Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenbubu

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom csak mostanában, a sokadik évad környékén kukkantottam bele az Észbontók című magyar kvíz-show néhány epizódjába (mert egy ismerősöm beszélt róla hitetlenkedve) és azonnal leesett az állam. Miután felszedtem a szőnyegről nem tudtam megállapítani, hogy mit érzek: egyszerre voltam ledöbbent,…..
zenbubu 2021.06.13 21:46:28
Hja
Charles Grodin is elment 86 évesen, de ne a kedves, bár bugyuta Beethoven-filmekből emlékezzünk rá, hiszen ott a nagyszerű Éjszakai rohanás Robert de Niro oldalán. Ha nem ugrana be, ez az a szuper '88-as road movie, amiben De Niro kíséri a csaló Grodint át az Államokon, repülőn, buszon, vonaton,…..
zenbubu 2021.05.19 19:31:07
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
zenbubu 2020.07.12 14:20:16
Hja
Forró vízben fürödni egy átlátszó medencében, a Balaton közepén, hegyszigeteket csodálva, azért elég menő lett volna.  ..
Harminc évet lehúzni egy munkahelyen marha sok idő. Egy zenekarban ennyit lehúzni sem kutya, és tutira megviseli az embert, akármennyire is szereti. Tizennégy albumot összehozni, amiből jó pár darab klasszikussá válik az évek alatt, szintén nem semmi dolog. Az új Tankcsapda album, a Liliput…..
MovieCops ÜVEGTÖRŐK 2019.08.12 06:00:00
Az Üvegtörők című zenés angol filmet Brian Gibson rendezte a saját forgatókönyvéből. A főszerepet a pályakezdő Hazel O'Connor alakította, aki maga írta és énekelte a betétdalokat. A forgatáshoz szükséges hárommillió dollárt az executive producer, Dodi Fayed biztosította, aki – mint tudjuk – 1997.…..
Mik lehetnek az év filmjei?   Bár lassan vége az évnek, azért még van bőven puskapor a stúdiók mellényövében a következő 6-7 hétben. Lassan körvonalazódik, hogy mik lesznek ott az év legjobb filmjeinek mezőnyében. Azt ugyan nem lehet mondani a tavalyi és az azelőtti évhez hasonlóan, hogy…..
zenbubu 2018.11.16 19:21:57
A téli olimpia egyik legelképesztőbb jelensége az észak-koreai szurkolócsapat hölgykoszorúja, akik a Kwandong jégcsarnokban, Gangneungban debütáltak hatalmas közönségfigyelem mellett...
A múltkori cikkem, 'A világ 10 legszebb vasútvonala' elképesztő sikereket ért el: több, mint 75 ezren néztétek meg egy hétvége leforgása alatt, amit ezúttal is nagyon köszönök! Most a világ leggyönyörűbb autóútjait válogattam össze nektek, amelyeken az utazás nemcsak mesés, de minden bizonnyal…..
zenbubu 2017.09.25 13:09:56
Barátaink meghívtak Gárdonyba egy pár napra, hogy meneküljünk el a hőség elől. A háziasszonyunk öccsével már jártam kinn a tavon tavaly horgászni, most is kimentünk. Ahogy tavaly elfogtam előle a halakat, úgy most 3-3 halat nem fogtunk. Azért kaptunk tőle halászlevet! A poszt viszont nem a…..
Ha valaki túlsúlyos, főként ha kórosan az, első gondolatunk, hogy sportolnia kéne. Abba azonban ritkán gondolunk bele, hogy egy bizonyos túlsúly felett a sport már nem csak kellemetlen, hanem veszélyes is...
zenbubu 2017.09.05 14:57:33
@szemétpasi: Nem, nem akartam ironizálni! Az egyén számára valóban hasznos lehet a sportolás, de az emberiség, meg a bolygó melegedése szempontjából az igenis luxus, hogy például tömegek túltápláltak, amit konditeremben próbálnak ellensúlyozni, ahová városi terepjáróval járnak! Nem kifogásolom, ha valaki gyalog, vagy kerékpárral kimegy kapálni a kukoricásba, és megtermeli az élelmiszer szükségletét, és ettől még edzettebb is lesz, mint ahogy leírtad - a továbbiakkal mind egyet értek.
zenbubu 2017.09.05 15:02:13
@igazi hős: bocsi, az előzőt a tiédre szántam :-)
@szemétpasi: és a tiédre is
Roger Waters személye, személyisége eléggé megosztó, alapvetően a Pink Floyd-ot szerető emberek kétféle módon viszonyulnak hozzá. Egyik fele szerint korszakos zseni, aki nélkül Pink Floyd nem lehet igazán az, a másik felük szerint pedig egy pénzsóvár tróger, akinek önzése és…..
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
A mozi lassacskán beköltözik a nappaliba. Ez nem csak annak köszönhető, hogy az emberek egyre lustábbak elmenni a filmszínházakba és nem is csak az önmaga paródiájává váló Hollywood tehető felelőssé. A fő indok nemes egyszerűséggel az egy csatornára jutó minőségi szériák…..
42. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük azt a 7 filmet, amiben a legjobban szeretjük ezt a karizmatikus színészt. 7. A part Leonardo ebben a filmben nem más, mint a mai fiatalság vátesz költője. A filmben olyan átéléssel játssza el a mennyországra rátaláló, majd abból kiutasításra kerülő…..
zenbubu 2016.11.12 18:20:58
GNL911 Ki volt Kolumbusz Kristóf? 2016.11.09 06:14:00
Barcelonában ismét a viták középpontjába került Kolumbusz Kristóf, akinek szobra 1888 óta áll a városban, annak kapcsán, hogy a katalán nacionalista CUP párt (Candidatura de Unitad Popular) el akarja azt távolítani, de a helyi önkormányzat eddig elutasította. A La Vanguardia…..
Sosem tagadtam, hogy Tarantino az egyik kedvenc írom. Nem igen létezik nála már a kicsit szeretem vagy néha bejön átmenet. Mostanság divat utálni, vagy nagyon szeretni. Szükség van ilyen ellentmondásos, kissé egoista karakterekre a filmvilágból, aki olykor félpiásan lyukat dumál az Oscar hallgatóság…..
NemGogol Ez meg itt most mi? 2016.03.30 14:53:37
A csinos Szalai Vivien kedvesen mosolyog egy színes kiadvánnyal a karjaiban "Ilyen talán még soha nem volt: a 18-49-es kereskedelmi szempontból fontos korcsoportban (a reklámozók itt költik a legtöbb pénzt, ugye) a múlt héten írd és mondd, egy félórás sáv volt a 16:30 és 00:00 közötti időszakban,…..
zenbubu 2016.03.31 08:58:59
Október 15-én jön az Észbontók második évada a Viasat3 műsorára. Ugye ez az a műsor, amiben két csapat verseng egymással abban, hogy melyikük tudja eltalálni, milyen választ fognak adni a vicces agyhalottak hótt egyszerű kérdésekre. Ilyen szereplőkre számíthatuk: ..
A QS idén is elkészítette a világ legjobb egyetemeinek toplistáját, ahol az üzleti és menedzsment képzések alapján rangsorolták az intézményeket. Nem kevesebb, mint 42 szempont alapján állították össze a toplistát, többek között az intézmény tudományos hírneve, az oktatók…..