Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vermine

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A pszichopata kifejezés már nem "politikailag korrekt" a pszichiátria területén, ezeket a személyeket ma az antiszociális személyiségzavar diagnózisával látnák el. A köztudatban talán leginkább a baltás gyilkosok és a legtöbb ember idegszálait izgalomba hozó sorozatgyilkosok…..
A szex egyik legtermészetesebb következménye, és sokak szerint egyenesen egyetlen célja és értelme a megtermékenyülés és a gyerekszülés. De amint bekerült a képbe a gyerek, úgy távolodik az addigi szexuális életünk. Akár jó volt, akár nem, akkortól más lesz. Már a…..
A Lifetime új reality-sorozata még képernyőre sem került, de az USA-ban máris fejcsóválás fogadja, de nem feltétlenül a premier plánban mutatott, elfolyó magzatvíz miatt. A kábeltévé ugyanis Born in the Wild címmel olyan nőkről forgat műsort, akik nem kórházban vagy otthon,…..
Ha nagyon cinikusak akarnánk lenni, akkor azt is lehetne mondani: "Ne legyen életfogytiglan. Legyen 200 év, ami jó magaviselet esetén akár felezhető is". Hogy ki él túl 100 évet a börtönben? Jó kérdés. De még akkor sem biztos, hogy elengedik. Azonban felmerülhet egy másik…..
„Nos, kedves kárpátaljai magyarok, Ez itt Ukrajna! Nem tetszik? Bőrönd-vasútállomás-Budapest! Önállóságot akartok? Kérjetek Magyarországtól egy külön provinciát magatoknak! (...) A magyar itt nem őslakosok. Amikor bejöttek, mi már évszázadok óta itt éltünk.”…..
Sokak szerint egyes állatfajok kipusztulása csak az evolúció eredménye, amit az ember - sokszor káros tevékenysége - csak meggyorsít. Ám tény, hogy állatfajok százait pusztítottuk ki csak azért, hogy például nagyobb termőterülethez jussunk, vagy egyszerűen csak kedvtelésből, vagy nyereségvágyból...
A koppenhágai Birodalmi Kórházban elszabadul a természetfeletti. Lars von Trier paranormális sorozata tabut tört és nézettségi rekordot döntött a kísértetjárta Dániában. Lars von Trier szeret nagy lélegzetű projektekben gondolkodni. Az Európa-trilógia (A bűn mélysége,…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Vermine 2014.02.26 08:15:48
@maltosz: ezt félig-meddig ironizálva írtam :P
a Depresszió tényleg messze nem a műfaj csúcsa, de a többi versenyző mellett még így is kitűnt a jellegtelen tömegből:)
amúgy tényleg nem értek a zenének ehhez a válfajához, otthon is csak Bachot és Vivaldit hallgatok. meg Opethet, Slayert, Loreena McKennitet, Paradise Lost-ot stb :P
...de hát hol vannak ők a Király családhoz képest ugye :DDD
Kedves Szerkesztők!Már nem tudom kihez forduljak vagy mit csináljak...Nem olyan rég, karácsony előtt kiderült, hogy terhes vagyok, bár nem terveztünk nagyon boldogok voltunk, és vagyunk párommal.Én jelenleg nappali tagozaton tanulok és mellette dolgozom egy ismerősünknél rugalmas…..
Többek között erre próbál választ adni a Google Research. Az új kutatás összerakott egy interaktív Music Timeline grafikont, ami megmutatja, hogy egyes műfajok mikor lettek népszerűek, majd mikor felejtették el azokat, mi tartott ki töretlenül, mi volt csak egy rövid ideig a…..
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
Régóta foglalkoztat a téma, hogy miért vonzzák a nőket az úgy nevezett rossz fiúk? Először is tisztázzuk, hogy kik azok a rossz fiúk. Röviden jellemezve a megbízhatatlan pasik. Mindannyian boldog és nyugis életre vágyunk, de egy zenész, egy vad motoros, egy izompacsirta, egy…..
Vermine 2013.11.07 12:56:31
@Master Of Reality: ezzel csak egyetérteni tudok :)
a megélhetési trubadúr is a kisebb ellenállás felé halad. amúgy a szakirodalom megkülönbözteti a Casanova- és a Don Juan-típusú széltolót. a Casanova a mennyiségre és a könnyű meghódításra helyezi a hangsúlyt, míg a Don Juan a nehezen megszerezhető trófeákat gyűjti. persze ő sem a nő értékét nézi, vagy urambocsá a személyiségét, hanem a vadászat és a küzdelem gyönyöre hajtja.
és mindkettő egy szánalmas, belül üres pózer :P
A második mentorházas etap jóval erősebbnek és érdekesebbnek bizonyult, mint az első, és nem azért, mert Tóth Gabi olyan ruhát vett fel a Nagy Döntésre, amiből hol a bolti csöcsök, hol a szeméremajkai villantak elő, így egyik kezével a tetejét, a másikkal meg az alját…..
Vermine 2013.10.07 16:21:12
@áasdklfjáasn: az angol tegezés/magázás stimmel nyelvtörténetileg, de a you mára már átcsúszott általános tegezésbe. ha magáznak, Mr./Mrs./Ms. megszólítással operálnak. tegezésnél váltanak first name terms-re.

