Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyulakkal álmodó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Készítettem nektek egy klipet az idei Csíksomlyóról. Hangulatos volt a keresztek vonulása, amikor a környező falvakból énekelve megérkeztek a tömegek Csíksomlyóra.   Böjte beszéde egyszerű volt (inkább tisztelem azért, amit tesz és nem azért, amit beszél) -, de…..
nyulakkal álmodó 2010.06.26 06:59:54
@severinus: Leesett!
  Még február végén határoztuk el, hogy elkészítjük Pécsről a világ legnagyobb, 27 gigapixeles panorámafotóját. Azóta a választási és kormányalakítási őrület, a Biszku-film és hasonlók kötötték le erőink nagy részét, de közben azért az óriásfotó ügye is…..
nyulakkal álmodó 2010.06.25 22:40:44
@jan: Ez jó kérdés.
    Nincs ilyen rovatunk, de most az üzemi híradó szpíkerének maskaráját öltöttük magunkra. Ez a blog a Reakció-blog utódja, annak meg az Utolsó Figyelmeztetés a szülőanyja, mely az ősidőkben belső Fidelitas-kiadványként alapozott meg valamiféle, a mainstream…..
  Az Európai Unió többé-kevésbé egységes, új banki adó(ka)t kíván bevezetni tagországaiban, mellyel célja, hogy finanszírozza a mostani és az esetleges jövőbeli bankválságok költségeit. Az új adó indokai között előszeretettel említik, hogy így nem a lakosságnak…..
nyulakkal álmodó 2010.06.25 07:37:25
@eN: "most mindenkinek szar, a banki alkalmazottaknak is szar lesz egy kicsit, de legalább középtávon nem lesz az"

Bírom az ilyen kinyilatkoztatásokat. Honnan tudja, hogy mi lesz? Szerintem Ön túlzottan optimista. Ami mondjuk még mindig jobb, mint a köldöknézés. :)
nyulakkal álmodó 2010.06.25 09:19:22
@eN: Ez így már elfogadható. :)