08:49:26
Salzburgból érkezett a mai poszt, melynek szerzője, Gergely, megpróbálta összeszedni, szerinte mi az a 12 dolog, amiben Ausztria különbözik Magyarországtól. Természetesen lehet vele egyetérteni és egyet nem érteni, vitatkozni, a listát kiegészíteni… „Ez egy rövid írás…..
Munchausen 2014.08.26 20:27:52
@bandinyúl: Meglepodtel, hogy hozzaszoltak, egyem a zuzadat. ;-)
Amikor meghallottuk, hogy a Wizz végre repülni kezdi Lisszabont, kellemes borzongás futott végig a tagjainkon. Mert az a város nemcsak egy hely, ami rajta van a látni kell típusú listákon. Ez az a város, ahová úgy érkezünk meg már az első alkalommal is, mintha sosem mentünk volna…..