Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evanagy

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nejlon A legnagyobb faépítmény 2011.05.18 08:15:00
A spanyoloknál, Sevillában épült ez a világ legnagyobb fából készült építménye. Az ára is nagy volt kb. 90 millió euró. Nagyobb mint Noé bárkája volt...                              ..
Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Tartós, professzionális eredményt érhetünk el a költségek töredékével is, ha otthon festjük hajunkat.      Ha úgy érzed hajad színe elhalványítja szépségedet, válassz egy…..
„De legalább nincs benne csalamádé.”   A valós problémákra fókuszáló, pragmatikus politizálás jegyében újabb szakaszához érkezett a közterület-átnevezési hullám. A fővárosi közgyűlés hajléktalanok és aktivisták kereplős közjátéka után átnyomta több…..
evanagy 2011.04.28 16:50:06
Miután tavaly első magyar párosként pontot szereztek a rali-világbajnokságon, Turán Frigyes és Zsiros Gábor most arra vállalkozik, hogy komplett sorozatot teljesítsen. A magyarok hét versenyen állnak rajthoz a Szuper-2000-es kategóriában (SWRC).Talán sokan emlékeznek még rá, hogy…..
Eddig nem jött túl sok bíztató hír az új Alien előzményfilmekről, a stúdió és Ridley Scott a költségvetésen és a korhatár besoroláson vitázott és állítólag egy évvel csúszik a tervezett premier (bár ezt gyorsan meg is cáfolták). Az űrlény rajongóinak némi fényt…..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy nem vagyok elfogult a Ferihegyi repülőtérrel, ha valami jót látok, ugyanolyan szívesen megírom, mint amikor valami bosszant. Következzen most egy olyan poszt, amit kimondottan lelkesen írtam. Előzmények: az elmúlt hónapokban többször is…..
  Csernobil az 1986-os nukleáris katasztrófa helyszíne a mai napig tiltott terület. Az erőmű alkalmazottai számára épített város, Pripjaty ma is ugyanúgy áll, ahogy 24 évvel ezelőtt az evakuálás során elhagyták lakosai. A kísértetváros a katasztrófaturisták és az…..
A tegnapi napon lehetőségem nyílt bepillantani a Skycourt kulisszái mögé: Stephan Schattney, Budapest Airport fejlesztési-igazgató, Hardy Mihály Budapest Airport kommunikációs igazgató és Tima Zoltán építész vezetésével. Ferihegy modernizációs beruházásának…..
A diszkont repülés nagy előnye a többnyire kedvező árú repülőjegyek mellett, hogy repülésünket nagyon rugalmasan szervezhetjük meg. Ha egy rövid, akár egy- vagy kétnapos útra van időnk vagy kedvünk, akkor ezt minden további nélkül, könnyedén megszervezhetjük.  …..
Lóri küldte az alábbi beszámolót, köszi.Az eredeti cél Szardínia volt, de valahogy nem találtunk megfelelő helyen megfelelő szállást. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve megnéztem a booking.com-on, hogy milyen lehetőségek vannak a Kanári –szigeteken.Amit láttam, az…..
Ma 21.10-kor indul az utolsó Ryanair gép, az FR1024-es számú dublini járat. Vélhetően nem csak ideiglenes a kivonulásuk, nagy tétekben lehet rá fogadni, hogy egy jó darabig nem látunk ilyen gépet Ferihegyen. Sármelléken esetleg, ők megint bizakodnak, hogy  tavasszal rájuk…..
A múlt héten a Nobuban ebédeltem, ami egyfajta áttörést jelent a gasztronómiai tekergéseimben. Kettő plusz egy étteremről tudtam, hogy kiemelkedik, kiemelkedhet a hazai mezőnyből: a Costesről, a Chateau Viszről, meg a Noburól. Az előbbi kettőről egyszerűen tudni lehet, hogy jó,…..
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én, ha városnézésre megyek, szeretem jó előre megtervezni a programokat. Ez persze rengeteg időbe telik, bújva az útikönyveket, térképeket és az internetet. Azonban nemrég indult egy remek ingyenes online szolgáltatás a Plan the perfect trip…..
Teljesen ingyenes gyakorlatilag egy kis logikai játékon kell részt venni, beregisztrálni a nyereményjátékra; mindenki aki végigjátszotta részt vesz a sorsoláson, és nyerhet egy Sony Ericsson Xperia X8-as mobiltelefont.Összesen 5 db telefont sorsolnak ki!A Játék 2010. November 11.-től…..
"A nyeremény egy síelős hétvége Svájcban. 2 fő részére szóló repülőjegyet lehet nyerni a SWISS közvetlen Genfi járatára, turista osztályon, és 3 éjszakára szóló szállást a Wallisban, egy 3 * szállodában reggelivel, 2 napos síbérlettel!A nyereményjáték 2010.…..
Nyerjen iPad-et!  Csapjon le az idei év legstílusosabb kiegészítőjére, egy iPad-re! Játsszon velünk, hogy az Öné lehessen! Garantáltan mindenki irigykedni fog Önre, hiszen közvetlen és azonnali hozzáférése lehet a legújabb trend-és stílustanácsokhoz, divathírekhez, hogy…..
Wallis – a határtalan szabadság!  Nyerjen egy hétvégét Svájcba! Síelés szerelmeseinek egy 2 napos ajándék síbérlettel!  Svájc legnagyobb bortermelő és szőlészeti régiója kincsek egész sorát rejti, a régió gasztronómiája  garantálja utazásunk ízbeli…..
A lengyel mopedgyártót régiónkban jól ismeri minden 30 év feletti hímnemű. Most a Romet egy kétüléses elektromosautó tanulmányt mutat be a kölni Intermot 2010 kiállításon. A 4E név az Electric, Economic, Ecologic, Easy szavak kezdőbetűiből állt össze.Forrás: NitroBahn...
Olvasónk nem igazán ért egyet bankja kamatpolitikájával és azon gondolkodik, hogy panaszt tesz.CHF hitellel rendelkezem, szerencsére nincs problémám a törlesztéssel (és nem is szándékozom az árfolyam miatt panaszkodni, ez minden devizahiteles számára jól ismert kockázat volt),…..