Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benonin

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis így hirdeti magát a The Worlds Hardest Game című ügyességi cucc. Ehhez képest elég simán eljutottam a hatodik pályáig (a harmincból), ahol a program már tényleg átment szemétparaszt üzemmódba. Egy próbát azért megér, de persze nem ezzel tudtam le a mai postot...
 True story! Ezt szerintem még angry videogame nerd-ben sem mernék leadni. Végülis csak 1 kockával kell összegyűjteni sárga köröket. Nem nehéz -,-. Áhhhhh. Kipróbálása miatt okozott idegrendszeri sérülésekért nem vállalok felelősséget. Én a 2. pályán ott tartottam, hogy…..
Angol cím: A very special Family Guy freakin' Christmas Magyar cím: Már megint egy rohadt Karácsony! Leírás: Karácsony van Quahog-ban, és a nagy készülődés teljesen Lois idegeire megy. Stewie játssza a helyi áruházban a kis Jézust, hogy a Télapó előtt jobb színben tűnjön fel.…..
Angol cím: Chick cancer Magyar cím: Nyálrák Leírás: Stewie megpróbálja feleleveníteni régi kapcsolatát Oliviával, amely azonban kicsit jobban alakul, mint egy egyszerű barátság. Peter nőknek szóló filmhez nyer inspirációt. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg…..
Benonin 2010.08.21 23:45:14
Angol cím: Tales of a Third Grade Nothing Magyar cím: - Leírás: Peter mindenáron szeretné, ha előléptetnék, de ehhez ki kell járnia a harmadik osztályt. Frank Sinatra Jr. visszatér Quahogba, hogy Briannel közösen nyisson egy éjszakai mulatót.Letöltés (szinkronos DVDrip):…..
Angol cím: Meet the Quagmires Magyar cím: Isten hozott Quagmire-éknél! Leírás: A Halál segít Peternek, hogy visszajusson tizennyolc éves korába, hogy kiélhesse magát. Azonban emiatt a múltban elszalaszt egy fontos randevút Loissal. Amikor visszatér a jelenbe, rádöbben, hogy Lois…..
Angol cím: Stewie kills Lois (1.) Magyar cím: Halál Lois-ra! Leírás: Peter és Lois elutaznak egy hajóútra, a családot pedig otthon hagyják. Stewie sértettségében bosszút esküszik. Mivel Brian azzal cukkolja, hogy úgysem mer semmit sem tenni, Stewie felszökik a hajóra és nekilát…..