Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saloner

208 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saco szép színes női frizuráit évről évre megcsodálhatjuk, most viszont Homme névre keresztelt férfi frizura kollekcióját mutatjuk be, melyek magukon viselik az idei trend meghatározó jegyeit. forrás: Alison Jameson PR Consultants..
Kellemetlen ébresztő ha januárban a tavaszi szelet fagy követi, de nem csak az időjárástól kapunk hideget, meleget. A Gooseberry Creative Team kollekciói azonban - melyek Orange és Blue névre hallgatnak - kellemes hangulatot hoznak a zord időjárás közepette. Fotó: Richard Miles…..
Még tartozom egy technikai újítással, előbb azonban egy kis frissítő divathír: az állat a divat... ..
Íme egy kis frissítő mielőtt belevágok a legnagyobb kedvenc, Patrick Cameron csodálatos új alkalmi frizura kollekciójának bemutatásába... ..
Júliusban megemlítettünk két érdekes, új technikát a madártoll alkalmazását és a kréta festést: "Díszítsd a hajad..." Most a Londonból beszerzett alapanyagokat gyors próba alá vetettük, íme az eredmény. Az anyag nem károsítja a hajat, jól kontrollálható és ütős…..
Nagyon szeretem Mark Leeson munkáit, mert kreatívak és gyönyörűek egyszerre. A Salon International-en a Goldwell ammónia mentes hajfestékének (Nectaya) nagyköveteként jelent meg néhány kedvelt, bárki által hordható fazonnal. A festések között megtaláltuk a mindig divatos…..
Nem tudtam dönteni, hogy mivel is kezdjem a beszámolók tömegét, de Kata egyik kedves vendégének facebook hozzászólása döntött. Nem érdekel a márka, ha tetszik amit látok, ezért itt gyártótól függetlenül mindent látni fogtok, ami Londonban az elmúlt hétvégén történt. A…..
30 days until the fun begins! Ezzel a mondattal találkozhatunk ma a Salon International oldalán. Igen. Már csak ennyit kell aludni és ellátogatunk a "fodrászok paradicsomába", az "év leginspirálóbb" eseményére a londoni nemzetközi fodrászkiállításra. A következő év…..
A készülődéssel kapcsolatos több hónapos teher mellett érdemes egy pici időt szánni a jelentéktelennek tűnő részletek kitalálására. Egyrészt, igazi örömforrás a fotós kiválasztása, a megfelelő fodrász megtalálása vagy idézetek böngészése az időpont egyeztetésekkel…..
Kedvenc PR ügynökségem, Alison Jameson Consultants nem hagy unatkozni. A Salon International-re készülve, folyamatosan ellát izgalmasabbnál izgalmasabb frizurás információval. Az utolsó fekete-fehér kollekció után most egy friss, eleven, nyárias fotósorozatot láthattok az Ishoka…..
A fekete-fehér fotók ellenére egy rendkívül "színes" frizura kollekcióban gyönyörködhetünk a Rainbow Rooms International fodrásza jóvoltából. Az összes divatos technikát láthatjuk rövid és hosszú hajból: deep-dye, tupír, egyenes és hullámos egyszerre, különleges…..
Ma havat és viharos szelet jósoltak, a Jégkirálynő nem ereszti a tavaszt. Harry Boocock 2012-es kollekciójában látható hűvös leányzók, akár a királynő udvarhölgyei. Úgy látszik a trendalkotó fodrászok nem bírnak szabadulni a 70-es 80-as évektől. Nekem Boocock…..
Az énekesnőnél a szín állandó, de a forma izgalmasabbnál, izgalmasabb... forrás: instyle.com, yahoo.com..
Az év eleje rengeteg munkával telt és most sem panaszkodhatom, de nem hanyagolhatom tovább azokat az olvasókat, akik ki vannak éhezve az újdonságokra. Az idei Grammy-t nézegetve újra írhatnékom támadt. Rihanna szőke haja már a hónap elején felkeltette az érdeklődésemet... ...a…..
Vártunk vártunk, de csak nem jön Akin Konizi győztes kollekciója. Aki kíváncsi persze megnézheti a HJi oldalán, de csak ott... Mindenesetre itt egy összefoglaló videó a győztesekről a kollekciók bemutatásával együtt: forrás: www.hji.co.uk..
Szép, izgalmas és frizura szempontból is érdekes anyagot kaptam a Magneotontól... A Pesti Színházban 2011. november 16-tól tekinthető meg a "Magdaléna Rúzsa: Koncert - vallomásokkal" est, melyben az énekesnő meglepő magabiztossággal, több eddig ismeretlen arcával,…..
Megjelent kedvenc fodrász magazinunk legújabb száma - egyre jobb a kiadvány, gratulálunk a szerkesztőnek! Megtekinthető a Rábavölgyi Szépségszalonban. Göndör és high tech: ez az IKON magazin legfőbb inspirációs görbéje, ami körbe-körbe vezet a szépségipar legnagyobb…..
Scenographie: olyan világ ez, amelyben a nő néző és főszereplő is egyszerre; olyan világ, amelyben a hősnő három különböző szerepet játszik, három különböző módon jelenik meg… Innen is a kollekció címe: A nő három arca. HAIR: A.Labriola, R.Rosini, P.Baltieri,…..
A Salon International egy kincsesbánya. Az én feladatom idén a jobbnál-jobb férfi frizurák felkutatása volt, mely törekvésemben a Paul Mitchell standja és színpada tökéletesen kiszolgált. Fotók: Rábavölgyi Iván és Alison Jameson Consultants Jó férfi frizurákat találtam…..
Hatalmas előnye a blogírásnak, hogy - más sajtóorgánummal ellentétben - a szerkesztő teljesen saját szájíze szerint alakíthatja "kiadványát". A sok és sokféle londoni fotó válogatása, szerkesztése közben pihenésképpen kedvem támadt néhány 3D fotó…..
Egy kis időre van szükségünk, hogy minden Londonból hozott képet és videót összerakjunk, de addig se unatkozzatok íme egy látványos anyag az Alternaive Hajshowról, mely ennek a londoni hétvégének másik nagy hajas eseménye. Az Alternative Hajshow ezelőtt 29 évvel született egy…..
A londoni divathét fontos esemény számunkra, hiszen az itteni fodrászokat és munkájukat viszontlátjuk majd néhány hét múlva a Salon International-en. Most azonban nem a kifutókról hoztam hírt, hanem az egyik partiról, ahol Cheryl Cole - trükkös vörös ruhája mellett - frizurája…..
Kedvenc édességünk nyáron a fagyi, melyet újabbnál újabb ízekben élvezhetünk. Nálam a nyerő idén a vattacukor ízű pink és kék jégköltemény volt. Úgy látszik, hogy a divat nagyágyúi is kedvet kaptak egy kis vattacukorhoz, de az is lehet, hogy Katy Perry cukorkás hajviselete…..
A dögös, káprázatos vörös után Rihanna az őszre új hajszínt választott. A visszafogottabb, barna szín egyáltalán nem tette visszafogottá az énekesnő megjelenését a hétvégi V Fesztiválon... Forrás: fashion.telegraph.co.uk..
Bár vörös hajáról híres Nicole Kidman volt már szőke, de új filmje kedvéért egészen extrém hajszínváltoztatásra szánta el magát, platinaszőke lett.A jövőre a mozikba kerülő, Paperboy című filmben játszott szerepéhez illik ez a cicababa külső, kérdés csak az, hogyan…..