Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w.evita

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikába jöttünk Scranton 2012.07.01 20:54:00
Tegnapelőtt volt day offunk és sikerült van-t kapnunk, úgyhogy el tudtunk menni Scranton mellé vásárolni, ahol tavaly is voltunk már. Jó cuccokat sikerült találni, többek között azt is, ami lehetővé teszi eme bejegyzés megírását. Andi talált magának netbookot, nagyon szép és…..
Tömör bejegyzéssel jelentkezem, épp éjfél múlt és most tudtam kicsit elkérni Krisztián laptopját. Az utóbbi napok a rendes kerékvágásban teltek, a már megszokott időbeosztásban, munkával, stb. Időközben ahogy otthon, itt is beköszöntött a hőség, ami nagyjából 34 fokban…..
Sziasztok! Végre jobb kicsit a net, és letelepedtünk annyira, hogy van érkezésem írni. A kora hajnali repülőtérre való indulás és az otthoni búcsúzkodás után Frankfurt felé vettük az irányt, ahol átszálltunk a világ legkirályabb repülőjére, az Airbus A380-asra, amiről…..
Amerikába jöttünk Irene 2011.08.30 19:55:00
Az alábbi bejegyzés még tegnapelőtt született, de elment a net és azóta nem volt érkezésem feltölteni. Azóta is minden rendben, az újabb történéseket majd egy következő bejegyzésben fejtem ki. Addig is itt van ez:Sziasztok!Még mielőtt belekezdenék az előző bejegyzésből…..
Újra jelentkezem, tegnap voltunk a Niagaránál. :) Az imák teljesen nem találtak meghallgatásra, eső ugyan nem, de nap sem, ellenben teljesen felhős ég az volt. Komoly gondot ez nem okozott, csak annyit, hogy főleg a Horseshoe, a nagyobb vízesés egy kis szakaszon egyáltalán nem…..
A Broadway óta nem történt különösebb esemény, telnek a napok, legközelebb jövő vasárnap lesz csak day off-unk, viszont az a Niagara. :) Péntek-szombat ismét parent's day, az elég húzós lesz. Ezen kívül tényleg semmi érdemleges, ha csak nem az, hogy ma délelőtt, idén…..
Amerikába jöttünk CC 2011.07.26 22:48:00
Bele is vágok a közepébe, nem maradt sok a szünetemből és még igyekszem összehozni egy bejegyzést. :) Tegnapelőtt este nyitva volt a CC, fel is mentünk bulizni, nagyon jól éreztük magunkat. A CC-ről tudni kell, hogy annak ellenére, hogy van zene; inkább ácsorgós,…..