a magyar nyelvben isn csak a XVI. századtól van magázódás. előtte tekegyelmed és társai volt az illendő megnevezés.

ja, amúgy jólesett kiadni magamból. a termésemet pedig benevezem a műsorba, sztm fel se tűnne senkinek a többi között :P
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
Vermine 2013.06.27 12:56:14
@klarky: inkább, mint justin bieber, britney, és a többi ízléstelen rózsaszín, giccses fos, amitől az agyuk helyén nyálka termelődik...
amúgy meg erre nem lehet ránevelni a kölköt, anyámék is szécsi pálon meg táncdalfesztiválon akartak tartani, mégis magamtól a metál felé fordult az érdeklődésem úgy, hogy nem volt senki a környezetemben, aki metálrajongó lett volna. és nem lettem baltás gyilkos.
respekt a gyerekeknek, ne hagyják később se, hogy konzumbirkát csináljanak belőlük! \m/
Mert a nép újra vért akar. Vért, bosszút, vendettát. Egyetlen a mentségük most: ezúttal magyart akarnak ölni, így legalább a rasszista bélyeget lemoshatják magukról. Bár nem is tudom, melyik jobb. Faji alapon, vagy csak a gyilkosság kedvéért ölni, öletni? Sima rasszistából…..
Vermine 2012.11.06 13:43:53
@vészmadár (pica pica): nyilvánvalóan ez sem lehet fekete v fehér.
mondjuk a magánvéleményem az, h a katonát és a bérgyilkost elég vékonyka hajszál választja el egymástól, de ez egy tök másik téma.
viszont azért van az a gyilkos, aki beleférne ebbe a kategóriába. itt van mindjárt az aktuális gyerekgyilkosság kitervelője (a nevelőanya) és két végrehajtója (a csövik). na sztm ők igencsak lemondtak az emberi státuszukról...
Vermine 2012.11.06 14:11:42
@vészmadár (pica pica): hát ez a saját farkába harapó kígyó esete lenne, és a végén mindenkit ki kellene nyírni intézményesen:P

de azért sztm aki már a gyerekgyilkosságig eljut, az az emberi sötétség és a visszamaradott, primitív személyiség netovábbja. nem lehet mindent a társadalomra/körülményekre/környezetre terhelni, a viszonylag érett, önálló személyiség vissza kéne tudja fogni magát, és felelős kéne legyen a tetteiért. minden kor szörnyű volt a maga nemében, az emberek önzők voltak mindig stb, de ez mindenkinek a maga harca, körülményektől függetlenül, h lesüllyed-e v sem.
Vermine 2012.11.06 14:50:24
@vészmadár (pica pica): ja igen, ebben egyetértünk, ezek is elítélendők.
Ma egy olyan munkahelyi jelenségről lesz szó, ami közel olyan kellemetlen, mint egy meetingen kicsúszott hangos szellentés vagy pl. ha a főnököd az előbb észrevétlenül beállt a hátad mögé éppen most, amikor ezt a szennyblogot olvasod. A kollégák közötti ajándékozásról van…..
 Sajnálom, hogy sokaknak nem szóltam még, de hazajöttem, és próbálom kiheverni a Cipruson ért sokkhatásokat. Tudom, hogy sokan csalódtak bennem, főleg azok, akik nyaralni jöttek volna hozzám, de sajnos már nem bírtam tovább ezt az egész ciprusi miliőt, a bezártságot, a…..
Végre már a központban vagyok, persze nem a buliztás központjában, hanem a OneStop office-szal szemben, Kapparison. Ugyanott lakok, ahol akkor laktam, amikor úgy volt, hogy csak táncolni fogok, de most sokkal jobb a társaság, mint a múltkor, két magyar lánnyal lakok, a hastáncos…..