Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zovar23

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én is ott születtem, jó lenne, ha ott ásnának el, maximális szeretet. Ezen mégis kénytelen voltam darabokra röhögni magam. Már ötödszörre hallgatom, és jajjajjj... kúszik belefelé. A vágóképen megjelenő polgármester úrral és a csónakon tartott esküvő fotójával együtt.…..
„A kedves lány, akitől annak idején a legdurvább szó a ’hülye’ volt hamarosan egy mocskos szájú fúriává alakult” – Levélírónk egy viharos szakítás után eltöpreng azon, amit exe a szemére hányt és felteszi a kérdést: milyen jelekből…..
zovar23 2011.03.23 16:12:07
@gyvy: Azért ezek észrevehető dolgok, nem kell erre koncentrálni. Volt olyan csaj, aki bepróbálkozott, de egyből leállítottam, hogy legalább ne kamuzzon. Ha nem megy, nem megy, össze kell csiszolódni.
zovar23 2011.03.23 16:13:13
@Kósza:
Az is lehet. De azt csak észreveszed :-)
De legalább szereztem neki egy-két boldog percet. Ha úgy nem, hát legalább így...
zovar23 2011.03.23 16:18:21
@gyvy:
Szerintem nincs igazad. Meg kell ismerni a másik ember testét, reakcióit, mit hogy szeret, mire hogy reagál, stb. Ez nem mindig megy elsőre.
Volt olyan partnerem, akivel 3-4 alkalom kellett, míg úgy kiismertük egymást, hogy minden rezdülésére tudtam, mit is vár. Utána akkorákat szeretkeztünk, mint állat. Iszonyú jó volt
A kezdő félrelépők egyik fájdalmas problémája, hogy milyen helyszínt válasszanak a hűtlenkedésre. Ha egyikük független, vagy van másodlakása (befektetési céllal vásárolt, gyerekeknek szánt kégli), amelyet erre a célra igénybe lehet venni, akkor nem gond, a kényelem…..
zovar23 2011.03.22 13:01:54
@neuromanc:
Ott a pont!
zovar23 2011.03.22 14:38:11
@novákandris:
Én ezen végigmentem. Azt hittem, a gyerekeknek jobb lesz, ha együtt maradunk, pontosabban egymás mellett. De be kellett látnom, nem így van.
A gyerekeknek jobb, ha van két kiegyensúlyozott szülő külön-külön, mint két roncs együtt. És amikor ezt a 15 éves lányom mondja, akkor abban már lehet valami.
zovar23 2011.03.22 15:31:03
@skarlát betű:
Erre valóban nincs megoldás. És hány ilyen van!
Mit válaszolnátok arra a kérdésre, hogy szeretnétek-e New York legdrágább lakásában lakni? Jó Burzsuj-olvasóként vélhetően azt, hogy naná, hogyne, mikor lehet költözni? Én viszont most mégis azt tanácsolnám, hogy fontoljátok meg. Hogy miért? Azért, mert láttam a képeket.New…..
Az alábbi felvetést annyiban pontosítaná a Zugügyvéd, hogy ha lejárt a készülék kedvezményhez kapcsolt hűségidő, vagy a részletre vásárolt készülék árát az előfizető teljesen kifizette, akkor   a szolgáltató alappal követelheti-e meg  a kártyafüggőségét…..
zovar23 2011.02.07 16:29:30
@isti77:
Tudod milyen költségről beszélünk? Kiad egy kódot, amit az egyik márkakereskedésben a dolgozó beüt a telóba, és kész. Kb. 20 forint, nyomda meg postaköltség.
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
zovar23 2011.01.18 06:46:46
@Professor Pizka:
Személyesen láttam, mikor pár éve a Nyugati aluljáróban egy nem az idén barnult fiatalember egy notesszal körbejárta az összes csövit, - az ilyen táblásokat is - és azok odaadták neki a pénzt. A fickó pedig szépen, akkurátusan felírogatta az összegeket a noteszába.
Azóta nem adok senkinek.
tvblog Golden Globe-ot a TV2-nek! 2010.12.15 23:00:00
Kihirdették a Golden Globe-jelöléseket és természetesen a TV2 filmjei és sorozatai sem maradtak nomináció nélkül. Oké, a filmekről egyelőre még korai lenne elárulni, hogy melyiket fogja a csatorna bemutatni (ennyi jelölt közül szinte 100%-os bizonyossággal állítható, hogy…..
Subba Mi van a vodkájukban? 2010.12.09 07:20:00
 Az unalmas környezet és egy szuper társaság milyen jó dolgokat tud kihozni az emberből. ..
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..
zovar23 2010.12.08 11:27:03
@Ártatlan Méz Előd:

"Jogos, ez ellen a szar ellen csak azzal lehet védekezni, ha nem nézed, nem reklámozod. A fanyalgó néző is nézettség.."

