Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Königin

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
Cseke Katinka és Kökény Attila párosa nyerte a Super Tv2 első nagyszabású saját showműsorát, a Nagy Duettet, miután ők voltak azok, akik nyolc héten át a leginkább el tudták hitetni a nézőkkel, hogy rohadtul élvezik azt, amit csinálnak. A második helyezett Bangó Margit -…..
Königin 2013.04.01 16:11:39
@kroky61: nem amatőr módon, hanem érző ember módjára állt a dologhoz. Nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy az emberek különbözőek, különbözőképpen reagálnak dolgokra. Hogy lehet valaki akkora paraszt, hogy elvárja valakitől, aki épp a szerettét vesztette el, hogy emberek közé menjen, énekeljen és bulizzon. Lehet ezzel a hülye szöveggel jönni, hogy amatőr, de elsősorban ő is ember, csak azután következik, hogy énekesnő.
A mai történet arra példa, hogy néha egy telefon is elég, hogy napok alatt megforduljon az ember élete. Gyulával ez történt – a hívás csütörtökön jött, vasárnap már landolt a gépe Németországban. „Informatikusként dolgoztam Magyarországon egy multinacionális cégnél,…..
Königin 2012.11.12 00:19:05
@duke64: A posztoló által megnevezett T betűs szolgáltató csak Németo.-ban lesi ügyfelei kéréseit,szolgáltat normálisan,udvarias az emberekkel.
Ha elmesélném e heti kálváriámat velük...

Ezt elfelejtheted...
Nekünk Németországban a T-től van az internetünk, ezen keresztül működik az IP tv-nk és a vezetékes telefonunk is. Vagyis ha a net meghal, a net mellett se tv, se telefon.
Egy kedd este nem túl régen be is következett a dolog, másnapig vártunk, hátha magától mejavul, de nem, így szerdán felhívtuk őket. Rendben, pénteken este!!! tudnak küldeni valakit. Ha nincs szerencsénk, akkor az illető olyan valamit talál, amit azonnal nem tud megjavítani, és mivel hétvégén nem dolgoznak, így legjobb esetben is hétfőig várhatunk... Én személy szerint nem ilyen gyorsaságot várok el a szolgáltatómtól.
Valami csoda folytán csütörtökre szerencsére magától megjavult a net...
Ügyfélszolgálatot felhívni szinte nem lehet, ma legalábbis nem sikerült, egy idő után feladtuk.

Árakban azért van még pár dolo a lakhatás mellett ami jóval magasabb.
(mi jelenleg kb. 800 eurót (warm) fizetünk 1,5 szobás erkélyes lakásért, ugyanez a keleti részen kb. 400 euró volt).
Szolgáltatások sokkal drágábbak, pl. fodrász vagy egy masszázs, vonatjegyekről nem is beszélve. Helyi bérlet nálunk 80 euró, nekem Jobticketem van (munkahely által támoatott bérlet), így csak 45 eurót fizetek.

Viszont ha bemegyek egy Rossmannba vagy DM-be, ugyanannyiért vagy még olcsóbban veszem meg a dolgokat...
Königin 2012.11.12 00:26:56
@Brother Love: Megengedhetném-e magamnak a rendszeres sportolást (mennyi egy normális konditerem havi bérlete?)

McFit rengeteg helyen van, igaz csak éves szerződéssel mehet az ember (1 év után már csak 6 hónapokkal hosszabbodik), havi díj 16,9 euró...
Königin 2012.11.12 00:34:40
@Zedder: A vizitdíj negyedévente (!) volt 10 euró, de megszüntették.

Megszüntették??? Mikor? Én 2 hete még fizettem...
Renáta Angliában él, saját bevallása szerint nagyon boldogan. Míg a magyar szociális hálón kiesett, az ottani fenntartotta, amikor kellett, mára pedig beilleszkedtek kislányával. „A sorsomra visszatekintve nagyon bánom, hogy nem előbb hagytam el az országot. De nem tehettem.…..
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Königin 2012.10.28 20:07:34
Érdekes olvasni mások tapasztalatait, de egyben bosszantó is mikor valaki ilyen bután áll a dolgokhoz, mint a posztoló. Csak mert egy család ilyen, még nem ilyen az egész ország...
2 éve élek Németorszában, munkám kapcsán emberekkel foglalkozom, így már elégé sikerült megismernem a német népet. Nem jobbak és nem rosszabbak, mint a magyarok, itt is van ilyen is és olyan is. Személyemet érintő negatív tapasztalatom nem volt, így nekem eddig kimondottan pozitív a véleményem róluk.
A pontosság, precízség nekem is feltűnt, hogy nem az erősségük, pedig ez egy sztereotípia velük kapcsolatban, de emellett barátságosak és nyitottak.
Mikor megtudják, hogy magyar vagyok, jönnek a sztorik, nagyon sok németnek van élménye Magyarországgal kapcsolatban (én főleg az 50 és afölötti korosztállyal érintkezek munkám kapcsán), sokan jártak ott turistaként, és az elmondásaikat hallatva kellemes emlékeik maradtak.
Velem is előfordul, hogy azt hiszik, hogy ha magyar vagyok, akkor biztos beszélek oroszul is, de miért kellene tudnia mindenkinek, hogy a 2 nyelvnek semmi köze egymáshoz?
Értékelik a kedvességet, és azt is, ha jól beszéled a nyelvüket, valószínűleg mert van itt elég külföldi, aki hosszú évek alatt sem tanulta meg...

