Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fragmented__figure

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amivel Vegeta a blograírást, azzal mi a hetet kezdjük. (Csak annyit mondok, hogy a héten egy egész különleges interjú érkezik az oldalra. Csak figyeljetek!)Sziasztok! Ez az első alkalom, hogy írok az oldalra, úgy gondoltam legyen egy végigjátszás, hogy hasznomat is vegyétek…Az…..
fragmented__figure 2011.09.19 21:04:24
@misran: igazad van, a rendőr koma tényleg rosszarc. a 7279 készletben már bűnöző.
fragmented__figure 2011.09.20 18:52:48
@misran: igaz. melléklikkeltem. :)
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
fragmented__figure 2011.08.23 10:40:10
@Styxx: én egy oldalazó gnómnak képzelem...

úgy érzem a vendéglátósokra lett inkább kiélezve ez az írás.
A tegnapi szigetelés rövidke volt, fázós és koncertmentes. Mondanám, hogy bemelegítésnek jó volt, de nem mondom, mert tényleg hideg volt, és ma még inkább az lesz este. Bassza meg.De így legalább van lehetőségem arra is, hogy technikai meg általános dolgokról meséljek…..
fragmented__figure 2011.08.11 13:41:19
Mivel Edward eladta a csónakját a flottaépítési-álmokat kergető Walter Walrusnak, szüksége volt egy nagyobb gépre. Ha valaki mond cukibb legós dolgot a Fabulandnál, az vendégem egy sörre és egy sajtos-tejfölös lángosra a keszthelyi városi strandon. (A főbejárathoz legközelebb…..
2perc Skittles vodka 2011.08.06 10:27:00
fragmented__figure 2011.08.08 18:41:34
Húsz év. Pontosan ennyi van a két oszlop között. Párhuzamos végigpecázás következik. I. Alapadatok Neve: Cabin Cruiser (Jacht – jobb híján) Sorozatszám: 4011 Témakör: Boats Altéma:- Kiadás éve: 1991…..
Figyelem! A hozzászólások feltehetően még mindig a blogmodor sünetelése és karbantartása miatt nem jelennek meg rendesen -  remélhetőleg nem veszett el semmi. Tíz-húsz éve még alig lehetett őket látni az utcán. Akkor még tudták, hogy valóban kisebbségben vannak. Akkor…..
fragmented__figure 2011.07.30 11:52:16
zoli voltam A körülmények 2011.07.29 20:12:00
Lassan hét éve élek Budapesten. Ezen évek alatt, több helyen lakva, többféle szarságot benyelve, a közüzemi (nem)szolgáltatókkal kapcsolatban az egyik legerősebb meggyőződésemmé az vált, hogy a Fővárosi Gázművekben alapvetően háromféle alak dolgozik:1. Vannak az irtózatos…..
Diákszigetnek végképp nem, de már lassan magyarok szigetének se lehet nevezni a Sziget Fesztivált, a jegyárakat elnézve. Egy napijegy 12 ezer Ft. Persze lehet mondani, hogy a kapott szolgáltatásért cserébe ez nem drága, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a célcsoport nem hiszem, hogy…..
fragmented__figure 2011.07.24 22:39:43
@waszabi: totál egyetértek

és különben is két napijegy áráért lehet hetijegyet venni, ha csatlakozol egy mexxes közösséghez vagy mi a retekhez.
Folyamatosan izzok, egyszerűen nem tudok leállni a dühöngéssel. A Hatvannégy Trollmegye nálam mindenképpen elérte, amit akart: sikerült egy számomra nagyon fontos dologba beleszarni.Aki esetleg még nem hallott róla, röviden az ok: a Toroczkai-féle szélsőjobboldali társaság egyik…..
fragmented__figure 2011.07.21 20:15:18
@Flaggx: ugyanez fogalmazódott meg bennem is. ezek ingyen akarnak bemenni omfg...
Sajnos az építgetés nem mindig olyan könnyű, mint ahogy azt elképzelem. A mostani  kifejezetten nehéz volt, pedig olyan biztatóan indult. Kezdetek: Maga a terv már egy hónapja fogalmazódott bennem. Az ihletet a Rocky River Retreathez tartozó baseplate adta. Tulajdonképpen, nem az…..
zoli voltam Szia, Zoli! 2011.06.28 07:11:00
Üdvözöljük Pokorni Zoltánt a blog olvasói között :)))Igen, tegyük egymás mellé ezt és ezt. Sőt, ezt. Még ilyet... a jelek szerint egyébként az alpolgármestere hívta fel rá a figyelmét.Jövök ma még, csak ezt muszáj volt rögzítenem gyorsan. ..
fragmented__figure 2011.06.29 08:10:13
@Balakin: én nem is értettem először, mert régen a környezetem és én is így hívtam a szüneteket.
másrészről meg örülök ennek az átnevezésnek, mert ahogy zoli is említette kezd kimenni a divatból ezen ünnepek megtartása. és most nem a betlehemezésre gondolok.
amerikában például mindenki azt mondja "happy holiday" a merry christmas helyett. pedig a kereszténység gyakorlása nem gáz.
greenpicsa by zolivagyok  Egyébként meg:  ..
fragmented__figure 2011.06.27 16:05:05
@antiloop: de még mennyire. olcsó és nem környezet szennyező. lásd fosszilis energiaforrások.
én atompárti vagyok. ennek a buxának is kijárna :s
A Játékraktár bloggere volt olyan szerencsés, hogy a Toyfairen szpottolhatott pár eddig borzalmasan titkos idei készletet. A posztban külön is kiemelt 4645-ös kikötő meglepett a zöld hajótesttel, és a konkrétan classic town időket idéző, már-már kedves ipari épülettel. A daru…..
fragmented__figure 2011.02.15 20:29:15
@devDavid: nekem is ez volt az első gondolatom, amikor megláttam rabruhás figet. minek erőltetni a bűnözést. gyerekkoromban simán megoldottam a rabló dolgot egy átlag fig kinevezésével.
ebben a formában ez 'ünneprontó' :(
A Totalcaron és itt a Kockablogon láttam a posztot, ahol Lego kamionokról volt szó. Ott találtam meg a 621-es Shelles nyergesvontatót (1970) és eszembe jutott, hogy ezt én is meg tudnám csinálni, mert van dögivel anyagom a hetvenes évek legelejéről. Arról nem is beszélve, hogy…..
fragmented__figure 2011.02.15 20:24:51
@Haynau: @tutuka: a 21 esztendőmmel valóban nem éltem még ezek a járgányok korában. tehát sajnos nem önt el a nosztalgia.

