Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dömen

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
Valamiért a zsidó humor nagymestere, Woody Allen egyik női figurájának szavai jutottak eszembe a Duna Arénában.  ..
Dömen 2017.07.22 18:47:46
@morph on deer: ez tényleg borzasztó poszt... rögtön az első mondat: "Június 16-án, a 10 méteres női szinkronugrás döntőjét néztem meg a Duna Arénában..." ja, persze, június 16-án...
Pár perce ért véget a Nike kísérlete, a Breaking2, amiben kísérleti körülmények között próbálták két óra alá vinni a maraton legjobb idejét. A monzai F1 pálya 2400 méteres szakaszán, váltott iramfutókkal, menet közben feladott frissítőkkel, tehát versenyen nem érvényes körülmények között, Eliud…..
Dömen 2017.05.07 14:59:15
@Gyikarc: rúdugrás
Futóblog A futás mennyire olcsó? 2015.01.06 10:51:37
Megfogadtam magamnak, hogy sokkal jobban figyelek a futás közbeni kajálásra. A melegben inkább gyümölcspürét részesítem előnyben a géllel szemben, hűvösben jöhet a kicsit nagyobb energiájú gél. Sajnos mocsok sokba kerül, ha minden hosszúra ilyeneket zabálok. De hát tudjuk,…..
szerju Vulkántúra #8 2014.12.15 14:47:08
Van decemberben egy túra, amit jobban várok minden évben, mint a karácsonyt. Pontosan 10 éve voltam rajta először, és azóta megyek minden évben, ha csak tehetem. Csabával indítottuk el a hagyományt még 2004-ben, de néhányszor azért ki kellett hagyni: 2007-ben Angliából nem tudtunk…..
Merényi Dániel riportja Sokszor gondolkodtam azon, hogy miért is nem fogtam bele valami sokkal egyszerűbb vállalkozásba. Mondjuk lenne egy frankó kis diszkontom egy panelház alatt. Reggel szépen meglibbennének a fagyis zászlócskák, ahogy a lemezajtót szélesre tárom, esténként…..
Dömen 2013.05.16 18:17:29
Magyarország újabb, meglehetősen kényes és bonyolult ügyét vesszük sorra a most induló blogsorozatunkban, amikor a döntő jelentőségű Alaptörvénnyel, illetve annak közjogi rendszerével foglalkozunk.  Két éve annak, hogy Schmitt Pál akkori köztársasági elnök ezen a napon…..
Az Európai Unióra mint a civilizáció magasabb rendű formájára történő hazai ballib hivatkozás hitelességének talán vége van. Európa utolérése, Európa fogyasztási igazolása mára halott. Az európai kulturális fölény állítása globálisan sohasem volt más, mint rasszista…..
Józan Paraszt Matolcsy fő bűne 2013.03.04 08:59:26
A nagy cégek saját teljesítményüket mutatószám-rendszereken keresztül mérik. Mindig van egy csúcsmutató - ami átfogva az összes mutatót, legjobban leírja, hogy jó, vagy rossz irányba mennek a dolgok a vállalatnál. Ilyen mutató lehet például a profit, a részvényárfolyam…..
Dömen 2013.03.04 19:31:34
@Makkasz: így van, nekem is ez tűnt fel... ez így kezelhetetlen, és emiatt csúsztatásnak tűnik az egész, nem hitelesnek...
szerju Szilveszter 2012 2013.01.06 19:11:03
Idén ismét rendhagyó szilveszteri mulatságban volt részünk. Bár lehet, hogy már nem is nevezhető rendhagyónak, hiszen a tavalyit is hasonló szellemben töltöttük el, és remélem még sok ilyennek leszünk részesei. Mindenesetre az talán elmondható, hogy a társadalom számára nem…..