Az már csak mellékesen fordult mega fejemben: minek megy valaki az pair-nek ha nem kedveli a gyerekeket??
Ettől a mondattól kezdve már az egész poszt elvesztette a hitelességét...
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
A Jersey Shore 2009-es permierje óta hajtogatjuk, hogy a magyar közönség megérett egy olyan reality-re, amiben igazi gyökér fiatalokat zárnak be egy villába valami vízparton, adnak nekik piát, kaját, elviszik őket bulizni, és a történéseket rögzítik. A Jersey Shore című műsor…..
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Königin 2011.05.27 00:18:42
@CSÉ: Miért is kellene Kristófnak bűntudatot éreznie?
Szerintem inkább örülnie kellene örök életében, hogy így tett, mert történhetett volna úgy is, hogy a nagy semmivel távozik...

Bűntudatot érezzenek a szerkesztők, hogy a 2. helyezett nem kapott semmit, míg a 3. és 4. meg igen. Ez tényleg ocsmány.
Königin 2011.05.27 00:25:00
@ravaluf: érdekes, úgy tűnik Alíz viselkedését is másként ítélik meg az emberek. Épp előtted írta pár kommenttel valaki, hogy Alíz nem úgy nézett ki, mint aki nem fogja eldobni a labdát, pofákat vágott, csücsörített stab...
Szóval ez igen szubjektív, ráadásul nem hiszem, hogy megítélheted tv-n keresztül, Kristóf meg ott állt vele szemben... Meg össze is volt vele zárva 50 napig...
Bordán Lili (Battlestar Galactica) után újabb magyar színésznő kapott kvázi főszerepet egy Észak-Amerikában készülő sorozatban: Osvárt Andrea a Transporter-franchise (A szállító) sorozatváltozatában lesz állandó szép arc. A 12 részes sorozat a Cinemaxnál forog majd, a…..
Königin 2011.05.22 17:06:52
@Porcelán az elefántboltban: nem keveri, ez az Andrea is volt Bochkor barátnője, bár már nem mostanában volt.
Nagyon szép arca van ennek a lánynak.
Königin 2011.05.22 17:08:33
@Darkcomet: tudod, nagyon sok idomított csimpánz van, aki szívesen eljátszana egy ilyen szerepet, úgyhogy ha ő kapta, akkor valamivel ki is tűnt. És ne mondd, hogy azzal, hogy ő térdelt le, mert olyanból is vannak ezerszámra, akik letérdelnének egy szerepért...
hogyvolt WTF??? 2011.05.19 09:19:00
Tessen megguglizni a "pókmajom" szót, tádá! (Klikkre nagyobb lesz.) Persze, hogy fake, de ettől vicces.  ..
Königin 2011.05.19 10:58:08
@Kürosz: Te homofób vagy?

Én embert még nem ítéltem el nemi hovatartozása miatt, de sajnos ez sok emberre nem igaz.
Nem a nemi hovatartozás a lényeg, hanem az, hogy valaki milyen ember. Érted miről beszélek?
És ha ezt nézzük, Szandra megérdemli amit kapott, tett érte.
Most olvastam a velvestes cikket róla, még most is megpróbálja hülyének nézni az embereket. Ostoba.
Königin 2011.05.19 18:04:35
@Kürosz: Értelmeztem a szövegedet, épp azért reagáltam így, hogy szerintem ez nem erőltetett lejáratás, mert Pókmajom igenis megérdemli a sorsát. Szövegértelmezés! :-)

Tökmindegy milyen kívülről, ha belülről meg ilyen, amilyen...
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
Königin 2011.05.14 17:26:41
@frontember876: lehet, hogy egy forintot sem nyert, de vannak még ebben a játékban néhányan így.
Viszont ezek között nem sok olyan van, aki ember bírt maradni és ezzel váltott ki szimpátiát sok emberből, ő viszont igen.

Okos, értelmes pasas, tudja mit akar, nekem tetszenek a megnyilvánulásai és a nézetei.
Az meg kit érdekel, hogy meleg vagy nem? Na jó, én kíváncsi lennék rá nőként :-), de a róla alkotott vélményemen semmit nem változtatna.
Ha meg nem meleg, akkor meg azt mondom, hogy igényes, miért tenné bele a farkát bárkibe, ha nem jön be neki? Csak azért, hogy az ilyenek, mint te utána azon élvezkedhessenek? Gondolom ezért hiányolod, hogy nem dugott meg senkit, mert nem tudom egyébként miért zavarna...

Mindezek mellett nagyon buta dolog volt Daniért feláldozni magát...
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Úgy létszik, az RTL Klubnál kezdenek rájönni, hogy annak semmi értelme nincs, ha a Rácz-tesók jutnak a döntőbe Alekosz mellett (jelen állás szerint ez a legvalószínűbb felállás), így szépen lassan, de biztosan nekiláttak az egyik szereplő kigolyózásának, mégpedig a lehető…..