Arra nem gondoltál, hogy ha egy hír nem érdekel, nem olvasod el, de legalább nem kommentelsz?
Ha már annyira tiltakozni akarsz...
zovar23 2010.12.08 11:53:24
@A fideszes Járai jól becsapta CIG részvényeseit!:

Úgy látom, simán beférsz Te is a villába.
Rég várt már magyar tévénéző és műsorkészítői annyira érdekes párbajt, mint A 40 milliós játszma és a ValóVilág 4 összecsapását. A párbaj különlegessége leginkább az volt, hogy két élőben sugárzott műsor csapott össze. A VV4 kisebb helyzeti előnnyel indult, hiszen…..
A mindenki kedvenc generálisáról, Foch marsallról elnevezett sugárúton található a legdrágább eladó ház a világon. Nem a legértékesebb, hiszen az Mukesh Ambani indiai burzsuj 1 milliárd dolláros toronyháza, csakhogy Ambaninak eszébe sincsen megválni irdatlan…..
Nem először fordul elő a TV2-vel, hogy olyan műsorformátumra tesz szert, melyet Amerikában sem vetettek még be. Arról már korábban beszámoltunk, hogy november végén elindul a csatornán az Endemoltól vásárolt licenc alapján készülő 40 milliós játszma, s a napokban jelentették…..
zovar23 2010.11.11 10:12:48
@Dö nekszt sztop iz nyugati rélvéj sztésön.:

Lehet, de az RTL mégis jobban ért hozzá, hogy életben tartson egy műsort. Jobban megtalálják a műsoridőt, nem pakolgatják ide-oda, normális arcot találnak hozzá, és egyáltalán, profibb csapattal dolgoznak.
A licenc elvileg leír mindent pontosan, mégis a magyar balf@sz-faktor a TV2-nél verhetetlen...
Az RTL szappanoperája híres volt arról, hogy a sorozatban látható termékeknek nincs márkája, neve - a sör az Sör, a napilap meg Újság, nincs bozótmarketing, termékelhelyezés, a néző arcába belógatott cégtábla. Eddig, mármint, mert a Médiaszerencsétlenség blog kiváló…..
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..
botrany! pittne jolikaek befejeztek a forgatast a kiscelli kastelyban es nem takaritottak el maguk utan a muhavat! - írta kedvenc bloggerinánk felhábordva a Facebookon. Ezek szerint a csábos szájú művésznő mégsem olyan rendes, ahogy azt azok a kiskorú rajongói állítják, akik rejtett…..
Amikor az első plakátot megláttam, vegyes érzések kavaroogtak bennem. Egyrészt örültem annak, hogy a cég marketingesei hajlandóak voltak bevállalni valami szokatlan reklámmegoldást, amiért feltétlenül dicséret illeti őket. Másrészt azt éreztem, hogy a tűzzel játszik a cég,…..
  Jó nézni a különleges fotósteljesítményeket, szédítően kreatív editorialokat, extrém divatkoncepciókat és avantgárd külsejű (most finom voltam) modelleket. De férfiként mindennél üdítőbb látvány, ha egy új kollekciónál minden fakszni és erőlködés nélkül…..
Nehéz elképzelni ezt a történetet, de azt sejtjük, hogy minden résztvevő makirészeg lehetett a folyamat alatt. Két barát összebalhézott, majd annyi időre picit kibékültek, amig az egyik meggyőzte a másikat, hogy tetoválhasson a hátára. A debilebb beleegyezett, és egy…..
zovar23 2010.10.28 06:26:36
@uruk.hai:
Én 92-ben voltam ott. Az igazi f@sz a Nacsa zászlós volt, ha jól emlékszem, dadogott, és az udvaron puskával lövöldözte a macskákat, miközben a katonák jöttek-mentek.
Egyszer feljött, hogy vagizzon előttünk egy nuncsakuval, jól fejbecsapta magát, majd az egyik helyi bennszülött gyerek megmutatta neki, hogy kell. Szó nélkül sunnyogott el.
Régi szép idők...
zovar23 2010.10.28 11:09:17
@uruk.hai:
Halászra spec nem emlékszem.
De mi ellátósok a reggeli tornát egyébként is ellógtuk, helyette cigiztünk a kazánházban, vagy a konyhán.
Melyik században voltál?
Ön nem taxizik, de nem is rokkant de szeretne híres lenni legalább öt percre? Szeretné, ha önről szólnának a hírek? Úgy gondolja, hogy a biztonsági öv csak egy tudatalatti szolgalélek-kreátor? Itt a megoldás. Vélemények az azonos című írásunkról...
B-oldal A cseh Gyöngyhajú lány 2010.09.22 07:45:00
Gabina Goldova vystupuje v poradu Souboj hitu 2008, interpretace pisne Divka s perlami ve vlasech. Avagy Gabriela Godova (kicsit Vincze Lilla-hang) megmutatja nekünk, hogy mennyivel jobb a dal csehül, mint az Omega előadásában - angolul...