Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyűrött Papír

0 bejegyzést írt és 880 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jellemzően a vírus által legveszélyeztetettebb korosztályt mozgatják. Nem sok idő van már a vasárnapi szertartásokig, de talán még nem késő...
Gyűrött Papír 2020.03.14 20:36:49
Futóblog Szmog felett 2016.01.27 21:04:39
Ugyanúgy indult ez a reggel mint a többi. Reggel fél 6 kor keltem. Szokásos napi menetrend, majd kitekintettem az ablakon, hogy vigyek-e fejlámpát vagy nem. A nem mellett döntöttem. Ködben úgy sem látszik semmi. Talán a hegyen picit tisztább a levegő, persze itt is nagy a köd, nyálkás, a terep…..
Gyűrött Papír 2017.07.22 20:12:58
Gyűrött Papír 2018.04.20 13:24:04
Gyűrött Papír 2020.01.18 18:52:44
Lehet, hogy most azt hiszed, hogy a legendás filmszínészről fogsz olvasni. Hát nem! Anglia legőrültebb, legveszélyesebb és valószínűleg legerősebb rabjával ismertetlek meg. forrás: ozy.com Na, nézzük, hogy mit is kell tudni a csávóról! 67 éve Michael Gordon Peterson néven anyakönyvezték.…..
Olvasónk nem olvasta azokat a posztokat, amit a kamu cipőrendelős oldalakról írtunk, különben néhány kattintás után gyanús lett volna neki a http://www.ocrapidplumber.com/ is. Száz sebből vérző oldal, nem is csoda, hogy végül közel sem azt kapta, amit megrendelt. Az okos checklist-et érdemes…..
Gyűrött Papír 2019.11.16 15:50:26
@agregory:
"A visszaigazolás után a böngészők is jelezni fogják a címsorban, hogy az oldal megbízható, https protokollt használ. "

Árnyalnám, hogy a HTTPS nem a megbízhatóságot, hanem a titkosított kommunikációt jelenti. Egy HTTPS oldal ugyanúgy lehet csaló.
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
A Jóbarátok főszereplői 2004. május 6-án, az utolsó rész sugárzásának napján Jay Leno műsorában / Fotó: Getty Images Hungary Meghosszabbította a Jóbarátok című sitcom forgalmazására vonatkozó szerződést a Netflix és a gyártó stúdió, a Warner 2019-re is. Ezzel még tovább nőhetnek az amúgy is…..
Gyűrött Papír 2018.12.28 12:01:21
@bcrics: Ha most nem nézed, akkor már én vezetek. :)
Napvilágra kerültek a sajtópiac második negyedévi adatai. A részletekkel nem untatnám a Médianapló olvasóit. Az értelmezők álláspontját pedig úgy foglalnám össze, hogy amióta Mészáros Lőrinc vásárolta föl a megyei napilapokat, a példányszámuk húsz százalékkal esett vissza. Ez azt jelenti, hogy a…..
Ezen az oldalon napi frissítéssel találjátok meg a GearBest áruházában található kuponos Xiaomi akciókat...
Hartland Elégtétel 2018.04.09 06:48:00
Bevallom, nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet behúzni a két X-et a Fideszre, és utólag sem vagyok benne biztos, elvégre megnyerték volna nélkülem is. Na de ki másra szavaztam volna? Más párt nem jelentkezett be, hogy képviselné a preferencáimat, az érdekeimet, az igényeimet, a…..
Gyűrött Papír 2018.04.04 11:15:31
@Nazareus: Miért ne lenne? Most írta le. :)
Az 1 fillérnél sincs kisebb, mégis lehet számolni tized fillérekkel is.
10000 db nylon zacsi 998 Ft, mennyi 1 db?

Te arra gondolsz, hogy ezt az összeget nem tudod pontosan kifizetni. De számolni igenis lehet vele. Létezhet, hogy valaminek ennyi az ára.
A neves autógyár marketing igazgatója barátja esküvőjére tartott. A meleg nyári napon is elegánsan akart megjelenni, világos öltönyt viselt. Már majdnem megérkezett a lagzi helyszínére, a vidéki kúriához, amikor egy úton fekvő fémdarab befúródott a gumijába, és defektet kapott. Bár a pótkerék…..
Gyűrött Papír 2018.03.29 19:05:35
Kedd hajnali történet barátommal: Ausztria, autópálya, éjjel kettő és 140km/h, hátsó kerék.
imgur.com/xExVzB4

