Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freya10

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
Kedvenc Viktorunk már nem csak nekünk tartogatja szellemi sziporkáit, hanem külföldi sorstársait is szórakoztatja velük. A kettős beszéd csillió danos nagymestere újabban nem fárasztja magát a helyszínekhez és hallgatósághoz igazított szófordulatokkal, a Központi Ideológia…..
freya10 2011.11.12 14:16:35
@sárkányfő: Nem akartam minden sárkányok sárkányát megsérteni.
Csupán a fő sárkánnyal van bajom. S az nem a sárkányfő.
Bár ha fő a sárkány akkor lehet, hogy nem lesz fősárkány.
Alighanem más nem is hiányzott a mai napból....A Keresztény Civil Szervezetek 5. Országos Fóruma, Parlament. Harrach Péter csepegtetett a hamarosan elkészülő családvédelmi törvényből, amin a KDNP dolgozik.A törvény a szokásos bebetonozott lesz: "Évtizedekre határozza meg a…..
Dobray, Megadja, Szerető: a velünk élő hősök, akik nem féltek a szemkilövető, kardlapozó Gyurcsány-rendszer idején, és nem félnek most sem kiordítani minisztériumi szolgálati autójuk ablakán, hogy kinek van faszhiánya, ki mit merjen követelni az államtól, hogy milyennek is…..
Tegnap demonstráltunk. Sokan voltunk, kurva sokan. Aki ott volt, az pontosan tudja, hogy nem pár száz, nem pár ezer, hanem valahol a tízen-ezrek vége százan-ezrek eleje körül lehetünk. Igazából tök mindegy… piti számháború.De vannak dolgok ami a piti kategória alatt, valahol…..
Szeressük együtt a mi Viktorunkat. De tényleg, komolyan. A csatornalé lassan a szánkig ér, ám a Kedves Vezetőnkből áradó cinizmus még így is röhögésre késztet napról napra. Szerencsétlennek már nincs egyebe, csak a hülyébbnél hülyébb hasonlatok mantrázása, amivel szép…..
Varánusz A Nagy Gumivaránusz Díj 2011.10.18 09:10:00
Kedves Feleim!Igényetek szerint tippversenyt hirdetünk a Nagy Gumivaránusz Díjért.Mostanában visszatérő komment téma Kedves Vezetőnk öltözködési szokása, egészen pontosan lila kravátlijának állandó használata. Divatügyi szakkommenterünk, a szív fészkei szerint a politikai…..
Kedves Vezetőnk lassan népszokássá teszi a konzultációt. Már úgy értem azt, amit ő annak tart. Jellemző ezekre a diskurzusokra, hogy leginkább azok nem kapnak hangot és szerepet benne, akikről szól az egész. Nem volt ez másképp az Országos Érdekegyeztető Tanács helyett…..
Alapvetően hiszek a kulturális sokszínűségben. Ezért ha valaki azt mondja nekem, ő csinálna egy igazi szittya színházat, ahol Dörner György igazgatása és Csurka István segédlete alatt Pörzse Sándor könyveinek adaptációit állítanák színpadra, azt mondanám: csináljátok.…..
Varánusz Pá, kis gazdaság, pá! 2011.10.05 14:45:15
Az unortodox gazdaságpolitika lassan a vánszorgást is befejezve lerogyott a földre, és az utolsókat rúgkapálva várja, hogy megadja neki valaki a kegyelemdöfést. Érdekes, hogy pártunk és kormányunk ezt is milyen hallatlan optimizmussal igyekszik nem észrevenni. Kedves Vezetőnk…..
A Megújul a magyar tanügy elnevezésű országjárás eddigi tapasztalatait firtató kérdésre válaszolva Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy a várható változásokról szóló fórumokon még nem találkoztak "erős kritikai hanggal". És nem szakad rá! De legyen. Ha ez a büdös…..
Barátaim, Napsugaraim, Kedves Holdvioláim! Elérkezett mártírrá válásom napja a NERben is. Kiontott vérem hömpölyög, issza magába a szent anyaföld, zsigereimen vitustáncot járnak vasalt bakancsos sajtómunkatársak. Nem törődnek ezek semmivel, nem számít se tett, se -…..
Két napig nem vagyok itthon, és hazaérve vár a meglepetés: két dolog is növekedett az országban, az egyik a hiány, a másik Orbán pánikja. Időközben a KSH is megerősítette, igen, a nulla az nulla, nincs ezen mit szépíteni. Kerestem, milyen dakota közmondást csujogatott erre az…..
freya10 2011.09.10 11:57:33
@megfontolt: Valószínűleg örülhetnél ha megközelítőleg lenne annyi tehetséged minta blog írójának.