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
Dömen 2012.04.26 00:15:47
szerju Medvenyak és társai 2012.03.19 22:17:00
Barlangászegyesületünk egyik oszlopos tagja bevállalta az év első hosszú hétvégéjének megszervezését. A Trieszti-karsztot nézte ki célterületnek, némi utánanézés után kiválasztott ott néhány érdekesnek tűnő barlangot, felvette a kapcsolatot a helyi erőkkel, és jól…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
A hazai autópályákon nem sok útszakasz van, ahol egy irányba kettőnél több sávot lehet használni, holott még pár helyen jól jönne (pl. M1, M5 végig, M7 mindkét irányba a Balatonig). Persze már annak is örülni kell, hogy vannak autópályáink. Egyesek feltennék a kérdést, hogy…..
Az MSZP igényt tart a volt miniszterelnök mindkét lábára, a mellizmára és az egyik heréjére. A többit viheti a Demokratikus Koalíció. Úgy tűnik, hogy nem megy zökkenőmentesen Gyurcsány Ferenc távozása az MSZP-ből. Bár Gyurcsány kijelentette, hogy egyetlen gombostűt sem…..
Ma Gyurcsány Ferenc az ügyészség előtt, az Index szerint azt mondta:  „rá kellett jönnünk, hogy évek óta más zajlik, nevezetesen az, hogy a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára”. És akkor lehet sajnálni, szeretni, utálni, szopni, nyalni, ütni,…..
Dömen 2011.10.03 22:15:36
@weisz manfréd huba: nem hiszek a "NÉPBEN", főleg nem a "JELENTŐS NÉPBEN". Hogy mely ember kerül a csúcsra, az nem a néptól függ, az a "JELENTŐS" ember zsenije. Orbán is és Gyurcsány is egy zseni, félreértés ne essék, Hitler is egy zseni volt, elképesztő hogy tudta maga mellé állítani a tömegeket.... és hát mi lett belőle.... és akkor most mondjuk azt, hogy a német nép az nulla.... láthatjuk - túlzással persze - hogy miért él még Európa...
Csak remélni lehet, hogy a NÉP idejében észreveszi a selejtet, és nem engedi, hogy túl sokáig maradjon a volánnál.... na itt jön be a JELENTŐS NÉP ereje.
szerju RIP 2011.05.17 11:23:07
Egy hosszú barátság ért ma véget. 2004-ben kezdődött, amikor München külvárosában egy boltban megláttam, és egyből tudtam, hogy ő lesz az igazi. Sok helyen jártunk együtt, mindig hűségesen gurult alattam. Télen sem tétlenkedett, hómentes időben akkor is róttuk együtt az…..
WITCH ( http://witch-ironman.blog.hu ) terheléses maraton beszámolóját és felvezető, mondhatni "intro" posztját olvashatjátok az Ironman élményei előtt. Enjoy! — Józsi Winkler maratoni futása után (nevezetesen hogy milyen célt lehet kitűzni még a 42 km után)…..
Dömen 2010.08.27 12:29:51
@viito: igazából nagyjából egységesen 4-5 km-rel rövidebbet mér mindenki, így ha méréstechnikailag nem is, statisztikailag alátámasztható a 4-5 km minusz.
Dömen 2010.09.01 18:55:35
@T1GRIS: No jól van, akkor mégsem vágok eret magamon....

.... a lényeg, hogy látom mindenki javítani akar, (még WITCH is, láttam a blogján, hogy már elemzi a felkészülést) ez már tetszik :-)) hajrá mindenkinek!! Nem csak az ironmanre, hanem a hétvégére, illetve a maratonra is.
Dömen 2010.09.06 13:11:29
@monerd2: én tényleg azt hittem, hogy 50 perc alatt már nem lehet leFUTni a szigetkört, vagyishogy annak a fele már séta, fele futás... vagy rosszul nézte az órát... csak ezért hitetlenkedtem...
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
Dömen 2010.06.25 13:04:46
@redlands: Nem a bőrszín alapján szereti, vagy nem szereti....de filmvezér jól kisarkította a lényeget az osztrák pin-pong csapattal...
Egyébként egyetértek, hogy a cikknek nem sok értelme van a 3. évezredben, de nem rasszista...
A rasszista valamelyik bőrszínt nem szereti, itt nem erről van szó...