A kocsihoz defektjavító folyadék kompresszorral. Sok sikert!
A megoldás a pálya széléről segélykérő telefon, tréler a legközelebbi gumisig, ott letesz és vár a nyitásra (szállás bérléssel).
Emailezni mindenki szokott, már az átlag magyar nyugdíjasok is elolvasnak egy-két üzenetet havonta az Ausztráliába szakadt unokáktól, illetve ezen a csatornán tárgyalják meg egymással, hogyan akarják szíriusziak kiirtani mikrohullámokkal a Jupiter aszcendensű indigó gyerekeket a Föld színéről. A…..
Gyűrött Papír 2018.03.26 20:40:43
@Kishableany: Birca-t ignoráld. Fehér zaj már csak a blogszférában. Szép estét. :)
Olvasónkat előfizetőként főleg az akasztotta ki, hogy nyár óta nem működik problémamentesen a Horizon Go. Nekem szerkesztőként jobban fennakadt a szemem azon a húzáson, hogya UPC nem sokkal a novemberi automatikus és ingyenes sávszélesség-emelés előtt megpróbálta az érintett előfizetőknek 700…..
"Európának és benne Magyarországnak az a biztonsági érdeke, hogy Mianmarból ne induljon ki ilyen több százezres migrációs hullám. Ezért Magyarország támogatja Mianmart erőfeszítéseiben, hogy úrrá legyen a jelenlegi helyzeten" - bírta nyilatkozni ̶a̶ ̶C̶R̶2̶ ̶p̶r̶o̶t̶o̶k̶o̶l̶l̶d̶r̶o̶i̶d̶ Szijjártó…..
Gyűrött Papír 2017.11.22 23:24:51
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
Gyűrött Papír 2017.11.08 18:01:45
@apanna: Ha szereted, akkor lelked rajt. Van aki szereti, ha a felettese elfenekeli...
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
Ciklusonként épít magának közpénzből Orbán Viktor valami kis játékot. Az előző választás előtt a felcsúti II. Ramszesz stadion Pancho Aréna készül el, most pedig az Orbán és Mészáros Lőrinc telkein áthaladó kisvasút...
Olvasónk a Posta felelősségvállalásának kérdését firtatja levelében. Ha jól értem, nem is az elveszett, pontosabban meglovasított érték miatt akadt ki, hanem mert úgy érzi, hogy aránytalanul sokat szív a dologgal, miközben a posta a vállát vonogatja. Bár azt én nem hiszem, hogy egy enyves kezű…..
Gyűrött Papír 2017.08.31 10:44:07
Én karórákat rendeltem 150Ft /db :)

Így kézbesítették:
imgur.com/drgzyT3

Az eredeti csomag feltépve. Aki ismeri ezt a csomagolást, az tudja, hogy felszakítani sem könnyű, mert nyúúúúúúlik a csomagolóanyag.
Ez volt újra lefóliázva és beletéve a cetli.

Állítom, hogy a csomagot direkt felbontották, a tartalmát nem gondolták értékesnek, majd ezzel a kifogással - hogy megsérült - kézbesítették.

UI. A csomag tartalmának SEMMI baja nem esett Xiau Chang Fou szépen becsomagolta. :)
Gyűrött Papír 2017.08.31 10:50:16
@Peetee: Ha vám miatt nyitják fel, akkor arra szabály van:

www.posta.hu/aktualitasok/11_es_1_hasznos_info

"7. Az áruvizsgálatkor a NAV röntgenberendezést és speciális keresőkutyát alkalmaz, indokolt esetben pedig az ellenőrzés a postai szolgáltató jelenlétében a csomag kibontásával is történhet, amelyről minden esetben jegyzőkönyv készül."

Ha azt mondják, mint esetemben ld feljebb, hogy megsérült, mentesülnek a kötelezettségek alól. Nem mondom, hogy mindig így van, de ez egy kiskapu.
"Na szia, szevasz, van ez a feladat, de csak annyi az egész, hogy a negyedik képernyőre valahova egy mezőt gyorsan fel kéne rakni, érted, megvan az egész egy óra alatt, még egy kávé is belefér cigivel! Mindegy hova, tökmindegy tényleg. Mondjuk oda, középre, ott nézne ki a legjobban, kicsit a…..
Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a dupla kamerás mobilok, olyannyira, hogy már az alsó kategóriás telefonoknál is találunk ilyet. A kérdés, mi értelme van ennek?..
Pedig nem is volna érdekes a vakáció helyszíne, ha nem akarnák eltitkolni. De el akarják. ..
Gyűrött Papír 2017.08.12 18:51:11
@vNHM: Pedig egy országot irányít egyedül, nem mindegy milyen veszélynek van kitéve a nyaralása alatt. Engem megnyugtatna, ha tudnám hol van és hogy biztonságban van-e.