és való igaz, az akkori kockákból mást nem lehetett kihozni.
Nem menekültök Valentin haragja elől! Még ez a blog is beáll a sorba, hogy romantikával riogasson és tántorítson el titeket az igaz szerelemtől és romantikától.Miután kikerült a legutóbbi posztom, az jutott eszembe, építhetnék valami kis egyszerűt. Valamit, ami nem csak a…..
Mindenkinek megvan a 35., 36. és 37. parancsolat? Tartani is akarod? Akkor figyelj!A blogon egyre másra jelennek meg nagyszerű alkotásaitok, amik nagyszerűen mutatják, hogy nem kell messzire menni egy jó MOC-ért. Tutuka már sokszor ösztönzött titeket, hogy építs, alkoss, gyarapíts,…..
fragmented__figure 2011.02.10 11:32:45
@Scorpicore: szerintem nem néznéd jó szemmel, ha valaki a te tolladdal ékeskedne. és ez a könyvtámasz pont olyan, hogy nagyon egyedi és jó. remélem érthető voltam :)
fragmented__figure 2011.02.10 23:33:30
@Llew: személyes sérelmet vélsz felfedezni? mert ne haragudj, de rád nem céloztam semmilyen formában.
és igen, elképzelhető, hogy vannak könyvtámaszok, és lehet, hogy törpösek is, de azért ilyen minőség munka nem hiszem.
na mindegy, elképzelhető, hogy csak én paranoiázom túl.
A Fringe eddigi első és egyetlen duplarésze ott folytatódik, ahol abbamaradt. Walter és Olivia odaát rekedtek, Waltert meglőtték, Olivia összefutott William Bellel, mindeközben pedig Walternatív arra készül, hogy fiával hozza működésbe a másik világot elpusztító szuperfegyvert.…..
fragmented__figure 2011.02.10 11:43:15
@Micimedwe: én meg a második évaddal voltam így. alig motivált valami, hogy nézzem. viszont most a harmadik évaddal nem bírok betelni. tűkön ülök a következő részért ami holnap lesz, jepp!
A készletek normális képeivel együtt a licenszelt készletek szokásos velejárójáról, a videojátéról is kiderültek részletek de legalábbis a trailer. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides néven érkezik majd májusban. Vicces, szép, hangulatos, ráadásul elég legó. |…..
Az elfeledett készletek sorozat sikerén felbuzdulva egy újabb történeti-jellegű posztfolyamba fogunk bele. Magyar katalógusokon keresztül mutatunk be teljes éveket. Bizonyára sokaknak ismerősek lesznek a képek. Ez is a célunk: emlékezni, rendszerezni, fanyalogni, vagy éppen…..
Pont két hete mutattuk be JTH781 gigantikus rendőrségét. A palota minden bumforditása, óriási méretei és számos hiányossága ellenére szinte mindenkit lenyűgözött. Gondoltam, nem lenne rossz többet megtudni az épületről és a mögötte álló alkotóról, megkerestem hát J.T.…..
fragmented__figure 2011.01.25 11:35:21
@Gibbons: szintén. így egy kicsi kiábrándultság van.
Megint egy újdonság - illetve egy facelift, hiszen rabszállító eddig is volt a rendőrség-programban, 7245-ös számmal - a cikkben lesznek bőven összehasonlítások. Hogy jobb lett-e mint elődje? Lásd alant. A 2011-es év minden jel szerint a rendőrség megreformálásának éve lesz,…..
Lezajlott a Rossz Pc Junior oldal karácsonyi Oscar díj "átadója", ahol két igen szép eredményt is sikerült elérnünk. Az első kategória, a közönségdíj. Itt mindenki szavazhatott az általa legjobbnak talált nevezett videóra, itt egy szavazat híján csúsztunk le…..
Bár számok nem állnak rendelkezésemre, megkockáztatom, hogy a játékpiac egyik legnagyobb dobása volt a tavalyi évben a LEGO társasjáték-garnitúrája. (Bár 2009-ben jelentek meg az első dobozok, az igazi áttörés tavaly volt.) Egész biztos vagyok benne, hogy rengeteg dobozt tettek…..
fragmented__figure 2011.01.06 15:22:39
@mestska: nekem a londonos, én is csak ajánlani tudom. de sajnos erre hatványozottan igaz, hogy minél többen annál jobb. de azért egy 4 tagú család is el tud vele szórakozni.
fragmented__figure 2011.01.06 19:42:53
@mestska: londonban kell baragolni taxical metroval és busszal. london van a játéktáblára pingálva.
harminc Bőr alá 2011.01.06 12:55:00
A tetoválás messze van attól, hogy egyszerű műfaj legyen, ha éppen nem részegen ül vagy ültetik be a székbe az embert, bár nem tudom, hogy a valóságban is megeshetne-e  egy ilyen történet? A hatkerben van (volt?) egy némi álszerénységgel Izabella Kávézónak nevezett…..