Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asbi`

15 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden bemutatnám a sokak által preferált, a gyártó által +/-0.5 fok Celsius (-10 és +85 fok Celsius között) pontosságúnak ígért hőmérő szenzort, a Dallas DS18b20-at. Az eszköz 1 adatlábon kommunikál és a fantáziadús "1-Wire" névre keresztelt protokollal, mely a Maxim Integrated Products…..
Már készül a beszámoló és a nagy videó vargagixxxer barátunk műhelyében, addig is kaptunk egy előzetest a Rallye de Luxembourg mezőnyének leglátványosabban közlekedő pilótájáról, Christof Klausnerről. Az Audis úriembert volt már szerencsém nekem is látni, nem kicsit jól…..
asbi` 2013.07.22 16:57:10
@LuxiMFP: Valószínűleg itthon elég sok 'művész úr' van, mert ez a _látványos_ teljesítmény az OB mezőny Lanceres huszárainak is megy.
Lepoldék ismét megosztottak egy tanulságos videót:  Amikor megnéztem a videót, nem akartam elhinni, hogy ez megtörténhetett. Hogy hibázhatott ekkorát az ember?! Viszonylag egyszerűen: a sárgamellényes legény nem sportbíró, hanem pályabiztosító, aki elsősorban biztonsági…..
asbi` 2012.07.25 11:39:10
Valami hasonló történt tavaly Mecsek Rally-n az orfűi 'roncstemető kanyarban'.
www.youtube.com/watch?v=sRekREf0WYM
Ez talán kicsit a versenyzőn is múlott. (Azt most nem említem, hogy alapból fejetlenség uralkodott végig, szerencsétlen sárgamellényes srác azt se tudta mit csináljon.)
A videón 6:58-tól látható, hogy több néző, és egy segítő is integet, hogy lassítsanak, de nem úgy tűnik, mintha el akarná venni a gázt. Szerencsére baj itt sem lett.
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Belsőség Barkó, sár, illegál 2010.12.06 19:58:00
Tóth Zoli küldte be belső levlistánkra az alábbi filmet valamikor szombaton, éjfél előtt. Megnéztük, megsirattuk, csorgott a nyálunk, hiszen olyan dologról szól, amit mindannyian nagyon szeretünk: a raliról. Méghozzá a régi idők ralijáról. Pontosabban az 1972-es RAC raliról,…..
asbi` 2010.12.07 16:29:30
@McK: priv ment, remélem megkapod :)
asbi` 2010.12.08 22:19:04
@McK: nyilvánvaló, hogy nem akarod leírni, éppen ezért írtam privátot :)
elhiheted, hogy nem jaszkarizó friss jogsis, sztrítracsingos srácok vagyunk..

