Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shane37

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A táblázat kicsit régebbi már,  sajnos újabbat nem találtam, de mielőtt bárki üdvrivalgásban törne ki, a jelenlegi helyzet a táblázatban szereplő számoknál már rosszabb képet mutat!   Jó régen írtam már a blogomba, rájöttem, hogy sokszor könnyebben ráveszi magát bárki…..
A Tesco tegnap megjelent álláshirdetéséből kiderül: nem akárkit akarnak az információs pultba.   Nem ez az első eset a multik történetében, hogy az állami szféra képviselőit alkalmazzák: egyik korábbi ipari- és kereskedelmi miniszterünket évekig egy Praktikerben…..
Shane37 2011.09.04 09:49:11
@popocatepetl: Nem nyavalyogtam, elnézést kérek Mindenkitől, ha annak tűnt, de szerettem volna leírni a tapasztalatomat a fenti cikk kapcsán:) Azóta már Nekem is sikerült elhelyezkednem, igaz ezt nem írtam, és már látom, hogy jelen időben fogalmaztam, 1 hibapont:) De valóban, van, amikor nem csak a "rendszerben" van a hiba. Szép Napot!
A várakozásoknak megfelelően egy hírnevet hajhászó, arcra nagy jóindulattal közepesnek, megnyilatkozásai alapján nem túl eszesnek tűnő nagyseggű, szilikoncsöcsös nőszemély jelentette be először, hogy ő bizony az utolsó cseppet  is kifacsarja Alekoszból, és ezt tessen…..
Shane37 2011.03.21 13:43:11
@Pong: És egyre több lesz...
1: a normális nőket nem becsülik meg a férfiak, mert "unalmasak", és mert a férfiaknak hízelgő, ha egy jobb nő tálcán kínálja magát;)
2: a nőknek biztos anyagi jövő kell
Így nincs mit csodálkozni ezen.

Alekosz meg nem férfi, a férfiak szégyene a nőkhöz való hozzáállásával, és a testberendezésével, és ráadásul túl sokat képzel magáról
Shane37 2011.03.21 14:43:59
@mojoking77: Ha kapcsolatban él is, valószínűleg alanyunkat ez nem érdekli. És ahogy megmondták a nagyok is: Csak az a nő foglalt, akin fekszenek;)
Shane37 2011.03.21 17:02:53
@Kassian: Lehet, hogy a kettes metrón vannak?:)
Mint ismeretes Megan Fox nem fog felbukkanni a Transformers harmadik részében, ez azt jelenti, hogy elég hamar feledésbe fog merülni a neve. De az biztos, hogy nem fognak rábízni főszerepet egy nagyobb költségvetésű produkcióban. A színésznő ugyanis a robotos alkotáson kívül csak…..
Shane37 2011.03.12 15:30:12
@nyuszisz: www.mommo.hu/media/Megan_Fox_feltubozva

Még csak 25 éves, és szerintem a műtét előtt szép nő volt, nagyon kár volt a műtétekre. Mi lesz 10 év múlva?
Ki felejtett egy hatalmas műpéniszt a lakáshirdetése fotóján? (LL) Yoda a falon (tipp: Laura) Kör alakú szoba a XIII. kerületből (tipp: Eszter) Sok macskás kép egy klasszul berendezett zuglói kecóban (tipp: Szabolcs) Belső kétszintes csoda a Hősök terénél A…..
Shane37 2011.03.07 12:14:36
@Chaoyang: Szóval, Te voltál a hirdető?;)