Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nota_bene

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, tudják-e, hogy az időjárásról való csevej a világ leggyakoribb beszédtémája, állítólag kommunikációnk bő egynegyedét ez teszi ki. Az arány nálunk és mostanában ennél biztosan magasabb, a hosszan elhúzódó tél mindenkinek az agyára megy lassan, és már a…..
nota_bene 2013.04.07 08:00:03
@Pflaume: szerintem ezek borosládák. Nekem zöldségestől vannak kb. 20x30 cm-es epres ládáim. Pillanatnyilag ez elég, a benne lévő föld súlyát is elbírja. Agrofóliával béleltem ki, hogy a réseken ne potyogjon ki a föld.
nota_bene 2013.04.07 13:12:54
@Pflaume: boltban. :) a lényeg, hogy vastag, strapabíró fóliát használtam. A kertben az eperpalánták közé/alá használtuk.
Alapvetően megbízható, precíz embernek tartom magam, a rám osztott feladatokat rendszerint időben, rendesen elvégzem. Munkahelyi papirmunkák nem okoznak gondot, a szódolgozatok javítását sem szoktam hetekig halogatni. Otthon sosem fogy ki a wc-papir a mellékhelységből, mindig van tej,…..
Sziasztok!  Mivel nem volt még nőgyógyászom, ezért a körzetihez mentem. Otthon csináltam 1 tesztet és terhességet mutatott, de biztos akartam lenni benne, amit láttam, ezért elmentem. Több órás várakozás után behívtak. Az asszisztens volt ott, elmondtam neki, hogy mi a…..
A világ leggyorsabb scannere 200 oldalt olvas be 60 másoderc alatt.Egy egész könyvet beszkennelni fárasztó és unalmas munka. Általában egyszerre csak egy oldalt olvastathatunk be és súlyosan időrabló mulatság. Ez az új szkenner a Tokiói Egyetemről azonban látványosan felgyorsítja…..