a hely egyébként beugrott, köszönöm!
Szerintem megtaláltam az egyik legízléstelenebb mashup-ot EVÖR. Ez valami förtelem, szégyenletes, bottal piszkáltam el a blogig. No comment kategória. Dream Theater és Rick Astley - Never Gonna Wither You Up..
A téma tehát adott, minekutána mostanság egyre inkább elmerülök a hip-hop körökben és egyre kevésbé tetszik már az amerikai -muthafucka- gengszterkedés (Eminemnek azért respekt), így a műfaj honi kínálatába igyekszem minél mélyebbre belevetni magamat. Tetszik a magyar rap, a…..
asbi` 2010.01.04 09:58:56
Na, ezért a képért különdíj jár Freddynek és az utazó iPhone-oknak, akik Izlandon pózoltak a gigantikus fröcskölés előtt. De át is adom a szót a kép szerzőjének, akinek ezúton is elismerésünket küldjük.A képen egy 2G és egy 3G iPhone látható, a háttérben az izlandi…..
asbi` 2009.10.03 14:43:20
@bcrider: vagy indítsd saját blogot, és akkor csak azt kell olvasnod ami neked tetszik :)
Alapvetően már nem vagyok az a letöltős fajta. Egyfelől elfáradtam a szarkáskodásban, másfelől meg helyem sincs a vinyón. Amit meg tényleg megszeretek, sajnos azt elkezdem szisztematikusan felvásárolni. A letöltés persze még mindig a válság barátja, kérdés mennyire akarunk…..
Na, az esemény után kipróbáltam az új iPod nanót. Pont olyan, mint a régi, leszámítva, hogy valamivel ragyogóbbak lettek a színek, meg hogy FM-rádió és kamera került bele. Ja, meg persze hangszóró, ami egyből kiderül, amint a kezünkbe fogjuk a készüléket és elindítjuk a…..
B-oldal B-oldallal a föld körül 2009.09.07 13:00:00
Annak idején volt egy pályázatunk, az azóta már elkészült B-oldalas póló feliratára lehetett ötleteket küldeni. A B-oldal 3 fős igazgató tanácsa végül Csizmadia Dávid ötletét választotta ki és díjazta egy általa választott színű, méretű és fazonú B-oldalas…..
Hét dala: Guano Apes - Lords of the boards Album: Proud like a God (1997) Miért pont ez? A -1. nappal már 25-én elkezdődött a Szegedi Ifjúsági Napok fesztivál, melynek egyik "nagyszínpados" fellépője lesz a Guano Apes. (Egész pontosan az utolsó napon, 29-én lépnek fel, a…..
B-oldal B-oldal szonda 2009.07.26 09:10:00
Nálunk még a nyereményjáték is bohóckodásba fullad :) Május 17-én indítottunk egy játékot, amellyel kapcsolatban minden beérkezett választ nagyon köszönünk. Nyertese Topci lett, akiről annyit mondhatok el, hogy velünk egykorú, de nem egy nemű. Ennél több információ…..
asbi` 2009.07.26 12:12:29
Hát, ez turné volt... néha már filmben éreztem magam. A VOLT pipa volt, majd jött a Sound. Már azt megosztom veletek, hogy a nosferato autójának cd tárjában a következő cd-k növelték az adrenalint: Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik Rage Against the Machine - Rage…..
Ez is megVOLT. Fesztiválsör, fesztiválzene, fesztivál arcú lányok, fesztiváltömeg, fesztiválbarátok és fesztiválkosz. Ilyen ez. Előre is elnézést, nem a szokásos beszámoló lesz... Ha például csak a szombati napra gondolok, írhatnék koncert kritikákat, elmondva, hogy bár a…..
Foglaljuk össze Vágó úr, mit tudunk! Tátott szájjal bámultuk a Love Parade-eket, de akkoriban a gatyánk inkább hátul dagadt, mint elöl, úgyhogy nem mentünk. Vagy talán nem volt hely a bátorságnak a nadrágban... na hagyjuk az elméleteket. Csöppet elszaladt az idő közben (a…..
asbi` 2009.07.05 19:37:23
@ddrum77: ez kérlek szépen egy zenei blog, ahol zenékről írnak.
Hogy idén hol veszítsük el Paul Gascoigne-t, azaz mikor merre mehetünk fesztiválra, arra korábban tettünk néhány javaslatot. A hétvégén Tatán jártunk a közgáz évzáró táborban, ahol egy-egy asztaltól áthallottam, amint a Fishing on Orfűt emlegetik. Mivel ennek programjait…..
A nyakamat mondjuk nem tenném rá, de egy megfelelő pillanatban bevitt kattintás leleplezte az Apple napokon belül érkező telefonját. A júzer az AT&T honlapján szörfölgetett gyanútlanul, amikor beleszaladt az alábbi listába:Akár még el is tudom képzelni, hogy valóban iPhone…..
asbi` 2009.06.07 10:18:05
@mcs: hja, csak ugye úgy mi értelme? maga a telefon alapból a netre (is) van kihegyezve (szolgáltatók díjcsomagjai is ezt mutatják), tehát ingyenes appokat appstore-ból is lazán le lehetne szedni, plusz bluetooth-os cserélgetés esetén a fejlesztő sem kapna pontos statisztikákat a programjáról. (esetleg későbbi beárazás miatt)
Emlékeztek, mit írtam tegnap, amikor megjelent a fotó az egymás mellé pakolt új, meg régi iPhone-ról? Hogy a hír alapjául szolgáló infó persze soványka, but van még idő a WWDC-ig, és a következő napokban bizonyára megismerünk egy rakás mocskos részletet. Hát pont csak…..
asbi` 2009.05.31 12:48:31
@Malachi: az a bétákban is ott volt
A BackToSchool akció keretében az Apple csendben frissítette a fehér műanyag MacBookot is. A 2 gigahertzes procit feltornázták 2,13-ra, 160 gigás vinyó került bele a 120-asok helyett, és DDR2-es RAM-ból 800 megahertzeset pakolnak a szappantartó dizájnos kistesóba.A fehér MacBookon…..
asbi` 2009.05.28 10:59:26
@Handras: nem classicot?
Appleblog iNSIGHT at Handras 2009.05.22 13:29:42
Na, elkészült a nagy mű, Handrás összevágta Zsiros Anna fotózásának werkfilmjét. Ami tulajdonképpen nem is egy werkfilm, hanem önálló mű. Tudom, hogy pokolian sok munka meg átdolgozott nap van benne, ami egyébként meg is látszik minden képkockán. Nagyjából sikerült…..
A Sensation napjaink legnevesebb megaprodukciója a dance műfajban - és be kell látni, hogy jó eséllyel nem csak műfajon belül - a csaknem tíz éve történt holland debütálást követően mára világszintű utazó dance cirkusszá nőtte ki magát, amely minden állomásán fehérbe…..
Ha Vic nevével akarnék egy nagyon hülye poént elsütni, akkor leírnám, hogy a sztoriját olvasva minek is lehet ez a rövidítése, de jobb az mindenkinek, ha nem leszem, mert lefáradtok már így péntek délelőtt. Csak nem Nógrád-megyébe költöztek azok, akiktől egy éve elvették az…..
asbi` 2009.04.24 13:27:39
@TH: Deluxe, egy tipikus troll, nem kell vele foglalkozni :) beböfög valami hülyeséget és ezzel gerjeszti a vitát, aztán élvezkedik. van akinek a nők, van akinek ez.. :)

Nyíregyházán is van egy fehér g astra csudálatos kék "nejonnal" és koppány kipuffal. főutcán jaszkarizik esténként elég nagy tempóval, csikorgó kerekekkel. megnézném egyszer, ahogy felcsavarodik egy oszlopra..
asbi` 2009.04.24 13:28:11
@asbi`: a név után a vessző nem kell.
asbi` 2009.04.24 13:50:46
@PitBuli: nem hiszem, hogy a tuninggal van baj úgy általánosságban.. inkább a gagyituninggal. van különbség azért.