Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komád

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mekkora az ideális településméret? Legyen sűrűn lakott nyüzsgő és folyton pezsgő? Legyen icipici, vadregényes és a nyugalom szigete? Ezt nem szeretnénk és nem is lehet objektíven megítélni, hiszen ízlés és élethelyzet kérdése. Ez a poszt azoknak szól, akik az utóbbi verziót részesítik előnyben...
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
Sokunknak ismerős az érzés, amikor órákig forgolódunk az ágyban, nagy nehezen elalszunk, aztán a legkisebb zajra is felriadunk az éjszaka folyamán. Az álmatlanság könnyebb vagy súlyosabb formájával minden 4. felnőtt megküzd az élete folyamán. Pedig a pihentető alvás elengedhetetlen feltétele a…..
Mindenki fikcióban gondolkodik, ez világos, az 2015/106-os évadban bemutatott, 400-nál is több (!!!) új sorozat is ezt mutatja, aki él és mozog, akkor is sorozatozik, ha 10 évvel ezelőtt még csak röhögött volna az egészen. Így tesz a National Geographic is, beállva a Discovery és…..
Komád 2016.05.27 23:50:17
@Eldoron: en akartam kerdezni. Thx! :)
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
Nagyon-nagyon rég előfordult, hogy valamelyik iskolai szünet egy napját nem sikerült nagymamákkal megoldani, ezért kényszerből el kellett töltenem egy-egy napot a zanyu munkahelyén. Kínos volt mindenkinek, én eluntam magam, a zanyu egyszerre próbált meg dolgozni és valahogy kordában…..
Komád 2015.10.09 16:32:17
@nem várt fordulat: En csak siman meg szoktam allni, ha ketten jonnek szembe, es nem akarok lelepni az utra. Ajanlom probara :)
Svédországról elsőként a jóléti rendszer (és a magas adók) jutnak az ember eszébe, pedig van egy csomó praktikus dolog, amit nem árt tudni, mielőtt az ember úgy dönt, nekivág északnak. Most a svéd kormányzati oldal (érdemes megnézni, milyen designt dobtak össze...)…..